تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/05/20 - 18:35
کد خبر: 206926

کپسول مکمل هوشمند با چاپ سه بعدی میل کنید

گویا خبرهای مربوط به فناوری چاپ سه بعدی تمامی ندارند. از چاپ سه بعدی اسلحه تا ارسال چاپگر سه بعدی به فضا و حالا در اخبار جدید مکمل های غذایی که به صورت سه بعدی چاپ می شود. نام شرکتی که روی این فناوری منحصر به فرد مربوط به سلامت کار می کند Multiply Labs است. این شرکت یک مکمل ویتامین شخصی‌سازی شده را تولید کرده که با استفاده از آن شما می توانید نیازهای رژیم غذایی مخصوص به خود را سفارشی کنید.

خبرنامه دانشجویان ایران: گویا خبرهای مربوط به فناوری چاپ سه بعدی تمامی‎ ندارند. از چاپ سه بعدی اسلحه تا ارسال چاپگر سه بعدی به فضا و حالا در اخبار جدید مکمل‎های غذایی که به صورت سه بعدی چاپ می‎شود. نام شرکتی که روی این فناوری منحصر به فرد مربوط به سلامت کار می‎کند Multiply Labs است. این شرکت یک مکمل ویتامین شخصی‌سازی شده را تولید کرده که با استفاده از آن شما می‎توانید نیازهای رژیم غذایی مخصوص به خود را سفارشی کنید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از شبکه؛ به کمک این فناوری شما نه تنها می‎توانید تعیین کنید که مایلید کدام مکمل‎ها در هر وعده مصرفی قرار داشته باشد، بلکه می‎توانید زمان انتشار هر یک از مولفه‎ها در بدن را نیز کنترل کنید. به عنوان مثال برای افرادی که فرصت صرف صبحانه را ندارند و یا به یک استراحت کوتاه در بعد از ظهر احتیاج دارند می‎توانند کپسولی را طراحی کنند که می‎تواند مواد مغذی را در صبح به بدن انها برساند و در بعد از ظهر کمی‎ کافئین در بدن آنها آزاد کند.

 

عامل پایه به کار رفته در این فناوری چاپ سه بعدی است که به این شرکت اجازه می‎دهد کپسول‎های سفارشی سازی شده را بر طبق نیاز مشتری چاپ کند. هر کپسول بر اساس نیازهای خاص هر مشتری به صورت سه بعدی چاپ می‎شود و سپس با استفاده از روبات‎ها از مواد تشکیل دهنده سفارشی پر می‎شود. هر مشتری می‎تواند مکمل‎های اختصاصی مورد نظر خود را انتخاب کند و یا می‎تواند اجازه دهد خود سیستم بر اساس معیارهای سلامتی که خود آنها ارائه می‎کنند داروی مورد نظر را طراحی کند. مواد تشکیل دهنده کپسول‎های موجود شامل کافئین، امگا 3، اسیدهای آمینه، مواد معدنی و ویتامین‎های B6, B12, D3 و نظایر آن است. تمام این مواد در داخل یک کپسول 3 سانتی متری قرار داده شده است تا بلع آن نیز راحت باشد.

یکی دیگر از ویژگی‎های برجسته این محصول از شرکت Multiply Lab، زمان بندی انتشار مواد تشکیل دهنده آن است که با استفاده از یک چاپگر سه بعدی پزشکی و قرص‎های مجزا شده محقق می‎شود. این چاپگر از پلیمرهای دارویی استفاده می‎کند و می‎توان به وسیله آن هم مواد مورد استفاده و هم ضخامت دیواره کپسول‎ها را کنترل کرد. با تغییر مواد و ضخامت دیواره  هر یک از این محفظه‎ها، این شرکت می‎تواند میزان آزاد شدن هر یک از این مکمل‎ها را کنترل کرده و به مصرف کنندگان اجازه دهد مواد مغذی را در هنگام مورد نیاز دریافت کنند.

این شرکت انتظار دارد بتوانند تا پاییز ۲۰۱۷ کپسول‎های شخصی سازی شده خود را روانه بازار کند. شما همچنین در حال حاضر می‎توانید این کپسول‎ها را به صورت پیش خرید سفارش دهید. مصرف کنندگانی که مکمل‎های مورد نیاز برای مدت دو هفته را پیش خرید می‎کنند از تخفیف ۲۵ درصدی نیز برخوردار خواهند شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گراهام تا لیبرمن؛ خطابه‌های توخالی براندازی که در گورستان تاریخ مدفون شد
فیلم | خضریان: ایران سه بر هیچ از زیر آوار پروژه جنگ افروزی آمریکا بلند شده است
اسکورت نمایشی آمریکا در تنگه هرمز
بهای نفت با تشدید تنش میان ایران و آمریکا افزایش یافت
شماتت ایران به‌خاطر دفاع از خود در برابر تجاوز، غیرمسئولانه و نارواست
هیچ اقدامی علیه ایران نباید بدون پاسخ بماند
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران
پرتابه‌های آمریکایی به چند شهر خوزستان اصابت کرد
آغاز بکار اجلاس وزیران زن سازمان همکاری اسلامی
علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد
حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد
وقوع انفجار در خارج از محدوده شهر خنداب
اصابت بیش از ۱۰ پرتابه به جزیره قشم
گزینه‌های زیادی داریم؛ در کنار ایران هستیم
۳ پاسگاه مرزی ما هدف قرار گرفت
شنیده شدن صدای انفجار در بوموسی
ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
شهادت دریادل خطه شهید پرور اکبرآباد کوار فارس
هرگونه ماجراجویی جدید از سوی عربستان تیر خلاص به آتش‌بس است
پیمان پاک: «واردات غلات آمریکایی در دولت شهید رئیسی» دروغ است
۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
کسب مقام نخست تیم ملی المپیاد ریاضی ظرفیت بالای جامعه علمی ایران را به نمایش گذاشت
برنامه سرویس‌های دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی در ایام فرجه امتحانات
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل و توسعه آموزش‌های آزاد
یک استاد دانشگاه: خودباوری علمی شرط تبدیل دانشگاه به پیشران پیشرفت کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top