تاریخ انتشار: 30 شهریور 1388 - 00:00:00
کد خبر: 1988

دانشجویان: رحیــــمی را عزل کنید

متاسفانه پس از مدتی با انتخاب اسفندیار رحیم‌ مشایی به عنوان معاون اول توسط رئیس جمهور، ذائقه برخی از دلسوزان انقلاب و طرفداران ایشان به تلخی گرایید که با حکم مقام معظم رهبری و اطاعت رئیس جمهور مبنی بر عزل وی، دوباره همدلی و یکپارچگی به حوزه طرفداران و معتقدان نظام بازگشت.

خبرنامه دانشجویان ایران:جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید رجایی طی بیانیه‌ای خواستار عزل رحیمی از جایگاه معاون اولی ریاست جمهوری شد.

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازفارس، در بیانیه‌ جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید رجایی با اشاره به انتخابات دهم ریاست جمهوری چنین آمده است: حضور گسترده 40 میلیونی مردم پای صندوق‌های رای و رای حدود 25 میلیونی به دکتر احمدی‌نژاد و انتخاب دوباره ایشان به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم، همه شیرینی‌هایی بود که دشمنان کوردل نظام و ایادی داخلی و خارجی آنان، در صدد تلخ کردن آن به کام این ملت غیور و پیرو خط امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) برآمدند. اما این مردم با هوشیاری تمام و با استفاده از رهنمود‌های مقام معظم رهبری چشم فتنه را کور کرده و داغ آن را بر دلشان گذاشتند.

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید رجایی در ادامه با انتقاد از برخی انتصابات دولت دهم آورده است: متاسفانه پس از مدتی با انتخاب اسفندیار رحیم‌ مشایی به عنوان معاون اول توسط رئیس جمهور، ذائقه برخی از دلسوزان انقلاب و طرفداران ایشان به تلخی گرایید که با حکم مقام معظم رهبری و اطاعت رئیس جمهور مبنی بر عزل وی، دوباره همدلی و یکپارچگی به حوزه طرفداران و معتقدان نظام بازگشت.

این بیانیه می‌افزاید: امید بر آن بود که با انتخاب فردی شایسته جهت تصدی این مسئولیت مهم، قطار نظام جمهوری اسلامی ایران هر چه سریعتر برای رسیدن به آرمان‌های امام و انقلاب حرکت کند. ولی دوباره با شنیدن خبر انتصاب آقای رحیمی به عنوان معاون اول توسط ریاست محترم جمهور، بیم آن می‌رود که این وحدت و یکپارچگی به نفاق و چند دستگی مبدل شده و آنگاه فضا برای پاشیدن بذر فتنه برای معاندان نظام فراهم شود.

نویسندگان این بیاینه در پایان تصریح کردند:‌ ما دانشجویان فعال در جامعه اسلامی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از ریاست محترم جمهور آقای دکتر احمدی‌نژاد خواستاریم که با یک اقدام انقلابی دیگر با عزل آقای رحیمی، وحدت را به دلسوزان نظام بازگردانده و موجبات تعالی نظام جمهوری اسلامی را فراهم گرداند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top