سید محمد غرضی با انتخابات سال 1392 دوباره به عرصه سیاسی بازگشت.او که سابقه طولانی در وزارتخانه های دولت های مختلف کشوردارد ازمنتقدان جدی تورم است.مهندس غرضی معتقد است دولت ها همیشه برای جبران کسری بودجه ونیز تنظیم دخل وخرج خود به جیب ملت دست درازی کرده اند.غرضی بیشترین انتقادات را به دولت های نهم و دهم داشت.نقد اوبه حدی تند بود که حتی حاضرنبود نام رییس دولت نهم ودهم را به زبان بیاورد.
خبرنامه دانشجویان ایران: سید محمد غرضی با انتخابات سال 1392 دوباره به عرصه سیاسی بازگشت.او که سابقه طولانی در وزارتخانه های دولت های مختلف کشوردارد ازمنتقدان جدی تورم است. مهندس غرضی معتقد است دولت ها همیشه برای جبران کسری بودجه ونیز تنظیم دخل وخرج خود به جیب ملت دست درازی کرده اند. غرضی بیشترین انتقادات را به دولت های نهم و دهم داشت. نقد اوبه حدی تند بود که حتی حاضرنبود نام رییس دولت نهم ودهم را به زبان بیاورد.
به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از تجارت آنلاین، در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه تجارت آنلاین «الان مردم ما نسبت به سیاست ها و شعارهای دولت قبل منتقدند.در حالی که خیلی ازستادهای انتخاباتی احمدی نژاد را بسیاری از بزرگان دیروزوامروزکشوراداره می کردند؟!» اذعان داشت:
آنها خودشان هم بدبخت شدند،آن سیاست های غلط باعث شد که جامعه را علیه آن سیاست تحریک کرد وآقای روحانی آمد و در انتخابات پیروز شد.وقتی پایه پول ملی تضعیف شود قدرت سیاسی ازبین می رود.این آقای احمدی نژاد که دلار 1000 تومانی را کرد3000تومان، بزرگترین شکنجه را به ملت ایران تحمیل کرد.