تاریخ انتشار: پنجشنبه 1395/07/08 - 18:48
کد خبر: 211308

دیدار سعید جلیلی با خانواده غواص شهید

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز با خانواده شهید سیدمنصور مهدوی نیاکی غواص شهید دست بسته در شهرستان آمل دیدار و گفت‌وگو کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز با خانواده شهید سیدمنصور مهدوی نیاکی غواص شهید دست بسته در شهرستان آمل دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از فارس، عصر امروز با خانواده شهید سیدمنصور مهدوی نیاکی غواص شهید دست بسته در شهرستان آمل دیدار و گفت‌وگو کرد.

شهید سیدمنصور مهدوی نیاکی همان غواص دست بسته آشنا در فضای مجازی است که سال گذشته به همراه 175 شهید غواص و خط شکن تشییع شده و بیشتر مردم با عکس به یادگار مانده از آن آشنایی دارند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار اظهار کرد: خانواده شهدا چشم و چراغ مملکت اسلامی هستند و وظیفه مسؤولان است که به دیدار آنها رفته و با آنها گفت‌وگو کنند.

جلیلی افزود:‌ شهید سیدمنصور مهدوی نیاکی از شهدای عملیات کربلای 4 و منطقه ام‌الرصاص بوده که از خانواده با اخلاص با تقوا راهی جبهه‌ها شد.

وی متذکر شد: امید داریم که در راه خدمتگزاری شرمنده شهدا نباشیم و همیشه ادامه‌ دهنده راه آنها باشیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اعلام اینکه امنیت،‌ عزت، اقتدار و توانمندی ایران اسلامی را مرهون خون شهدا و ایثارگری آنها هستیم، خاطرنشان کرد: همیشه شهدا الگوهای بارز انسانیت و ایستادگی بودند و باید از آنها درس بگیریم.

برادر شهید مهدوی نیاکی در این دیدار گفت: دو فرزند این خانواده در راه اسلام تقدیم شده است که شهیدان سیدمنصور و سیدناصر مهدوی نیاکی طی کمتر از یک سال به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

وی خاطرنشان کرد: در راه دفاع از اسلام و ارزش‌های اسلامی همه هستی خود را فدا می‌کنیم و همیشه سرباز راه ولایت هستیم.

این برادر شهید تأکید کرد: مادرم همیشه تأکید داشتند که فرزند خود را در مکان تاریکی می‌بینند و این مهم با تفحص شهدای غواص و خط شکن محقق شد.

وی از عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خواست تا در دیدار با مقام معظم رهبری حتماً سلام‌شان را به آقا برسانند.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واردات خودروهای کارکرده ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ مجاز شد
ورود بیش از ۷۵۰ هزار دانشجوی جدید به دانشگاه‌ها در مقاطع مختلف
آغاز مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی ۱۴۰۵ از ۴ مهرماه
زنان سرپرست خانوار روستایی و شهرهای زیر۲۰ هزار نفر رایگان بیمه می‌شوند
آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ سوم مهر برگزار می شود
لیلاز: تاب‌آوری اقتصاد ما در گرو فعال‌سازی ظرفیت‌های داخلی است
پرداخت ۲۷۳ همت وام قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن
بقایی: اتهاماتی که به ایران می‌زنند، توصیف کننده اقدامات آمریکاست
تاکید بر بهبود معیشت مردم و تامین کالاهای اساسی در جلسه سران قوا
ترامپ ادعا کرد: در حال ایجاد نیروی هوش مصنوعی هستم!
پرداخت ۲۷۳ همت وام قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن
آموزش هوش مصنوعی به معلمان سراسر کشور در قالب طرح «ایران دیجیتال»
سنگر سازمان ملل نباید رها شود/ شرکت در مجمع عمومی، حق قانونی ایران
سردار شکارچی: ابتکار عمل در تنگه هرمز در دستان نیروهای مسلح ایران است
داده‌های قضایی مسیر سیاستگذاری در حوزه زنان را دقیق‌تر می‌کند
تکواندوکاران اعزامی ایران به ریاض مشخص شدند
اعلام برنامه عزاداری رحلت حضرت معصومه(س) در حرم مطهر
سرلشکر رضایی: آمریکا راهی جز پذیرش شروط ایران ندارد
وعده وزیر ورزش برای طولانی‌تر شدن بازپرداخت وام ازدواج
حمله موشکی انصارالله به ریاض عربستان
بسیج: رزمایش «جانفدایان ایران» به‌زودی در دیگر شهرهای کشور برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top