عبدالصمد مرفاوی به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال صبای قم انتخاب شد تا جای علی دایی را در این تیم بگیرد.
خبرنامه دانشجویان ایران: عبدالصمد مرفاوی به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال صبای قم انتخاب شد تا جای علی دایی را در این تیم بگیرد.
به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، باشگاه صبای قم بعد از کش و قوس فراوان در نهایت صمد مرفاوی را به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال خود انتخاب کرد.
محمدرضاکشوری فرد مدیرعامل باشگاه صبا با تایید این خبر به خبرنگار مهر، گفت: مرفاوی سابقه کار در قم را داشت و با توجه به شرایط، او را انتخاب کردیم.
ساکت الهامی، صمد مرفاوی را در تیم صبای قم همراهی می کند و قرار است سایر مربیان تیم به زودی مشخص شوند.
علی دایی فصل گذشته سرمربی صبای قم بود و حتی جلساتی برای تمدید قراردادش با مسئولان باشگاه و اسپانسر جدید برگزار کرد ولی در نهایت این جلسات نتیجه ای نداشت.