تاریخ انتشار: جمعه 1395/03/07 - 22:14
کد خبر: 200743

مراحل برجام فرآیند تسلیم گام به گام است

عضو شورای سردبیری کیهان گفت: در یک مقطعی آقای ظریف عنوان کرده بود که منتقدین فرصت بدهند تا نتایج برجام مشخص شود و بعد به انتقاد بپردازند اما اخیرا آقای روحانی در اظهاراتی متناقض اعلام کرده است که وقت انتقاد از برجام گذشته است.

خبرنامه دانشجویان ایران: حسین شمسیان عضو شورای سردبیری روزنامه کیهان با اشاره به جلسه اخیر استماع مجلس آمریکا درخصوص برجام اظهار کرد: بدعهدی ها و زیاده خواهی های آمریکا پیش از این هم به مسئولان داخلی تذکر داده شده بود.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فتن، این کارشناس مسائل سیاسی افزود: آحاد جامعه بویژه مسئولان کشورمان باید این را بدانند که این موضوع تنها بخشی از بدعهدی ها و زیاده های آمریکا در زمینه برجام است چراکه آنها پیش از این موضوعاتی از قبیل تجدید نظر ایران در مسائل داخلی خود را نیز مطرح کرده بودند.

وی در پاسخ به این سوال که درادامه بدعهدی های طرف های غربی، نقشه راه جمهوری اسلامی ایران به چه صورت خواهد بود خاطرنشان کرد: امروزه در برخی از رسانه ها شاهد این موضوع هستیم که شرط بهره مندی ایران از مواهب اقتصادی برجام توقف آزمایشات موشک های بالستیک است، که البته به همین موضوع ختم نمی شود.

شمسیان ادامه داد: اظهارات اخیر رئیس موسسه مطالعات بین المللی راهبردی واشنگتن که مدت ها قبل از جلسه استماع مجلس آمریکا مطرح شده بود نشان می دهد که آمریکایی ها پیش از این چنین بدعهدی های را مد نظر داشتند و برای همین ساختارهای تحریم ها و مذاکرات را به چنین سبکی مهیا کردند.

شمسیان خاطرنشان کرد: مقامات آمریکایی با مهندسی تحریم ها به گونه ای با تیم مذاکره کننده ایرانی به توافق رسیدند که زمینه ظهور برجام های بعدی فراهم شده و در هر مرحله امتیازهای ویژه ای را از ایران بگیرند.

وی بصیرت و هوشیاری آحاد جامعه را ضروری برشمرد و تصریح کرد: زمانی که دشمنان در برجام فرآیند تسلیم گام به گام را برای ما ترسیم کرده اند، گره زدن تمام مشکلات به برجام معقولانه نبوده و نخواهد بود.

عضو شورای سردبیری کیهان تناقض در گفتار مسئولان را نتیجه اعتماد به دشمن دانست و تصریح کرد: در یک مقطعی آقای ظریف عنوان کرده بود که منتقدین فرصت بدهند تا نتایج برجام مشخص شود و بعد به انتقاد بپردازند اما اخیرا آقای روحانی در اظهاراتی متناقض اعلام کرده است که وقت انتقاد از برجام گذشته است.

وی یکی دیگر از آثار برجام را دخالت بیش از حد بیگانگان در کشورمان برشمرد و تشریح کرد: برخی از رفتارهای نادرست داخلی این توهم برای طرف های غربی ایجاد کرده که اکنون نیز با ایران زمان قاجار روبه رو هستند و متناسب با آن خواسته های خود را مطرح می کنند.

این کارشناس مسائل سیاسی در پایان و در پاسخ به این سوال که هجمه های اخیر علیه ارکان نظام با چه هدفی می باشد عنوان کرد: یک جریان هماهنگی از بیرون و درون کشور کار خود را از مدت ها قبل و به صورت هدفمند آغاز کرده است و به دنبال تخریب ارکان و نقاط قوت کشورمان نظیر شورای نگهبان، مجلس خبرگان و سپاه پاسداران هستند که البته هوشیاری و بصیرت مردم توطئه های این گروه را خنثی کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۲ دانشجوی هتاک دانشگاه امیرکبیر اخراج شدند
زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه خواجه نصیر اعلام شد
سربازان غرب و مدافعان آزادی‌های گزینشی / سکوت در برابر لاله‌های ایران
گرامیداشت مقام زن از مناسبت‌محوری به شنیدن صدای زنان و اقدام عملی تغییر می‌کند
از بحران‌سازی تا عادی سازی؛ روایت‌سازی برای تسلیم
لزوم توجه جدی به مسئله ازدواج در چارچوب سیاست‌های جوانی جمعیت
از وام شرافتی تا لپ‌تاپ امانی؛ حمایت‌های جدید از دانشجویان
«درصد قبولی هر رشته» آزمون های گواهینامه و دانشنامه پزشکی اعلام شد
تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۶- ۱۴۰۵ دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
بازدید هیئت اندونزیایی از ظرفیت‌های فناورانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر
امتحانات نهایی با حضور یک میلیون و ۷۹۰ هزار دانش‌آموز برگزار شد
ادعاهای هسته‌ای آژانس علیه ایران، «هیاهو برای هیچ» است
کارت آزمون‌های عملی رشته‌های هنری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
یک معلم در بلژیک به دلیل خودداری از برداشتن حجاب اخراج شد
ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ آغاز شد
شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۷۸۶ نفر رسید
مهلت شرکت در پذیرش دوره‌های کاردانی دانشگاه علمی کاربردی تمدید شد
ماجرای «ترک فعل» در پرونده چای دبش
ساختار ۴۶ ساله نظام آموزشی در حال تغییر است
ساختار ۴۶ ساله نظام آموزشی در حال تغییر است
کاهش قیمت طلا در پی افزایش احتمال بالا رفتن نرخ بهره در آمریکا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top