تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/05/05 - 11:53
کد خبر: 205598

اعزام دانشجویان فرهنگیان شیراز به اردو جهادی

حسینی تصریح کرد: شغل غالب اهالی این سه روستا کشاورزی و دامپروری است که متاسفانه با توجه با خشکسالی های اخیر، آثار مشهودی برجای گذاشته و جای آن دارد که جهاد کشاورزی توجه ویژه ای به این منطقه کند؛ چرا که عده زیادی از اهالی به شهرهای همجوار و بالاخص شهر شیراز کوچ کرده اند.

خبرنامه دانشجویان ایران: ۳۶ نفر از دانشجو معلمین دانشگاه‌های فرهنگیان شیراز در قالب دو گروه جهادی در روستاهای ده گرو و دین باغان شهرستان نورآبار به اردو های جهادی شدند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از دانشجو، علیرضا حسینی، مسئول گروه های جهادی شهید مسعود طاهری و شهید ابراهیم هادی، گفت: پس از چندین مورد عرصه یابی، روستاهای دین باغان و ده گردو و قلعه سفید از توابع شهرستان نورآباد انتخاب شد و ۲۰ نفر خواهر و ۱۶ نفر برادر از بین دانشجو معلمین به این اردو اعزام شدند.

وی افزود: فعالیت های این جهادگران در قالب عرصه های فرهنگی با تمرکز بر برگزاری کلاسهای عقیدتی و احکام، یادواره شهدا، دیدار با خانواده شهدا، برگزاری هیات و همچنین در عرصه عمرانی با تمرکز بر اجرای قرنیز تنها مسجد روستای دین گردو، ساخت سرویس بهداشتی و روشویی بوده است.

مسئول گروه های جهادی شهید مسعود طاهری و شهید ابراهیم هادی در ادامه بیان داشت: در عرصه اقتصاد مقاومتی با تمرکز بر پیگیری و برگزاری کلاس آموزشی زنبورداری و پرورش مرغ خانگی، ارائه خدمات کشاورزی و در عرصه آموزشی و همچنین برگزاری کلاس های تقویتی در رده های مختلف، برگزار شده است.

حسینی تصریح کرد: شغل غالب اهالی این سه روستا کشاورزی و دامپروری است که متاسفانه با توجه با خشکسالی های اخیر، آثار مشهودی برجای گذاشته و جای آن دارد که جهاد کشاورزی توجه ویژه ای به این منطقه کند؛ چرا که عده زیادی از اهالی به شهرهای همجوار و بالاخص شهر شیراز کوچ کرده اند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واکنش ایران به جنگ سریع خواهد بود
شمارش معکوس برای تصمیم بزرگ
«ترامپ» تماس با تایوان را به بعد موکول کرد
رئیس جمهور آمریکا برای سومین بار در حال خیانت به دیپلماسی است
پاداش صرفه‌جویی جایگزین افزایش قیمت حامل‌های انرژی می شود
توقیف اموال ۳۴ نفر از عناصر مرتبط با رژیم صهیونیستی
افشاگری روزنامه آمریکایی درباره حملات امارات علیه ایران
نامه جدید فدراسیون فوتبال به فیفا
فیلم | دکتر فتانه تقی‌یاره: هر کشوری مسائل مختلفی دارد؛ بایستی مسائل کشور را به دانشگاه‌ها بدهیم تا حل کنند
نقشه راه جدید برای ۵ دانشگاه
فیلم | خضریان: توافقی که سایه جنگ را حفظ کند، منافع ملی را تأمین نمی‌کند
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
فیلم | رهبر شهید انقلاب: اجازه نمی‌دهم بیگانگان با مصالح ما بازی کنند
پرسپولیس پاسخ استقلال را با شکایت داد
امتحانات پایه‌های اول تا دهم از امروز آغاز می‌شود
تجاوزات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل علیه لبنان
فشارخون بالا چه بلایی سر ما می آورد
تسلط بر تنگهٔ هرمز را با تحریم هم به دست نخواهید آورد
دانش آموزان امسال غیر حضوری ثبت‌نام می کنند
هفت نکته مهم در پیام‌های آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای از اسفندماه ۱۴۰۴ تا امروز...
حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top