تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/02/14 - 11:20
کد خبر: 198748

برگزاری انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا همدان

دوازدهمین دوره از انتخابات شورای مرکزی و هئیت ناظر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا همدان امروز سه شنبه 14 اردیبهشت ماه برگزار می گردد.

خبرنامه دانشجویان ایران: دوازدهمین دوره از انتخابات شورای مرکزی و هئیت ناظر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا همدان امروز سه شنبه 14 اردیبهشت ماه برگزار می گردد.

مریم عبدلی دبیر روابط عمومی انجمن اسلامی دانشجویان داشگاه بوعلی سینا همدان در گفتگو با خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ضمن اعلام این خبر افزود:  از تاریخ 17 اسفندماه 1394 تا 18 فروردین ماه 1395 از دانشجویان عضو تشکیلات که تمایل به کاندیداتوری داشتند ثبت نام بعمل آمد و در تاریخ 22 فروردین ماه با تشکیل کمیته بررسی که متشکل از نماینده اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل، نماینده شورای عمومی و دو نفر عضو شورای مرکزی این تشکل بود از از داوطلبان مصاحبه صورت گرفت که در نهایت پس از کسب مجوز برای برگزاری انتخابات و نیز طی شدن پروسه احراز صلاحیت نامزدها، این انتخابات از ساعت 9 صبح در تمامی دانشکده های دانشگاه  بوعلی سینا همدان بصورت همزمان آغاز گردیده است.

دبیر روابط عمومی انجمن اسلامی دانشجویان داشگاه بوعلی سینا همدان در ادامه گفت: دانشجویان از میان نامزدهای حاضر هفت نفر برای شورای مرکزی و نیز 2 نفر برای هیئت ناظر (یک عضو اصلی و یک عضو علی البدل) این تشکل بر می گزینند.

وی ابراز امیدواری کرد طبق برنامه تعیین شده از ساعت 16 امروز شمارش آراء با حضور نماینده هیئت نظارت تشکل های اسلامی دانشگاه و اعضای کمیته بررسی صلاحیت صورت گرفته و فردا اسامی منتخبین به  اطلاع عموم برسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top