تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/03/26 - 15:32
کد خبر: 202370

پیکر حمید سبزواری در زادگاهش آرام گرفت

پیکر حمید سبزواری در زادگاهش سبزوار تشییع شد و در پارک جانبازان این شهر آرام گرفت.

خبرنامه دانشجویان ایران: پیکر حمید سبزواری در زادگاهش سبزوار تشییع شد و در پارک جانبازان این شهر آرام گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، مراسم تشییع پیکر حمید سبزواری در زادگاهش روز چهارشنبه (26 خردادماه) با حضور سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار خراسان رضوی، مسئولان، روحانیون، نیروهای نظامی و انتظامی، خانواه معظم شهدا، بسیجیان و اقشار مختلف مردم سبزوار برگزار شد.

پس از اقامه نماز بر پیکر حمید سبزواری، پیکر این شاعر پیشکسوت انقلاب از محل  مسجدجامع تا میدان کارگر تشییع و در پارک جانبازان به خاک سپرده شد.

در این مراسم فرزند سبزواری گفت: آرزوی پدرم وحدت امت اسلامی و دوری از تفرقه و جدایی بود.

محسن ممتحنی افزود: همانطور که امام (ره) همواره تکیه بر وحدت و اتحاد مسئولان و مردم داشت، استاد سبزواری نیز دغدغه وحدت و اتحاد داخلی مردم را در سر می‌پروراند.

وی ادامه داد: شناخت دردها و آلام بر حق مردم و کوشش برای فراهم کردن رزق و روزی حلال مردم و بالا بردن فرهنگ دیانت جامعه نیز از خواسته‌های پدرم بود.

ممتجنی از "مسئولان جمهوری اسلامی" و "مردم فهیم و قدرشناس سبزوار" برای حضور باشکوه در مراسم تشییع حمید سبزواری تقدیر و تشکر کرد.

پیکر حمید سبزواری پیش‌تر در تهران از حوزه هنری تا تالار وحدت و در مشهد در حرم مطهر رضوی تشییع شده بود.

حمید سبزواری که به پدر شعر انقلاب اسلامی معروف بود سحرگاه شنبه 22 خرداد در 91 سالگی در بیمارستانی در تهران چشم از جهان فروبست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top