تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/06/07 - 05:55
کد خبر: 208248

درگیری خونین در جنوب تهران

در درگیری مرگبار اراذل و اوباش در یکی از پارک های جنوب تهران ۴ نفر زخمی شدند. با مرگ جوان ۲۵ ساله که به شدت از ناحیه گلو زخمی شده بود پرونده برای رسیدگی بیشتر در اختیار اداره دهم قرار گرفت.

خبرنامه دانشجویان ایران: در درگیری مرگبار اراذل و اوباش در یکی از پارک های جنوب تهران ۴ نفر زخمی شدند. با مرگ جوان ۲۵ ساله که به شدت از ناحیه گلو زخمی شده بود پرونده برای رسیدگی بیشتر در اختیار اداره دهم قرار گرفت.
 
به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، ساعت ۸ شب جمعه گذشته ماموران کلانتری ۱۵۸ کیانشهر در جریان وقوع یک مورد درگیری خونین در یکی از پارک های منطقه قرار گرفتند. با حضور ماموران در خیابان همتی مشخص شد درگیری بین ۳۰ جوان قمه به دست رخ داده است و در جریان آن ۴ نفر مجروح شده اند که حال یکی از مجروحین وخیم است.  
 
بلافاصله هر ۴ مصدوم به بیمارستان بازرگان منتقل شدند. و یکی از مصدومان که از ناحیه گردن هدف ضربه قمه قرار گرفته بود روی تخت بیمارستان جان سپرد. با اعلام خبر فوت جوان ۲۵ ساله تیمی از ماموران اداره ۱۰ پلیس آگاهی همراه بازپرس ایلخانی از شعبه هشتم دادسرای امور جنایی تهران برای تحقیقات ویژه به بیمارستان اعزام شدند.
 
بررسی های اولیه ماموران پلیس نشان می داد دعوا به دلیل اختلاف خانوادگی رخ داده بعد از آن جوانان هر دو خانواده با چوب و قمه به جان هم افتاده اند. و بعد از زخمی شدن ۴ نفری که به بیمارستان منتقل شدند بقیه اعضای فامیل صحنه دعوا را ترک کرده اند.
 
کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در مرحله دیگری از تحقیقات متوجه شدند قربانی حادثه عادل ۲۵ ساله است که یکی از برادرها و پسر عمویش در این درگیری هدف ضربات چاقو قرار گرفته اند و برای درمان همراه با یکی دیگر از افراد شرکت کننده در این نزاع دسته جمعی به بیمارستان منتقل شده اند.
 
بنا به این گزارش، در این مرحله تاکنون ۴ متهم که در این نزاع حضور داشته اند بازداشت شده و با شناسایی متهم به قتل عادل تحقیقات برای دستگیری عامل اصلی این جنایت به دستور بازپرس ایلخانی در دستور کار ماموران اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران قرار دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تحقق اقتصاد مبتنی بر نوآوری، بدون دانشگاه‌ها، پارک‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان ممکن نیست
مطالبه رهبری برای نقش‌آفرینی مؤثر زنان به‌طور کامل محقق نشده است
بدون کار فرهنگی و مردمی، بحران جمعیت حل نمی‌شود
دولت و مجلس به دنبال نگاه مشترک برای تأمین معیشت مردم هستند
رشد ۵۰ درصدی درآمدهای مالیاتی در لایحه بودجه ۱۴۰۵
«جریان زندگی » در دستان «زنان»
لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعلام وصول شد
دایرکت هوشمند و اتوماتیک اینستاگرام چیست؟ مزایا و کاربرد فعالسازی
مدارس ابتدایی تهران چهارشنبه غیر حضوری شد
فناوری در خدمت زندگی: بررسی مزایای استفاده از تجهیزات مکانیزه در خشکشویی آنلاین و برتری آن بر ماشین‌های خانگی قدیمی
جدیدترین آمار شهدای غزه
وضعیت آب در کشور جزء مسائل حیاتی و خیلی فوری است
گرمایش از کف برقی چیست و چگونه خانه‌تان را گرم‌تر می‌کند؟
نقش شیلنگ فلکسیبل خرطومی در صنعت ایران
اجرای کفپوش اپوکسی سه‌بعدی برای منازل و آشپزخانه با طرح سنگ و ابروبادی
بهترین یراق‌آلات برای افزایش عمر پنجره دوجداره
آموزش ثبت نام باینری آپشن | افتتاح حساب در باینری آپشن
پوزیشنر کاربردها، انواع و نکات انتخاب
بلیط هواپیما کرمان کیش؛ دروازه ورود کرمانی‌ها به جزیره
آغاز ثبت‌نام دستیار آموزشی دانشگاه آزاد
جزئیات توافق انصارالله یمن و دولت وابسته به ریاض برای آزادی ۲۹۰۰ اسیر
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top