تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/04/13 - 18:41
کد خبر: 203838

محمد ودود حیدری جایگزین مهدی بلوکات شد

محمد ودود حیدری به عنوان رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و همچنین حسین سروقامت به عنوان مدیر فرهنگی این نهاد منصوب شدند.

خبرنامه دانشجویان ایران: محمد ودود حیدری به عنوان رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و همچنین حسین سروقامت به عنوان مدیر فرهنگی این نهاد منصوب شدند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاه ها؛ طی جلسه تودیع و معارفه در دفتر مرکزی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، محمد ودود حیدری به عنوان رئیس جدید مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و همچنین حسین سروقامت به عنوان مدیر فرهنگی این نهاد منصوب شدند.

در این مراسم با حضور حجت الاسلام محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، حجت الاسلام سیدقریشی معاون فرهنگی سیاسی این نهاد و جمعی از مدیران و رؤسای ادارات،  محمد ودود حیدری به عنوان رئیس جدید مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی منصوب شد و از زحمات مهدی بلوکات رئیس سابق این مرکز قدردانی و تشکر به عمل آمد.

گفتنی است، هفته گذشته مهدی بلوکات طی حکمی از سوی پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) به عنوان قائم مقام معاونت توسعه مشارکت های مردمی این نهاد منصوب شد.

همچنین در این جلسه حسین سروقامت نیز به عنوان مدیر فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها منصوب شد.

حجت الاسلام سیدقریشی در این جلسه ضمن تشکر از زحمات بلوکات و تلاش های مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی در نشر اهداف فرهنگی عقیدتی مجموعه نهاد رهبری در دانشگاه ها و تعمیق تفکر انقلاب اسلامی در بین دانشگاهیان، این مرکز را مهترین عامل در ارتباط بین نهاد و مجموعه های فرهنگی انقلابی با بدنه دانشگاه دانست.

همچنین وی حضور حیدری را با توجه به سوابق درخشان ایشان در مجموعه ها و رسانه های انقلابی به فال نیک گرفته که موجب ارتقاء این مرکز خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مشخص شدن شماره پیراهن‌های بازیکنان تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۶
تأکید خسروپناه بر نقش ورزش در تقویت قدرت نرم کشور
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
آیت‌الله مکارم شیرازی: به‌زودی شکست خفت بار جبهه کفر نمایان می‌شود
بحرین سفر شهروندانش به ایران و عراق را ممنوع کرد
رونمایی از قوانین جدید جام جهانی ۲۰۲۶
اختصاص وام ۳۵۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن به دانشجویان متأهل
راه‌اندازی هسته نرم‌افزاری سکوی ملی هوش مصنوعی در روزهای آینده
میدل ایست نیوز: امارات در مسیر عملیات انتحاری علیه ایران
چرا مصرف سوخت خودروی من بالاست؟ (۱۰ دلیل رایج)
خرید کولر گازی، پکیج و تجهیزات سرمایشی و گرمایشی در کرج
مدیریت تنگه هرمز را نه‌تنها یک مسئله فنی، بلکه از دریچه «سنت‌های الهی» بنگرید
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
راهنمای جامع ساخت استخر شیشه ای در باغ؛ بررسی شیشه سکوریت، قیمت و مراحل اجرا
هشدار مقامات اروپایی درباره وضعیت خطرناک در لبنان
سوگ رادیو در سالگرد رحلت امام خمینی(ره)
راهنمای جامع تعمیر داکت اسپلیت در منزل و محل کار
شمار شهدای لبنان به ۳۴۶۸ نفر افزایش یافت
آغاز پرداخت مطالبات گندم‌کاران/ واریز بخش اول مطالبات
صعود ۴۴ هزار واحدی بورس
پرداخت وام قرض‌الحسنه مسکن به افراد دارای فرزند سوم و بیشتر ابلاغ شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top