تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/06/15 - 09:26
کد خبر: 209180

طیب‌نیا متن قرارداد FATF را به مجلس می‌آورد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تاکنون جلسات متعددی در خصوص امضای قرارداد FATF با مسئولین وزارت اقتصاد برگزار شده است و کمیسیون در نهایت از آنها خواست تا متن اصلی قرارداد FATF را به مجلس بیاورد.

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تاکنون جلسات متعددی در خصوص امضای قرارداد FATF با مسئولین وزارت اقتصاد برگزار شده است و کمیسیون در نهایت از آنها خواست تا متن اصلی قرارداد FATF را به مجلس بیاورد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، احمد انارکی در گفت‌وگویی اظهار کرد: وزارت اقتصاد و دارایی و کمیسیون اقتصادی طی جلساتی ابعاد موضوع قرارداد FATFر ا بررسی کردند و نمایندگان نگرانی‌های خود را در این خصوص اعلام نمود و وزارت اقتصاد نیز در این باره معتقد بود تعهدی اضافه بر آنچه که در عرف جهانی وجود دارد از سوی ایران امضا نشده است.

وی در خصوص موضوع عدم همکاری دو بانک با سپاه پاسداران و قرارداد سازندگی گفت: آنچه که مسئولین وزارت اقتصاد بر آن تاکید دارند، لزوم امضای این قرارداد به منظور ایجاد روابط بین بانکی در چارچوب رفع محدودیت‌ها بر اساس برجام است و کمیسیون تاکید دارد که هیچ‌گاه این توافق نباید مغایر با سیاست‌های  کلی اقتصادی کشور باشد. بر همین اساس مقرر شد متن قرارداد با حضور وزیر اقتصاد در کمیسیون بررسی شود و در این چارچوب نیز محدودیت‌هایی که برخی بانک‌ها برای برخی نهادها ایجاد کرده‌اند، بررسی خواهد شد.

انارکی در پایان تصریح کرد: FATF یا «اتحادیه بین‌المللی مبارزه با پولشویی» یک سازمان همکاری میان دولت‌هاست که با هدف مبارزه با پولشویی تشکیل شده و مقابله با انواع فعالیت‌های غیر قانونی در عرصه اقتصاد را از اهداف اعلام شده خود می‌داند و اعضای این سازمان را کشورهایی تشکیل می‌دهند که از مراکز مالی و اقتصادی مهم جهان تلقی می‌شوند و بر همین اساس جمهوری اسلامی ایران نیز به این قرارداد پیوسته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیش از ۷۵۰ هزار نفر کارت کنکور ۱۴۰۵ و آزمون پذیرش دانشجو معلم گرفتند
چرا رهبر شهید به جوانان اروپایی نامه نوشتند؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
روسیه از هند بنزین وارد کرد
تبلیغات آمریکا درباره مسیرهای جایگزین در هرمز دروغ است
ترامپ در باتلاق جنگ ایران گیر افتاده است
زایمان طبیعی و سزارین نباید به جنگ عددی تبدیل شود
تعزیر نانوای متخلف/ ارز قاچاق مانع پرواز مسافر شد/ پرونده تعهد ارزی روی میز تعزیرات
پورمحمدی: دولت از تعهد خود در خصوص کالابرگ عقب نشینی نمی کند
دوگانه‌سازی غلط «جنگ-صلح» با هدف انفعال‌سازی افکار عمومی طراحی شده است
امروز زن اروپایی و زن قاجاری را الگو نمی دانیم
رامین رضاییان دوباره فولادی شد
خدمات ویژه ثبت احوال تهران به داوطلبان کنکور در روز پنجشنبه
نسل Z با هوش مصنوعی مانند یک دوست رفتار می‌کند
شب قبل آزمون آیین‌نامه چه بخوانیم و چه چیزی را کنار بگذاریم؟
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
رئیس سازمان ملی مهاجرت: ۴.۸ میلیون تبعه مجاز و غیرمجاز در کشور داریم
دولت عراق یک عضو ارشد حشد الشعبی را بازداشت کرد
وضعیت ذخایر کالاهای استراتژیک از زمان جنگ افزایشی است
تعیین و تکلیف مسائل ثبتی، حقوقی و مالکیتی اراضی و املاک روستاهای تهران
حریفان استقلال و تراکتور در لیگ نخبگان فوتبال آسیا مشخص شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top