تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/02/19 - 11:25
کد خبر: 199121

رتبه چهارم ایرانی‌ها در جراحی بینی

دبیر انجمن جراحان پلاستیک ایران: ایران دارای رتبه چهارم جهان در انجام جراحی زیبایی بینی است.

خبرنامه دانشجویان ایران: دبیر انجمن جراحان پلاستیک ایران می‌گوید این کشور دارای رتبه چهارم جهان در انجام جراحی زیبایی بینی و رتبه دهم در جراحی‌های زیبایی است.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از ایرنا، دکتر سیدجواد امیری زاد روز شنبه در نشست خبری چهلمین کنگره جامعه جراحان پلاستیک ایران گفت: همچنین ایران از نظر انجام کل اعمال جراحی زیبایی رتبه دهم را در جهان دارا است.

وی این مساله بحث های اقتصادی فراوانی ایجاد کرده و سبب ورود افراد غیرمتخصص به این حوزه و بروز مشکلات وعوارض جسمی و روانی برای بیماران شده است.
امیری زاد ادامه داد: بسیاری از تبلیغات در این زمینه غیرواقعی هستند به همین دلیل بارها انجمن جراحان پلاستیک اعلام کرده است که افراد پیش از اقدام به انجام اعمال زیبایی و ترمیمی در مورد انتخاب پزشک خود دقت کنند و تحقیقات لازم انجام دهند.

وی همچنین به تبلیغات فریبنده ماهواره ها در موارد مختلف اشاره کرد و گفت: مواردی مانند خوردن یک قرص و لاغر شدن و یا برطرف شدن تمام چین و چروک صورت با استفاده از یک پماد خاص، دروغ است و لازم است رسانه ها به ویژه رسانه ملی برای افزایش آگاهی مردم در این زمینه تلاش کنند.

امیری زاد با یادآوری اینکه نیازی به انجام بسیاری از اعمال زیبایی نیست، افزود: 90 درصد شکایات مربوط به جراحی های زیبایی مربوط به غیر جراحان پلاستیک است، بنابراین باید متقاضیان انجام اینگونه اعمال دقت لازم را در انتخاب پزشک مربوطه داشته باشند.

دکتر رضا وقردوست دبیر کنگره جامعه جراحان پلاستیک ایران نیز در مورد برگزاری این کنگره گفت: این کنگره از 20 تا 24 اردیبهشت ماه با حضور جمعی از متخصصان داخلی و تعدادی از متخصصان خارجی در مرکز همایش های رازی برگزار می شود.

وی ارایه تازه ترین روش های جراحی و تبادل دانش بین متخصصان را از اهداف این کنگره برشمرد و افزود: بازسازی شکستگی ها، جراحی ترمیمی بینی، جراحی برای درمان قطع تاندون ها و بازسازی فک و صورت ازجمله مباحث مورد بحث در این کنگره است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top