تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/06/03 - 09:38
کد خبر: 207897

محمد آلبوشوکه

حال و هوای این روزهای ساختمان استانداری خوزستان

حال و هوای این روزهای ساختمان استانداری خوزستان

این روزها ساختمان استانداری خوزستان محل رفت و آمد افرادی است که اغلب دوم خردادی و اصلاح طلب می باشند، متاسفانه بیشترین عملکرد استاندار پس از منصوب شدن در حوزه فعالیت های حزبی و جناحی است.

خبرنامه دانشجویان ایران: محمد آلبوشوکه*// این روزها ساختمان استانداری خوزستان محل رفت و آمد افرادی است که اغلب دوم خردادی و اصلاح طلب شده و متاسفانه بیشترین عملکرد استاندار پس از منصوب شدن در حوزه فعالیت های حزبی و جناحی است.

آیا بها دادن به فعالان جبهه ای یا حزبی خاص آن هم پیاده نظام دشمن و افراد پا در رکاب احزاب و گروه های سیاسی نتیجه ای برای آبادانی و  پیشرفت استان خواهد داشت؟ آیا مشکلات متعدد استان از قبیل اشتغال، مسکن، ازدواج، آب شرب و گرد و خاک با چنین  نشست هایی برطرف خواهند شد؟

آیا در چنین روزهایی که چند ماه بیشتر به انتحابات نمانده، برگزاری نشست هایی با دانشجویان همسوی با استاندار رنگ و بوی انتخاباتی ندارد؟ و معنا و مفهومی جز استفاده ابزاری از قشر دانشجو و عده ای جوان برای رسیدن به اهداف سیاسی انتخاباتی خواهد داشت؟

باید به حال چنین دانشجویانی که آرمان و اهداف فعالیت و زحمات خودشان را برای رسیدن احزاب همسو به هدفشان خرج می کنند تاسف خورد.

آیا این تبعیض نیست که استاندار ساعت ها پای صحبت دانشجویانی بنشیند که اغلب با ایشان هم جناح و هم جبهه هستند؟ تکلیف این خیل وسیع دانشجویان انقلابی با دغدغه که وام دار هیچ جبهه و جناحی نیستند و با این همه کمبود و نبود امکانات قهرمانانه درحال جهاد و فعالیت هستند و همواره صدایشان بایکوت می شود چیست؟ آیا ایشان (استاندار) فقط در برابر دوم خردادی ها مسئول اند؟؟ یا استاندار همه ی خوزستانی ها هستند؟

چنین جلسات هم اندیشی با تشکل هایی که نقش اساسی در فتنه های ۷۸ و ۸۸ در حمایت از آشوبگران و  ضدانقلاب ها داشتند قطعاً نتیجه سوئی خواهد داشت.

سخن ما خطاب به استاندار این است که آقای شریعتی، به فکر مردم محروم باشید نه جناح بازی سیاسی، شما در برابر همه ی جامعه مسئول هستید.

در پایان از دانشجویان و تشکل های انقلابی می خواهیم هوشیار باشند و پا درعرصه و میدان بگذارند تا فضا بدست نااهلان و تشکل های همسوی دشمن و استکبار نیفتد.

* دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد واحد اهواز

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top