تاریخ انتشار: شنبه 1395/06/13 - 08:00
کد خبر: 208951

رحیم‌پور ازغدی در جمع دانشجومعلمان سراسر کشور؛

برای ساختن تمدن اسلامی نیاز به آموزش و پرورش اسلامی داریم

برای ساختن تمدن اسلامی نیاز به آموزش و پرورش اسلامی داریم

آموزش و پرورش می خواهد، شما سرور کل عالم و انسان کامل شوید. مبانی نظام آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت سکولار که خود مبنا برای یک تمدن است بیان میکند؛ که انسان در حد همین تجربیات و محسوسات و ... می بیند

خبرنامه دانشجویان ایران: رحیم پور ازغدی در سومین اردوی فرهنگی حیات طیبه، که با حضور دانشجومعلمان نخبه و فعال فرهنگی دانشگاه فرهنگیان در سراسر کشور در مشهد در حال برگزاری است  با موضوع معلم و تمدن به سخنرانی پرداخت.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسن رحیم پور ازغدی در ابتدای سخنرانی خود گفت: امام جواد علیه السلام روایتی در باب معلمی و تعلیم و تربیت دارند که می فرمایند: علم بدون حلم انسان سازی نمیکند بلکه حیوان متخصص تربیت می کند.

نظریه پرداز جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: دانشمندی که متخصص است اما مجهز به فضائل اخلاقی نیست، اولا تاب تحمل رسالت معلمی را نخواهد داشت که احتیاج به صبر مدام دارد.

وی در ادامه بیان کرد: ثانیا وقتی خود فاقد کمالاتی باشند نمی توانند آن فضائل را به دیگران انتقال کنند. این اشکال و ایراد به افرادی امسال بنده وارد است که از دو مشخصه علم و حلم به دور هستیم.

رحیم پور ازغدی خاطرنشان کرد: تعلیم و تربیت نوعی ابلاغ است و آن بدون بلوغ ممکن نمی باشد. بلوغ به معنای رسیدن و ابلاغ به معنای رساندن می باشد.

وی در ادامه گفت: وقتی این ابلاغ درست صورت می گیرد که شاخص های بلوغ در یک جامعه مشهود شود لذا تبلیغ هم که نوعی آموزش عمومی است برگرفته شده از تعلیم و تربیت است لذا مخاطبش عام هست.

رحیم پور ازغدی بیان کرد: تعلیم و تربیت یک امر مستمر و دائمی است همچنین از لحظه کودکی شروع می شود و تا لحظه مرگ ادامه دارد. به یاد داشته باشید که کل جامعه و محیط زندگی به نوع خود یک مدرسه است.

وی گفت: عقل و وحی هردو جزء پروژه تعلیم و تربیت هستند. خداوند می فرماید: هم در درون شما یک پیامبر نهادیم که شما را راهنمایی کند که همان وجدان، فطرت یا عقل است و همچنین معلم هایی در بیرون، که همان انبیا هستند.

نظریه پرداز جمهوری اسلامی در ادامه اضافه کرد: همچنین بعد از ترک این عالم پروژه تعلیم و تربیت ادامه دارد. بهشت و جهنم هم مجرا و ثمره تعلیم و تربیت هستند.

رحیم پور ازغدی اظهار داشت: شروع خلقت انسان با تعلیم و تربیت است. خداوند میفرماید این عالم طبیعت را در اختیار تو قرار می دهم تا بتوانی با علم خود آن را تسخیر کنی. (سخّرنا لکم)

وی در ادامه افزود: تعلیم و تربیت دینی هم به عالم جسم و هم عالم معنا می پردازد، در صورتی که تعلیم وتربیت سکولار فقط به عالم جسم و ماده می پردازد و هنگامی که فقط به عالم جسمانی بپردازیم دیگر آگاهی، آزادی و اختیار از بین می رود و همچنین وقتی آگاهی و آزادی نباشد دیگر برای او نه خدا و نه چیز دیگری وجود دارد.

رحیم پور ازغدی در ادامه بیان کرد: پروژه آموزش و پرورش اسلامی برای ساختن تمدن اسلامی از هستی شناسی، خدا شناسی، فرشته شناسی، شیطان شناسی، انسان شناسی، معرفت شناسی و از فلسفه علم شروع می شود.

عضو حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: فرشتگان درمناظره با خدا می گفتند که انسان خشن است و با وجود ما چه نیازی به انسان است. خداوند نیز آن را انکار نمی کند و می گوید چیزی می دانم که شما نمی دانید و چه می دانید که از درون این ها انسان های کاملی به وجود می آید و به تمام آفریدن این عالم می ارزد.

ازغدی بیان کرد: شیطان با خدا مناظره می کند و خداوند شیطان را طرد می کند و مقام انسان به حدی خواهد رسید که تمام عالم تسلیم او می شود و انسان با تعلیم و تربیت پرورش می یابد و به درجه خدایی نمی رسد اما خدایی می کند و همه چیزش خدایی می شود.

وی در ادامه اضافه کرد: آموزش و پرورش می خواهد، شما سرور کل عالم و انسان کامل شوید. مبانی نظام آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت سکولار که خود مبنا برای یک تمدن است بیان میکند؛ که انسان در حد همین تجربیات و محسوسات و ... می بیند

رحیم پور ازغدی در ادامه گفت: و نگاه الهی اینچنین انسان را می پندارد که خداوند همه علم را به انسان آموخته و به او گفته که به فرشته ها بیاموزد.

وی در پایان نیز  بیان کرد: تمدن آن ها با حذف مسیحیت به وجود آمد و تمدن اسلام با تمرکز بر دین و آئین اسلام تشکیل شد. تمدنی که در جهان مسیحیت بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top