تاریخ انتشار: پنجشنبه 1395/06/18 - 10:56
کد خبر: 209516

33 سال پیش در چنین روزی

هاشمی: جنگ با آمریکایی ها شیرین است

هاشمی رفسنجانی: اگر سرباز آمریکایی در مقابل مومن موحد قرار بگیرد هیچ چیزی برای مومن شیرین تر از جنگیدن با آنها نیست.

خبرنامه دانشجویان ایران: هاشمی رفسنجانی: اگر سرباز آمریکایی در مقابل مومن موحد قرار بگیرد هیچ چیزی برای مومن شیرین تر از جنگیدن با آنها نیست.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، رخدادهای 18 شهریور 62:

چکیده :

هاشمی رفسنجانی : برای یک مومن موحد هیچ چیز شیرین تر از جنگ با سرباز آمریکایی نیست.

آیت الله مشکینی: باید در مکه علیه بت ها  قیام شود.

ریگان از تفنگداران آمریکایی خواست با تمام قدرت در لبنان وارد جنگ شوند.

 هاشمی : برای یک مومن هیچ چیز شیرین تر از جنگ با سرباز آمریکایی نیست

نماز عبادی سیاسی این هفته تهران به امامت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

آیت الله هاشمی با اشاره به حوادث لبنان گفت : در لبنان آمریکایی ها خیال می کردند که دو تا هواپیمای فرانسه که بیاید در فضای بیروت پرواز کند مردم می ترسند بله اگر طرف شما فالانژها بودند آنها می ترسیدنداز اشتباهات بزرگ فرانسوی ها و آمریکایی ها در لبنان این بود که وارد عمل شدند و خدا کند که این اشتباهشان را ادامه بدهند یعنی اگر سرباز آمریکایی در مقابل مومن موحد قرار بگیرد هیچ چیزی برای مومن شیرین تر از جنگیدن با آنها نیست.

رئیس مجلس افزود :اگر روزی آمریکا و فرانسه در لبنان درست وارد میدان شوند مطمئنا بعضی از بچه های ما از میدان جنگ عراقی ها ممکن است بیرون بیایند و و بروند آنجا برای اینکه با آنها بجنگند.(1)

آیت الله مشکینی : مکه باید جای محکوم کردن استکبار باشد

نماز جمعه این هفته قم به امامت آیت الله مشکینی و با حضور گسترده انبوه مردم در دبیرستان امام صادق این شهر با شکوه هرچه تمام برگزار شد.

آیت الله مشکینی گفت :امیدواریم همانطور که حجاج ایرانی تا کنون عمل کرده اند با شیاطین بیشترو بهتر بجنگند و همانگونه که شاهد بودیم اولین راهپیمایی حجاج ایرانی خیلی خوب و باشکوه بود لذا باید هم مکه معظمه جای محکوم کردن استکبار جهانی و طاغوت ها باشد و در آنجا علیه بت ها قیام شود.

آیت الله مشکینی با تاکید بر لزوم محکوم کردن ابرقدرت ها و ایادی آنها توسط مسلمین جهان گفت :قدم اول در شکست هر قدرتی محکوم کردن کارهای آن قدرت است و بعد شکست خارجی آن

آیت الله مشکینی با محکوم کردن کشتاروحشیانه مسلمانان درلبنان گفت : ما به برادران وخواهران مسلمان که در زیر رگبار گلوله های صهیونیست ها در لبنان مقاومت می کنند می گوییم که ایستادگی کنید که جوانان مسلمان و دلیر ما در اولین فرصتی که از شر صدام خلاص شوند به کمک شما خواهند شتافت.(2)

آمادگی انگلیس برای ورود در جنگ لبنان

همزمان با تصرف چند نقطه مهم لبنان به دست انقلابیون مسلمان این کشور از جمله بحمدون،عین کسور و کفر قطره هم پیمانان اسرائیل و رژیم حاکم بر لبنان تجاوزات آشکار خود را علیه نیروهای انقلاب گسترش داده اند.

امروز نیروهای آمریکایی یک موضع نظامی دروزی ها را مورد حمله قرار داد و انگلیس نیز با اعزام 6 هواپیمای شکاری به قبرس خود را برای تجاوز مستقیم به لبنان آماده می کند.در همین حال ریگان رئیس جمهور آمریکا در یک تماس تلفنی با فرمانده تفنگداران آمریکایی در بیروت به وی اطمینان داد که برای متوقف شدن حملات علیه مواضع تفنگداران آمریکایی آماده هر گونه حمایتی از این نیروها است.(3)

پی نوشت:

1. اطلاعات،19 شهریور 62 ، ص 14
2. جمهوری اسلامی،19 شهریور 62 ،ص4
3. کیهان،19 شهریور 62 ،ص 28

 

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عباسی: هیات رئیسه طرح دو فوریتی خروج از ان پی تی را اعلام وصول کند!
فیلم |  آیت‌الله اراکی: مردم آذربایجان دیر یا زود علی اف را سرنگون خواهند کرد 
یکصدمین شماره نشریه دانشجویی فلق منتشر شد+دانلود
از اخراج استاد مدعو در دانشگاه تهران تا فوت مشکوک یک دانشجوی خوابگاهی
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top