تاریخ انتشار: 00 00 0000 - 00:00:00
کد خبر: 2024

تـــــــهدیــــــد فردوسی پور

یک فرم 8 صفحه‌ای که ریز این مسائل در آن وجود دارد، در اختیار تیم داوری، ناظران عادی و ویژه که در ورزشگاه‌ها مستقر هستند قرار داده می‌شود و همچنین نظرخواهی که از تیم‌های میهمان و میزبان که حداکثر 48 ساعت بعد از پایان مسابقه از طریق ایمیل یا نمابر به سازمان لیگ ارسال می‌شود، برترین‌های اخلاق انتخاب می‌شود.

خبرنامه دانشجویان ایران:دبیر ستاد منشور اخلاقی گفت: فردوسی‌پور باید رسما عذرخواهی کند و بداند همه چیز را نباید به مسخره بگیرد.

علی علیپور در گفت‌وگو با«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازفارس، در مورد نحوه انتخاب برترین‌های اخلاق که عادل فردوسی‌پور آن را نوبتی خوانده بود، عنوان کرد: بازیکنان و مربیان برتر اخلاق هر هفته بر اساس عملکرد رفتاری در طول مسابقه مبنی بر رعایت رقابت فنی و سالم، مراعات معیارهای جوانمردانه و کارت سبز (احترام به بازیکنان و مربیان خودی و رقیب،‌احترام به هواداران خودی و طرفداران حریف، و رعایت احترام به مسئولان برگزاری مسابقات، رفتار متناسب در چارچوب آئین‌نامه رسانه‌ای سازمان لیگ و رفتار شایسته با خبرنگاران و همچنین ارائه الگوی مناسب رفتاری ایرانی و اسلامی، نداشتن ریش‌های مدل دار غربی) و بر اساس گزارش و نظرات مسئولان برگزاری مسابقه انتخاب می‌شوند.

وی ادامه داد: یک فرم 8 صفحه‌ای که ریز این مسائل در آن وجود دارد، در اختیار تیم داوری، ناظران عادی و ویژه که در ورزشگاه‌ها مستقر هستند قرار داده می‌شود و همچنین نظرخواهی که از تیم‌های میهمان و میزبان که حداکثر 48 ساعت بعد از پایان مسابقه از طریق ایمیل یا نمابر به سازمان لیگ ارسال می‌شود، برترین‌های اخلاق انتخاب می‌شود.

دبیر ستاد منشور اخلاقی تصریح کرد: در ضمن بررسی فیلم مسابقات چه از طریق شبکه‌های استانی و سراسری و همچنین بازبینی فیلم حواشی مسابقه، گزارش‌های رسانه‌های نوشتاری اعم از روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها و خبرنگاران محترم در سازمان لیگ توسط گروهی کارشناسی جمع‌بندی می‌شوند. در حال حاضر کمیته‌های فرهنگی، مسابقات، ستاد منشور اخلاقی سازمان لیگ، این گزارش‌ها را بررسی می‌ کنند و در نهایت در پایان هر هفته 5 بازیکن و 5 مربی شانس انتخاب برترین‌های اخلاقی را دارند.

علیپور یادآور شد: در نهایت بازیکن و مربی که عملکرد بهتری داشته باشند انتخاب می‌شوند. به طور مثال در هفته ششم لیگ برتر که حمید استیلی به عنوان مربی برتر اخلاق انتخاب شد، حمید درخشان نیز شانس انتخاب شدن را داشت. این گونه نیست که به قول آقای فردوسی‌پور برترین‌های اخلاق را نوبتی انتخاب کنیم. حمید استیلی پس از باخت استیل‌آذین در هفته ششم شکست را پذیرفت و آن را به داور و مسائل دیگر مربوط نکرد.

علیپور با تذکر شدید به فردوسی‌پور عنوان کرد: از این مجری می‌خواهم به نظرات دیگران احترام بگذارد. من از ایشان دعوت می‌کنم در برنامه خود بخشی را به بررسی برترین‌های اخلاق هر هفته اختصاص دهد و آن را به چالش بکشاند. اگر انتخاب برترین‌های اخلاقی فرمایشی بود، ما از ایشان عذرخواهی می‌کنیم اما اگر غیر از این بود، فردوسی‌پور باید به طور رسمی از سازمان لیگ عذرخواهی کند. اینگونه نیست که این افراد وقتی تریبونی به دست آوردند هر چه دلشان می‌خواهند بگویند. من به ایشان تذکر شدید می‌دهم.

وی تاکید کرد: اگر فردوسی‌پور نخواهد این رفتارش را اصلاح کند مطمئن باشد ما به طور رسمی به عزت‌الله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما، پورمحمدی(مدیر شبکه 3) و همچنین کمیته فرهنگی مجلس اعلام می‌کنیم که به این موضوع رسیدگی کنند. تریبون صدا و سیما حاصل خون هزاران شهید است و نباید فردوسی‌پور اینگونه همه چیز را به مسخره بگیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
آژانس از مراکز هسته‌ای ایران بازدید خواهد کرد
«لوفت‌هانزا» به ایران بازمی‌گردد
عصبانیت ترامپ از عدم کاهش قیمت بنزین در آمریکا
تغییر در ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برابر مصر
همه از تو متنفرند
مذاکرات فنی ایران-آمریکا هفته آینده ازسرگرفته خواهد شد
یک برد در جام جهانی شبیه به برد پایان فصل است
بحران تاب‌آوری سایبری در بانکداری کشور/ اعتماد دیجیتال رنگ باخت؟
از محرم تا صفر؛ پویشی که نذر را به مسئولیت اجتماعی پیوند می‌زند
برگزاری مراسم سالار شهیدان با حضور وزیر علوم
سن یک دنباله دار قدیمی تخمین زده شد
علمدارِ حقیقت؛ ترسیم الگوی کامل «انسانِ الهی» در ترازوی عاشورا
جهانبخش: با روحیه و اتحاد بازی قبل به مصاف مصر می‌رویم
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top