تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/07/25 - 13:17
کد خبر: 212980

فروش سینماها نصف شد

آخرین ساخته فریدون حسن پور با توجه به مضمون کمدی خود در این هفته بیشترین افت را تجربه کرد و با کاهش 120 میلیون تومانی، 29,722,000 تومان فروخت.

خبرنامه دانشجویان ایران: جدول فروش هفتگی سینمای ایران با افت 50 درصدی تمام فیلم ها در ایام تعطیلات روبرو شد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران؛ جدول فروش هفتگی سینمای ایران با افت فروش 50 درصدی اکثر فیلم های روی پرده و همچنین اعلان خبر اکران دو فیلم تازه در هفته جدید منتشر شد.

بر اساس اخبار اعلام شده از سوی شورای صنفی نمایش دو فیلم "این زن حقش را می خواهد" و "ابو زینب" از امروز اکران خود در سینماهای تهران را آغاز خواهند نمود.

فروش هفتگی سینمای ایران در هفته ای که گذشت بر اساس رتبه بندی زیر منتشر شد.

فروشنده
آخرین ساخته اصغر فرهادی که با اقبال عمومی در هفته های گذشته همراه بود و همواره در هفته های اکران بالای یک میلیارد فروخته بود، این هفته با وجود تعطیلی 4 روزه سینماها با افت 50 درصدی روبرو شد.

این فیلم در هفته جاری با فروشی معادل 541,037,000 تومان همچنان در صدر جدول فروش هفتگی ایران قرار گرفتت.

"فروشنده" پس از 6 هفته و با داشتن 109 سینما به فروش کلی 11,106,327,695 تومان دست یافته است.

شهاب حسینی، ترانه علیدوستى، بابک کریمى، فرید سجادی حسینی، مینا ساداتی، مارال بنی‌آدم و مهدی کوشکی در فیلم نماینده ایران در اسکار به ایفای نقش پرداخته اند.

خشکسالی و دروغ
"خشکسالی و دروغ" دومین ساخته پدرام علیزاده دومین هفته از اکران خود را با 4 روز تعطیلی پشت سر گذاشت و تنها توانست به فروشی معادل 174,381,000 تومان دست پیدا کند که نسبت به هفته اول 50 درصد کمتر فروخته است.

"خشکسالی و دروغ" بر اساس اقتباس از نمایشنامه ای به همین نام به نویسندگی محمد یعقوبی نوشته شده است.

فضای این فیلم در چهار فصل سال می گذرد و داستان آن درباره خرده مشکلات زن و شوهری است که در نهایت به فاجعه منجر می شود.

این فیلم در حال حاضر با داشتن 47 سینما و پس از 14 روز به فروش کلی نا امید کننده 565,051,699 تومان رسیده است.

محمدرضا گلزار، علی سرابی، آیدا کیخایی و خاطره اسدی بازیگران اصلی این فیلم را تشکیل می دهند.

لانتوری
فیلم تحریم شده حوزه هنری این هفته با وجود افت 60 میلیون تومانی در فروش با دو پله صعود به جایگاه سوم جدول تکیه زد.

آخرین ساخته رضا درمیشیان که این روزها بیشتر در شهرستان ها به فروش خود ادامه می دهد، این هفته 40,705,000 تومان فروخته است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: عاشقانه ای پر التهاب در دل جامعه است. عشقی که به جنون ختم می شود.

مریم پالیزبان، رضا بهبودی، مهدی کوشکی ، بهناز جعفری، فاطمه نقوی، پریوش نظریه و نادر فلاح در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.

لانتوری پس از 70 روز و با داشتن 23 سینما به فروش کلی 6,009,097,900 تومان رسیده است.

من
فیلم "من" به کارگردانی سهیل بیرقی هم از افت کلی فروش در سینمای ایران در امان نبود و این هفته با افت 50 میلیونی به فروشی معادل 37,865,000 تومان دست پیدا کرده است.

این فیلم با وجود افت فروش خود یک یک پله صعود داشته و در رتبه چهارم جدول ایستاده است.

فروش کلی فیلم "من" پس از گذشت 56 روز و با داشتن 24 سینما 2,168,087,700 تومان ثبت گردیده است.

لیلا حاتمی، امیر جدیدی، بهنوش بختیاری، علیرضا استادی، علی منصور، سعید عطائیان و مانی حقیقی در "من" بازی کرده اند.

ناردون
آخرین ساخته فریدون حسن پور با توجه به مضمون کمدی خود در این هفته بیشترین افت را تجربه کرد و با کاهش 120 میلیون تومانی، 29,722,000 تومان فروخت.

امین حیایی، سیروس گرجستانی، مهران غفوریان، مهران رجبی، شهرام قاعدی، امیر نوری، لیلا اوتادی و علی مسعودی در ناردون بازی کرده اند.

در خلاصه داستان فیلم ناردون آمده ست : خرج عروسی بیشتر است یا عزا، بهتر است عزا رو تو عروسی و عروسی رو تو عزا گرفت که خرجش کمتر شود.

ناردون پس از 9 هفته و با داشتن 26 سینما به فروش کلی 3,885,880,903 تومان رسیده و با دو پله سقوط نسبت به هفته گذشته در جایگاه پنجم جدول فروش قرار دارد.

فیلم های "آبنبات چوبی" با 26,823,000 تومان، "سایه های موازی" با 25,359,000 تومان، "اروند" با 18,785,000 تومان، "ربوده شده" با 18,565,000 تومان و "هیهات" با 16,161,000 تومان فروش رتبه های ششم تا دهم جدول هفتگی فروش را در اختیار دارند.

منبع: میزان

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
مراسم بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top