تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/06/07 - 12:10
کد خبر: 208300

کیمیا علیزاده: ورزش را شاید، اما حجابم را هیچ وقت ترک نمی‌کنم

نخستین بانوی مدال‌آور ایرانی در مسابقات المپیک گفت: شاید روزی مجبور به ترک ورزش شوم،‌ اما هرگز حجابم را ترک نمی‌کنم.

خبرنامه دانشجویان ایران: نخستین بانوی مدال‌آور ایرانی در مسابقات المپیک گفت: شاید روزی مجبور به ترک ورزش شوم،‌ اما هرگز حجابم را ترک نمی‌کنم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، کیمیا علیزاده امروز در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: افتخار می‌کنم که به عنوان نخستین دختر مسلمان ایرانی توانستم دل رهبر معظم انقلاب اسلامی، مسؤولان کشور و رئیس جمهوری، میلیون‌ها ایرانی و به ویژه مردم خوب استان البرز را با کسب مدال برنز المپیک شاد کنم.

وی تصریح کرد: من تمام تلاشم را به کار بستم تا بتوانم با مدال طلا به کشورم بازگردم، اما متاسفانه به دلایل مختلف از جمله اینکه برای نخستین‌بار در چنین مسابقات مهمی شرکت می‌کردم، نتوانستم به هدفم دست پیدا کنم.

این ورزشکار محجبه افزود: من پیش از اعزام به المپیک به مردم به ویژه هم‌استانی‌ها و همشهری‌های خودم در استان البرز و شهرستان کرج قول دادم که تمام تلاشم را در المپیک به کار بندم و آنهایی که مسابقات را دیدند، تاکید دارند که از هیچ تلاشی فروگذاری نکردم.

علیزاده بیان داشت: دوست داشتم با مدال طلا به ایران بازگردم، اما امروز به همه ملت ایران قول می‌دهم که تلاش خود را مضاعف کرده و امیدوارم در مسابقات آینده بتوانم باز هم دل‌های مردم را شاد کنم.

وی در پاسخ به این پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه ورزشکاران زن دیگر کشورها چه واکنشی در مورد حجاب وی داشتند، گفت: باور کنید که واکنش آنها برایم مهم نبود، چرا که من حجاب را بر اساس دستور الهی و ایمان قلبی و تربیت خانوادگی انتخاب کردم و هرگز حاضر نیستم به هیچ قیمتی دست از حجاب بردارم.

کیمیا علیزاده افزود: حجاب با روح زن مسلمان ایرانی عجین شده و برای ما مساوی با عفت و پاکدامانی است و زنان مسلمان به هیچ قیمتی حاضر نمی‌شود که دست از حجاب بردارند.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر روزی قوانین فدراسیون جهانی تکواندو تغییر کرده و اجازه ندهند که زنان مسلمان با حجاب اسلامی در مسابقات حاضر شوند، چه اقدامی انجام می‌دهد، گفت: خوشبختانه افکار عمومی و به ویژه فکر زنان جهان تغییر کرده و حتی در همین مسابقات نیز شاهد بودیم که در برخی از رشته‌ها زنان مسلمان با حجاب کامل شرکت کردند.

دارنده مدال برنز مسابقات المپیک ریو اظهار داشت: بنابراین هیچ قدرتی نمی‌تواند جمعیت چند صد میلیون زنان مسلمان را از حق قانونی خود باز دارد.

علیزاده تصریح کرد: بر فرض اگر روزی اجازه ندهند که ما با حجاب اسلامی در مسابقات حاضر شویم، دست از ورزش و مسابقه برمی‌داریم، اما حجاب خود را ترک نخواهیم کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
دولت تعرفه واردات خودرو از ۴ تا ۱۶۵ درصد را ابلاغ کرد
جایگاه اولی علمی در منطقه دست‌یافتنی است
از هوسرانی تا کرامت زن
نیم سکه ۷۵ میلیون تومان شد
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
کمک به زندانیان و خانواده‌هایشان به صورت گمنام و آبرومند انجام می‌شود
پرداخت ۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در بانک مسکن
طراحی سایت نجف آباد| آشنایی با روند طراحی سایت در این شهر
تپسل راهبری پنل‌های تخصصی نمایشگاه تبلیغات و بازاریابی ۱۴۰۴ را بر عهده گرفت
راهنمای جامع شناخت انواع ورق استیل و تفاوت آنها؛ کدام آلیاژ برای شما مناسب است؟
رزومه و گیت‌هاب حرفه‌ای چگونه شانس استخدام برنامه‌نویس را افزایش می‌دهد؟
داود سعیدی و انتشار « کتاب سراب بی‌پایان»؛ ورود رسمی یک نویسنده جوان به دنیای رمان‌نویسی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top