تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/02/28 - 16:19
کد خبر: 199979

سیدمهدی رحمتی محروم شد

کمیته انضباطی رای خود را درباره تخلفات دیدار دو تیم استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز صادر کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: کمیته انضباطی رای خود را درباره تخلفات دیدار دو تیم استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز صادر کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از کاپ، مسابقه دو تیم استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز روز 19 اردیبهشت ماه در ورزشگاه آزادی برگزار شد و تخلفاتی رخ داد که کمیته انضباطی رای های خود را در این خصوص صادر کرد.

سیدمهدی رحمتی- دروازه بان تیم استقلال به دلیل تحریک تماشاگران، فحاشی و اهانت به سرمربی تیم حریف و سعی برای ایجاد درگیری طبق بندهای 8 و 9 و تبصره ذیل ماده 65 و ماده 55 آیین نامه انضباطی به دو جلسه محرومیت از همراهی تیم خود در مسابقات لیگ برتر محروم شد. این رای قطعی است. همچنین رحمتی به پرداخت 100 میلیون ریال جریمه نقدی نیز محکوم شد که این رای قابل تجدید نظر است.

به دلیل تخلفات تماشاگران تیم استقلال تهران مبنی بر پرتاب اشیا به نیمکت حریف، درگیری با تماشاچیان خودی و فحاشی شدید به سرمربی تیم حریف با تهدید، باشگاه استقلال طبق مواد 78 و 79 آیین نامه انضباطی به برگزاری یک دیدار بدون تماشاگر در رده لیگ برتر و پرداخت 300 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای قابل تجدید نظر است.

تیم تراکتورسازی تبریز به خاطر فحاشی تماشاگرانش، اهانت به داور و دروازه بان تیم حریف به تذکر کتبی و پرداخت 100 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای قطعی است.

گفتنی است؛ اجلال نصیری از عوامل باشگاه تراکتورسازی تبریز به دلیل دخالت در امور برگزاری، ورود غیر قانونی به زمین بازی، ایجاد تشنج و درگیری، تشدید تشنج با فحاشی به عوامل تیم حریف طبق مواد 65، 66، 55، 15 و 16 آیین نامه انضباطی به سه ماه محرومیت از هرگونه فعالیت مرتبط با فوتبال و پرداخت 300 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.این رای قابل تجدید نظر است.
لازم به ذکر است، سیروس دین محمدی و محمد نوازی از کادر فنی تیم استقلال به دلیل پاسخگویی به فحاشی و اهانت اجلال نصیری، طبق ماده 63 آیین نامه انضباطی به تذکر کتبی با درج در پرونده محکوم شدند. این رای قطعی است.

گفتنی است، کمیته انضباطی از خویشتن داری امیر قلعه نویی-سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز که موجب جلوگیری از تشدید تشنج شده است و از همکاری فرزاد مجیدی-سرپرست تیم استقلال تهران قدردانی می کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top