تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/03/17 - 10:41
کد خبر: 201532

خواننده امسال «ماه عسل» کیست؟

محسن یگانه و مهدی یراحی خواننده‌های تیتراژهای برنامه تلویزیونی «ماه عسل» به تهیه کنندگی احسان علیخانی شدند.

خبرنامه دانشجویان ایران: محسن یگانه و مهدی یراحی خواننده‌های تیتراژهای برنامه تلویزیونی «ماه عسل» به تهیه کنندگی احسان علیخانی شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از میزان، نخستین قسمت از برنامه "ماه عسل" امشب و یک شب زودتر از آغاز ماه مبارک رمضان، روی آنتن می رود.

"ماه عسل" در سال های گذشته سعی کرده با شناختی که از ذائقه مخاطبانش به دست آورده، روندی رو به جلو را طی کند که در بیشتر موارد نیز موفق بوده با این حال ضعف هایی هم در برخی بخش های این برنامه دیده شده مانند دو تن از میهمانانی که سال گذشته به "ماه عسل" دعوت شدند البته در چند برنامه بعد، علیخانی تلاش کرد با عذرخواهی، باز هم دل مردم ایران را به دست آورد.

یکی از ویژگی های قابل توجه برنامه "ماه عسل" انتخاب خواننده ها و آهنگسازانی برای تیتراژ برنامه است که هر یک از آن ها تاکنون از بهترین های موسیقی کشورمان بوده اند.

در چند سال متوالی اتفاقات "ماه عسل" به گونه ای رقم خورد که مهدی یراحی خواننده خوش صدای موسیقی پاپ کشورمان تیتراژهای این برنامه را می خواند و انصافا هم مورد استقبال مخاطبان قرار می گرفت به خصوص که تیتراژ "ماه عسل" 93 در ذهن تمامی علاقه مندان موسیقی و تلویزیون ماندگار شد چرا که تیتراژ ابتدایی آن را زنده یاد مرتضی پاشایی و تیتراژ پایانی را مهدی یراحی خوانده بود.

در روند ساخت "ماه عسل" 94 اتفاقات به گونه دیگری رقم خورد و این بار جای خالی یراحی به شدت در ذهن مخاطبان ماه عسلی احساس شد.

تیتراژ ابتدایی "ماه عسل" 94 را امیرعلی بهادری که پیش تر کار آهنگسازی انجام می داد، خوانده است و برای این خواننده جوان فرصت بسیار مناسبی فراهم شد تا در سایه اعتماد احسان علیخانی، برای پرطرفدارترین برنامه تلویزیونی در ماه مبارک رمضان، بخواند.

تیتراژ پایانی "ماه عسل" سال گذشته را نیز احسان خواجه امیری خوانده بود. خواجه امیری که مدت ها است به خوبی از عهده آزمون خود در موسیقی ایران بیرون آمده، این بار نیز اثری درخشان و در عین حال ارزشمند را در کارنامه هنری اش به ثبت رساند.

و حالا امسال و بنا بر آخرین خبرها محسن یگانه و مهدی یراحی خواننده های تیتراژهای برنامه تلویزیونی «ماه عسل» به تهیه کنندگی احسان علیخانی شدند.

طراحی صحنه از دیگر بخش های قابل توجه برنامه "ماه عسل" است که به طور معمول هر سال نسبت به سال قبل، تغییرات قابل ملاحظه ای را پیدا می کند.
پیشرفته ترین سبک طراحی صحنه در کارهای احسان علیخانی را سال گذشته و در "ماه عسل94" دیدیم. حال باید دید تهیه کننده این برنامه پربیننده برای سری جدید برنامه اش در ماه رمضان امسال، چه اتفاقاتی را تدارک دیده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سنگر خیابان را باشکوه‌تر از قبل حفظ می‌کنیم
رئیس‌جمهور به دنبال توافقی مرده است
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
رایزنی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه پاکستان و عمان
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
سوئیس: با ایران و آمریکا درباره مذاکره احتمالی در تماسیم
اعمال شب و روز اربعین را اینگونه به جا آورید
تغییر مسیر ۶ نفتکش عربستانی در پی تهدیدهای انصارالله یمن
عراقچی: وحدت مردم و دولت ایران و عراق به نقطه اوج رسیده است
سریال محمدحسین مهدویان به تلویزیون رسید
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top