تاریخ انتشار: جمعه 1395/06/05 - 06:47
کد خبر: 208061

وزارت دفاع آمریکا: ما مجبور شدیم به شناور ایرانی شلیک کنیم

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا می‌گوید خلیج‌ فارس منطقه مهمی از دنیاست و آمریکا دوست ندارد در آن درگیری باشد ولی ملوانان آمریکایی مجبور شده‌اند برای جلوگیری از افزایش بیشتر تنش‌ها، به سمت قایق ایرانی شلیک کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران: سخنگوی وزارت دفاع آمریکا می‌گوید خلیج‌ فارس منطقه مهمی از دنیاست و آمریکا دوست ندارد در آن درگیری باشد ولی ملوانان آمریکایی مجبور شده‌اند برای جلوگیری از افزایش بیشتر تنش‌ها، به سمت قایق ایرانی شلیک کنند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از فارس ،  "پیتر کوک" سخنگوی وزارت دفاع آمریکا امروز در کنفرانس خبری با اصحاب رسانه‌ها، به رویارویی سه‌شنبه و چهارشنبه شناورهای ایرانی با کشتی‌های آمریکا در تنگه هرمز و شمال خلیج‌فارس پرداخت.

آمریکایی‌ها می‌گویند که ‌سه‌شنبه این هفته چند شناور ایرانی در تنگه هرمز به نزدیک یک شناور آمریکایی آمده‌اند و این اقدام از نظر آمریکایی‌ها غیرحرفه‌ای و خطرناک بوده است؛ امروز هم اعلام شد که روز چهارشنبه، یک قایق تندروی ایرانی به 2 کشتی نظامی آمریکایی و یک کشتی نظامی کویتی نزدیک شده که یکی از شناورهای آمریکایی 3 تیر اخطار به سمت آن شلیک کرده است؛ حادثه دوم در آب‌های شمالی خلیج‌فارس واقع شده است.

سخنگوی پنتاگون امروز در خصوص این دو واقعه گفت: «ایرانی‌ها معمولاً حرفه‌ای عمل می‌کنند ولی (در این 2 مورد) غیرحرفه‌ای و غیرایمن عمل کردند.»

پیتر کوک به صورت اختصاصی‌تر به حادثه دوم یعنی تیراندازی روز چهارشنبه پرداخت و گفت: «نیروهای ما بسیار خوب آموزش دیده‌اند و بر اساس همین آموزش‌ها، برای جلوگیری از افزایش بیشتر تنش‌ها، شلیک هشدار کردند.»

کوک گفت: «آنجا (خلیج‌فارس) منطقه مهمی از دنیاست و ما سال‌هاست که آنجا هستیم و نمی‌خواهیم که در آنجا درگیری شود ولی ملوانان ما برای جلوگیری از افزایش تنش و برای اینکه نشان دهند توانایی دفاع از خود را دارند، شلیک کردند.»

سخنگو در انتها گفت: «امیدواریم این اتفاقات ادامه نداشته باشد زیرا نمی‌خواهیم تنش‌ها در این بخش مهم از دنیا، افزایش پیدا کند.»

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ضوابط جدید واردات خودروهای کارکرده ابلاغ شد+ فهرست تعرفه‌
بحران سوخت در جهان ناشی از تجاوز آمریکا علیه ایران
مذاکره ابزاری برای پیشبرد اهداف کشور است
حمله کنید، شرکت‌های نفتی و گازی آمریکایی را می‌زنیم
انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق
توئیت علی خضریان از موافقت عجیب قالیباف با قانون مقابله با نفوذ
بورس در نیمه معاملات شتاب گرفت؛ شاخص در یک قدمی ۷ میلیون واحدی
خیز نفت برای شکستن قیمت ۱۰۰ دلار
پزشکیان: دستگاه‌های اجرایی به توسعه دورکاری توجه کنند
اژه‌ای: آمریکا مظهر بدعهدی و قانون‌شکنی در عرصه جهانی است
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون «سامفا»/ زمان برگزاری آزمون تغییر کرد
۱۷ شهید و زخمی در حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
رضایی: اعلام منطقه ممنوعه در تنگه هرمز؛ کشتی‌های متخلف تحریم می‌شوند
بقائی: هیچ دولت مستقلی تسلیم فشار و ارعاب آمریکا نمی‌شود
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به تجمعات شبانه گرامیداشت ۱۷ شهریور
انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
​​بانک صادرات ایران ارائه‌دهنده خدمات خزانه‌داری شمش طلا و نقره شد
کم بارشی تهران جبران نشد؛ زنگ خطر کاهش میانگین بارندگی‌ها در ۱۸ استان
مجلس مات، شورا مرده، قوه ناظر در اغما؛ چه کسی پاسخگوی جنگ شناختی است؟
محدودیت سوخت در انتظار کامیون‌های فرسوده
انتخابات شورای مرکزی انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top