تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/03/17 - 08:21
کد خبر: 201510

عضو شورای عالی فضای مجازی:

۸۰ درصد هزینه امنیت سایبری کشور در جیب خارجی‌ها

عضو شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه هفتاد تا هشتاد درصد هزینه ای که در بخش های دولتی و شبه دولتی برای امنیت فضای سایبری آنها صورت می گیرد به جیب خارجی ها می رود افزود: باید با استفاده از متخصصان توانمند داخلی صنعت امنیت سایبری کشورمان را تقویت کنیم.

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه هفتاد تا هشتاد درصد هزینه ای که در بخش های دولتی و شبه دولتی برای امنیت فضای سایبری آنها صورت می گیرد به جیب خارجی ها می رود افزود: باید با استفاده از متخصصان توانمند داخلی صنعت امنیت سایبری کشورمان را تقویت کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رسول جلیلی در برنامه گفتگوی ویژه خبری افزود: این اقدام  می تواند درس عبرتی باشد برای دیگر سازمان ها  تا مسئله امنیت فضای سایبریشان را  جدی تر بگیرند.

وی گفت: در دو هفته اخیر برخی سایت های کشور هدف حملات ساده ای قرار گرفتند که عمق نداشت و تنها ظاهر برخی سایت ها دچار تغییر شد و هیچ گونه  دسترسی به اطلاعاتی صورت نگرفت.

جلیلی  ادامه داد: اگر چه اتفاق خاصی نیفتاد اما همین میزان موفقیت برای یک هکر داخلی یا خارجی در هک کردن سایت های سازمانهای ما  نقطه ضعف است.

وی با بیان اینکه هفتاد تا هشتاد درصد هزینه ای که در بخش های دولتی و شبه دولتی برای امنیت فضای سایبری آنها صورت می گیرد به جیب خارجی ها می رود افزود: باید با استفاده از متخصصان توانمند داخلی صنعت امنیت سایبری کشورمان را تقویت کنیم.

جلیلی گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شبکه زیرساخت کشور که اعتبارات  قابل توجهی برای فضای سایبری در اختیار دارند باید بخشی از این اعتبارات را برای تقویت صنعت امنیت  سایبری سازمان ها و دستگاههای کشور هزینه کنند.

عضو شورای عالی فضای مجازی کشور افزود: با وجود اینکه در حوزه سایبری از متخصصان  زیادی برخوردار هستیم اما در زمینه تولیدات علمی رقابتی در امنیت فضای مجازی ضعف داریم.

وی افزود: حملات دو هفته اخیر به سامانه های سایبری کشورمان نقطه شروعی است که از طرف کوچک ها صورت گرفت اما باید بدانیم که بزرگترهای دنیا هم با ما کار دارند و برای مقابله با آنها راهی جز تقویت اقتدارگرایانه در این حوزه نداریم.

جلیلی  تصریح کرد: امنیت فضای مجازی کشور در وهله اول داده هاست  که باید آنها را از نظر محرمانگی و عدم تغییر  حفظ کنیم.

وی گفت: امضای رقمی در کشور باید اجرایی شود و همچنین لازم است تلاش کنیم تا از کشف شدن رمزهایمان  مصون باشیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور هم در ارتباط تلفنی با  این برنامه با اشاره به هشدارهای این سازمانها و نهادهای کشور قبل از حوادث حملات سایبری دو هفته اخیر گفت: هم اکنون سامانه یکپارچه ای که  به صورت برخط همه  سازمانها و دستگاهها را  از احتمال حملات سایبری  مطلع کند وجود ندارد، اگرچه در پی ایجاد آن هستیم و امیدواریم در کوتاه مدت این سامانه تکمیل شود.

غلامرضا جلالی افزود: حملات دوهفته اخیر حملات پیش پا افتاده ای بود که عمق نداشت و بیشتر  به خودنمایی سایبری  شبیه  بود.

وی گفت: بر اساس وظایف قانونی  ما به سازمانهای مختلف هشدارهای امنیتی می دهیم که اگر رعایت نکنند با متخلفان  برخورد خواهد شد.

رئیس سازمان  پدافند غیرعامل با ابراز تاسف از نگاه فرهنگی برخی مسئولان مرتبط با امنیت فضای سایبری کشور نسبت به محصولات خارجی در مقایسه با تولیدات  داخل گفت: این سازمان همواره از شرکت های دانش بنیان سایبری داخلی حمایت می کند و ما مطمئنیم اگر در این زمینه  حمایت های لازم صورت گیرد نیازی به خرید از خارج کشور نخواهیم داشت.

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان سایبری هم در این برنامه گفت: بیشتر نهادهای متولی فضای سایبری کشور در خواب غفلتند و تنها سازمان پدافند غیرعامل است که هوشیار است و هشدار می دهد.

علی قدیری افزود: حملات دو هفته اخیر نشان داد که فضای سایبری کشور آسیب پذیر است و کتمان این آسیب پذیری کمکی به ما نمی کند.

وی گفت: مسئولان امر نباید در این زمینه همچنان در خواب باشند و باید گذشته را جبران کنند تا فضای سایبری کشورمان ایمن شود.

قدیری محدود شدن متخصصان داخلی را یکی از اشکالات موجود در تامین امنیت فضای سایبری کشور خواند و افزود: با یک بازنگری جدی در قانون می شود از توان متخصصان داخلی که نیت خیرخواهانه  در ورود به سامانه های دولتی دارند  بهره برد.

وی تصریح کرد: نیازمند یک خانه تکانی اساسی در حوزه امنیت سایبری هستیم.

معاون فناوری اطلاعات مرکز آمار ایران هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: در حمله سایبری اخیر تنها وب سایت اخبار روابط عمومی این مرکز مورد حمله قرار گرفت و صفحه اول آن هک شد.

حسین تهرانی افزود: در این حمله  سطحی هیچ تعرضی به اطلاعات طبقه بندی شده مرکز آمار ایران صورت نگرفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تجاوزات دشمن صهیونیستی به جنوب لبنان مقاومت را نمی‌ترساند/ دوران دفاع مقدس بزرگ‌ترین پشتوانه جبهه مقاومت در مصاف با دشمنان است
همچنان دفاع مقدس
غرب از رقابت در حوزه انرژی می‌ترسد
سرهنگ رحیمی فرمانده انتظامی لاهیجان شد
اعلام ترکیب تیم ملی فوتسال ایران مقابل مراکش
واکنش رسمی وزارت امور خارجه به ادعای تهدید مقامات سابق آمریکا توسط ایران
آخرین خبر از ناپدید شدن دختر وزنه‌بردار ایران در اسپانیا
طرح «من شهردارم» به مدارس می‌رود
دستگیری عاملان قتل یک زن در شب عروسی
رسانه‌ صهیونیستی: حزب‌الله «تله مرگ» برای اسرائیل آماده کرده است
اجرای موفق مانورهای مداری ماهواره چمران ۱
فوری| جواد نکونام استعفا داد
گوگل و مایکروسافت به جان هم افتادند
محسن رضایی: اسرائیل اصلا جرات حمله به ایران را ندارد
اعلام شماره حساب‌های هلال‌احمر برای کمک به غزه، لبنان و یمن
روابط ایران با بانک سرمایه‌گذاری زیر ساخت آسیا تقویت می‌شود
قرارداد ۸۰ میلیاردی مجیدی
صرف سالانه ۱۵ میلیارد دلار واردات محصولات کشاورزی
۳۴۰ نظامی اوکراینی دیگر در یک روز کشته شدند
ساخت۳ بزرگراه در انتهای یادگار، بروجردی و شوشتری
تخفیف در برج میلاد در هفته گردشگری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top