تاریخ انتشار: 04 مهر 1388 - 00:00:00
کد خبر: 2105

آشوب طلبان در کمین بازار تهران

اخیرا تعدادی از مطلعان در وقایع بعد از انتخابات که ردپایی نیز در میان تجار داشتند دستگیر شدند که جریان مرموزی همین موضوع را مستمسک و بهانه ای برای شروع تحریک و تشویق برای تعطیلی بازار کرده است.

خبرنامه دانشجویان ایران:به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازاقتصادی جهان،تعدادی از سایت های جریان موسوم به سبز به طور آشکار به دنبال تحریک بازاریان تهران و برخی شهرهای بزرگ هستند.

در همین راستا با تعدادی از افراد فریب خورده در میان تجار ارتباط برقرار کرده اند و تلاش دارند همزمان با تحریک دانشجویان در دانشگاهها بازار را نیز به اغتشاش بکشانند.

اخیرا تعدادی از مطلعان در وقایع بعد از انتخابات که ردپایی نیز در میان تجار داشتند دستگیر شدند که جریان مرموزی همین موضوع را مستمسک و بهانه ای برای شروع تحریک و تشویق برای تعطیلی بازار کرده است.

یکی از این سایتهای منسوب به سبزی ها در گزارش خود از بازار تهران نوشته که تمام بازار در مورد دستگیری های اخیر نگران است و موضوع صحبت بازاری ها حول این محور می چرخد. در ادامه نویسنده که نشان می دهد همچنان دچار توهم پیروزی است می نویسد : تعداد زیادی از بازاریان به خصوص در بازار زرگرها از حامیان جنبش سبز به شمار می آیند و به شدت از وقایع و اتفاقات اخیر عصبانی هستند.

به گفته این سایت بازاریان تهران هیچ دلیلی نداشتند که در انتخابات به احمدی نژاد رای بدهند .

گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازجهان،حاکی از آن است که برخی اغتشاشگران تلاش دارند در سالگرد اجرای مالیات بر ارزش افزوده و برخی تحرکات سال گذشته ،بازار چند شهر بزرگ را به آشوب و تعطیلی بکشند.

این درحالی است که قاطبه بازاریان را افراد انقلابی و مومن به انقلاب تشکیل می دهند که در همه صحنه و در طول تاریخ انقلاب نسبت به جریانات انحرافی و فتنه انگیز واکنش نشان داده اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top