تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/02/15 - 13:28
کد خبر: 198866

رئیس بُرد جنین‌شناسی وزارت بهداشت:

عوامل تهدیدکننده بارداری

رئیس بُرد جنین‌شناسی وزارت بهداشت و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اعلام عوامل تهدیدکننده بارداری گفت: تعداد فرزندان به کمتر از ۲ رسیده و به همین دلیل جمعیت رو به کاهش است.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس بُرد جنین‌شناسی وزارت بهداشت و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اعلام عوامل تهدیدکننده بارداری گفت: تعداد فرزندان به کمتر از ۲ رسیده و به همین دلیل جمعیت رو به کاهش است.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، دکتر معرفت غفاری در نشست خبری روز ملی جمعیت افزود: با توجه به حساسیت جمعیت یک روز را در هفته ملی جمعیت به عوامل تهدیدکننده باروری اختصاص دادند. برای اینکه جمعیت به حالت تعادل برسد، هر خانواده دو فرزند باید داشته باشد، اما در حال حاضر به زیر ۲ رسیده و در نتیجه جمعیت رو به کاهش است.

وی با اشاره به اینکه آمارها نشان می‌دهد در ایران میزان ناباروری ۲۰ درصد است، گفت: یعنی از هر ۵ زوج، یک زوج نابارور هستند، این در حالی است که در کشورهای دیگر این رقم پایین‌تر است.

رئیس برد جنین‌شناسی وزارت بهداشت و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عوامل تهدیدکننده ناباروری اشاره کرد و گفت: سبک زندگی، تغذیه، غذای آماده، استرس، استفاده از ظروف پلاستیکی، دخانیات، مواد مخدر، موبایل، داروهای انرژی‌زا، استفاده از شلوار تنگ و ... از جمله این عوامل تهدیدکننده ناباروری هستند که البته تاخیر در سن ازدواج، تاخیر در فرزندآوری نیز از جمله این عوامل هستند.

وی به حفظ باروری و سرطان‌ها اشاره کرد و افزود: به افرادی که دارای بیماری سرطان هستند توصیه می‌کنیم قبل از استفاده از داروهای سرطانی و شیمی‌درمانی ما می‌توانیم اسپرم و تخمک آنها را فریز و باروری‌شان را حفظ کنیم تا آنها نیز بتوانند بچه‌دار شوند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازار انرژی دنیا متلاطم‌ترین روزهای تاریخ خود را می‌گذراند
نتانیاهو: حضور نظامی ترکیه در سوریه را هرگز بر نمی‌تابیم
خلیل الحیه: جنایات اشغالگران و قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه محکوم است
روایت رویترز از رایزنی رئیس جدید موساد و الشیبانی
پاکستان کاردار آمریکا را احضار کرد
گریز وزارت بهداشت از اجرای عادلانه قانون برنامه هفتم، کمبود پزشک متخصص آینده کشور را بحرانی می‌کند
محورهای رایزنی وزیران خارجه قطر و عربستان در ریاض
روسیه: امیدواریم وضعیت تنگه هرمز به ​​حالت عادی بازگردد
واکنش ترامپ به حمله هوایی اسرائیل به فرودگاه نظامی در شمال سوریه
دانشگاهیان، روایتگر دینِ عقلانی، علمی و روشمند باشند
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران
بدهی کل آمریکا رکورد زد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
زمان و میزبان دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
زاکانی: تاریخ اشتباهات آمریکا را پاک نمی‌کند
عید بیعت در میدان ولیعصر(عج) برگزار می‌شود
اردوغان: مذاکرات تنها راه برای حل اختلافات بین ایران و آمریکا است
قالیباف: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است
اعتراض کم‌سابقه ژاپن به آمریکا درباره دادگاه کیفری بین‌المللی
قالیباف: آمریکا عامل بروز ناامنی و اخلال در مسیر عادی تجارت است
سردار قاآنی: غاصبان فلسطین دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top