تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/03/19 - 11:48
کد خبر: 201749

ایمان ایرانی

آغاز اکران جادوی سال سینمای ایران

آغاز اکران جادوی سال سینمای ایران

این فیلم را می توانید همراه خانواده خود در سینما ببینید و از دیدن روایت مجاهدت های یک قهرمان واقعی سرزمینمان لذت ببرید.

خبرنامه دانشجویان ایران: ایمان ایرانی*// اکران فیلم سینمایی ایستاده در غبار به کارگردانی محمدحسین مهدویان و تهیه کنندگی حبیب ا.. والی نژاد از تاریخ ۱۶ خرداد ماه و تقریبا همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان در سینماهای کشور آغاز شد.

ایستاده در غبار فیلمی متفاوت است. و این تفاوت هم بخاطر موضوع خاص و متفاوت فیلم است هم بخاطر نوع ساخت اثر و هم بخاطر بازخوردهایی که در میان تمام اقشار جامعه داشت.

ایستاده در غبار دومین فیلم محمدحسین مهدیان است. او پیش از این هم اثری فاخر با نام “آخرین روزهای زمستان” در مورد زندگی شهید حسن باقری ساخته بود که مورد استقبال مخاطبان شیکه اول سیما قرار گرفت. مهدیان بعد از موفقیت اثر خود در مورد زندگی شهید باقری به روایت زندگی یکی دیگر از سرداران بزرگ دفاع مقدس ورود پیدا کرد. ورودی که البته سبکی مانند سبک همان اثر اول داشت.

زندگی پررمز و راز فرمانده انقلابی لشگر ۲۷محمد رسول الله تهران باعث شد تا دومین اثر مهدیان روایتی از دوران کودکی تا ربوده شدن حاج احمدمتوسلیان باشد. ایستاده در غبار انصافا توانسته است به زیبایی بخشی از حوادث مهم زندگی این سردار بزرگ را روایت کند.

مدل فیلم به گونه ای است که شما در آن هیچ دیالوگی نمی بینید، بلکه تمام صداهای فیلم یا صدای واقعی حاج احمدمتوسلیان است یا صدای راوی هایی که در مورد زندگی این فرمانده بزرگ انقلاب اسلامی روایت می کنند. در این فیلم برای اولین بار صدای واقعی تعدادی از فرماندهان دفاع مقدس را خواهید شنید.

شاید یکی دیگر از تفاوت های ایستاده در غبار به دلیل بازخورد خوب آن در میان تمام اقشار جامعه باشد. این فیلم توانست با وجود رقبایی همچون فیلم فاخر بادیگارد برنده سیمرغ بهترین فیلم جشنواره فجر شود. همچنین عده ی زیادی از هنرمندان،از نیکی کریمی و کمال تبریزی تا حبیب رضایی و مجیدمجیدی باوجود تفاوت دیدگاه های هنری و بعضا سیاسی و اعتقادی نظر مشترکی در مورد ایستاده در غبار دارند و آن را تحسین می کنند.

نیکی کریمی در مورد این فیلم می گوید: “چقدر خوب است که ادم درباره فیلمی چیزی نداند و به یکباره با یک شاهکار رو به رو شود… و چقدر لذت بخش است دیدن این فیلم. تبریک به همه عوامل این فیلم خوب که دوباره به ما یاداور می شوند سینما زنده است و سالم و درست بدون ادا و بدون تظاهر می تواند تاثیر گذار باشد. “

مجید مجیدی: ساخت این فیلم ۱۰۰ دقیقه ای که همه لحظاتش به زیبایی بازسازی شده است، جسارت بزرگی را طلب می‌کند. این فیلم نگاه متعهدانه ای نسبت به نسلی داشته که کارگردان به آن متعلق نبوده و ادای دین بسیار بزرگی محسوب می‌شود؛ آن هم در شرایطی که بیشتر به دنبال سیاه نمایی هستند.

حبیب رضایی: حیرت به تمام معنا! ایستاده در غبار جادوی سال سینمای ایران شد؛ تجربه ای که حتی تصورش هم نمی‌شد در ذهن مرور کرد. هرگز تا الان کسی به نزدیکی این گونه داستان گویی نیز نرسیده بود. یک فکر بکر و یک همت و دانش عمیق اما بی ادعا پشت هر صحنه این فیلم، روایت منحصر به فرد موج می‌زد.

اکران فیلم فاخر استاده در غبار همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و در روزهایی که خبرهایی در مورد زنده بودن سردار حاج احمدمتوسلیان در زندان های رژیم صهیونستی در رسانه های مطرح شده است آغاز شد. دیدن جادوی سال سینمای ایران را از دست ندهید. این فیلم را می توانید همراه خانواده خود در سینما ببینید و از دیدن روایت مجاهدت های یک قهرمان واقعی سرزمینمان لذت ببرید.

* عضو سابق شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
این زن در سخت‌ترین روزهای شیعه چه نقشی داشت؟
زن در اختلاف همسر با خانواده‌اش باید چه کند؟
انفجارهای جدید در درعا همزمان با پرواز جنگنده‌های اسرائیلی
عراقچی: کشورهای منطقه مراقب باشند جنگ جدیدی شکل نگیرد
سرطان سینه کشندگی کمتری دارد
انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز
«اعظم طالقانی» الگویی الهام‌بخش از کارآفرینی اجتماعی زنان
یمن: حملات عربستان به اهداف غیرنظامی با پاسخ دردناک مواجه می‌شود
ادعای مقام آمریکایی: برای مذاکره به سوی ایران دست دراز کرده‌ایم!
آخرین مدال کشتی ایران به رنگ برنز
همزمان آماده دفاع و دیپلماسی هستیم
عراقچی به ترکمنستان می‌رود
رده‌بندی نهایی کشتی آزاد جهان مشخص شد/ ایران با دو پله سقوط سوم شد
نکونام: هیچ همکاری با تراکتور صورت نمی‌گیرد
عزیزی: برای پاسخ به دشمن هیچ محدودیتی نداریم
مخبر: بازدارندگی بدون مرز؛ جغرافیای پاسخ ایران تغییر کرده است
بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران درگذشت
کاپیتان آبادانی در حمله آمریکا به یک کشتی در خلیج فارس به شهادت رسید
تاکید روسای جمهور مصر و عراق بر ضرورت مهار تنش در منطقه
محکومیت حمله هوایی سعودی‌ها به دانشگاه الحدیده
ایستگاه مترو حرم حضرت عبدالعظیم در اوایل زمستان به بهره‌برداری می‌رسد
امکان ویرایش معدل و سهمیه در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی فراهم شد
بازگرداندن توانمندی های مغز آسیب دیده با امواج صوتی
کلیداولیه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی۱۴۰۵ منتشر شد؛ اعلام زمان اعتراض
تسهیلات جدید برای قبولی‌های ارشد و دکتری؛ امکان شروع تحصیل از ترم بعد
تهیه سند ملی نقشه راه فناوری‌های دریایی به دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر سپرده شد
کسب ۳ مدال و ۱۵ رتبه زیر ۱۰، حاصل تلاش دانشجویان «امیرکبیر» در المپیاد علمی دانشجویی
بازگشت رشته سیاست‌گذاری عمومی به دفترچه آزمون دکتری
راهنمای انتخاب بهترین پلتفرم برگزاری کلاس آنلاین؛ امکانات، مزایا و ویژگی‌های یک سامانه آموزشی استاندارد
هزینه کلاس خصوصی زبان انگلیسی  در سال ۱۴۰۵ چقدر بود؟
تفکیک مسیر ارتقای اساتید علوم انسانی از رشته‌های مهندسی و کشاورزی
رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر برضرورت حفظ حرمت محیط دانشگاه تاکید کرد
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۶ تا ۱۵ آبان تمدید شد
مولاژ چیست و چرا در آموزش پرستاری و پزشکی اهمیت دارد؟
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
افزایش وام ازدواج دانشجویان به ۱۰۰ میلیون تومان / وام فرزندآوری به ۶۰ میلیون تومان برای فرزند اول
امروز آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری۱۴۰۶ ؛ ثبت‌نام ۸۰ هزار نفر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top