تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/07/28 - 16:12
کد خبر: 213385

«ماشین‌دزدها» فعال‌تر شدند

رئیس پلیس آگاهی کشور با اشاره به کاهش ۴ درصدی وقوع سرقت در کشور از بیشتر شدن سرقت خودرو در ماه‌های گذشته خبر داد و گفت: ۷۸ خودروهای مسروقه در کمتر از یک ماه کشف می‌شوند.

خبرنامه دانشجویان ایران: سردار محمدرضا مقیمی با اشاره به آخرین آمار از وقوع سرقت در کشور، با اشاره به کاهش وقوعات سرقت اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار به دست آمده، شاهد کاهش 4 درصدی وقوع سرقت به نسبت مدت مشابه سال گذشته در کشور هستیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از تسنیم، رئیس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه هدف پلیس برای سال جاری کاهش 10 درصدی وقوع سرقت در کشور است افزود: با توجه به اینکه در سال جاری نه تنها روند رو به رشد وقوع سرقت در سنوات گذشته را متوقف کردیم بلکه با تلاش همکارانمان در پلیس آگاهی و سایر پلیس‌های تخصصی، موفق به کاهش 4 درصدی وقوع سرقت در کشور شدیم که امیدواریم با توجه به این موفقیت، به هدف کاهش 10 درصدی سرقت در سال جاری،‌ دست یابیم.

وی اضافه کرد: همچنین بر اساس آمارهای موجود، موفق به کشف 72 درصد از سرقت‌های رخ داده در کشور شدیم که این آمار نیز حاکی از افزایش 1.5 تا 2 درصدی افزایش کشفیات به نسبت وقوع سرقت است.

مقیمی در ادامه با اشاره به افزایش سرقت خودرو نیز گفت: متاسفانه علی رغم کاهش کل سرقت‌ها، شاهد افزایش 2 درصدی وقوع سرقت خودروها هستیم.

رئیس پلیس آگاهی ناجا افزود: البته با تلاش همکاران ما، 98 درصد خودروهای مسروقه کشف شدند و این در حالی است که 78 درصد خودروهای کشف شده نیز در مدت زمان کمتر از یک ماه، شناسایی و کشف شده‌اند.

وی با اشاره به نقش عوامل بیرونی در افزایش یا کاهش وقوع سرقت خودرو اظهار کرد: باید توجه داشت که عوامل متعددی در افزایش یا کاهش سرقت اتومبیل نقش دارند و مثلا اگر قطعات و لوازم یک مدل خاص خودرو در بازار کم شود، شاهد افزایش سرقت این خودروها هستیم؛ از این رو لازم است که خودروسازان و واردکنندگان قطعات خودرو، نسبت به تامین نیاز قطعات خودرو در بازار توجه کافی را داشته باشند.

مقیمی در پایان در پاسخ به این سوال که کدامیک از خودروها بیش از خودروهای دیگر مورد سرقت قرار می‌گیرند خاطرنشان کرد: سرقت خودروها با تعداد خودروهای موجود در کشور متناسب است و در مجموع با توجه به تعداد بالای خودروهای داخلی در کشور، این خودروها بیش از خودروهای خارجی مورد سرقت قرار می‌گیرند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جنگ با پوشش آتش‌بس
خطای محاسباتیِ تیم مذاکره ایرانی در کجاست؟
عذرخواهی صدا و سیما بابت پخش ناقص بخشی از پیام مکتوب رهبر انقلاب
رضایی: لبنان جزو لاینفک هرگونه توافق و آتش‌بس است
امروز آنچه امام می‌گوید عین خواست مردم است
ادعای نتانیاهو: مسیر دیپلماسی با لبنان را ترجیح می‌دهیم
فیلم | خضریان: مردم، مهمترین ظرفیت بازدارندگی در مقابل دشمن هستند
 روانبخش: ۶۰۰ ملوان آمریکایی در آتش‌سوزی ناو جرالد فورد خسارت دیدند
رهبر ما بر دل‌ها حکومت می‌کرد
آسیب ۶ میلیارد یورویی فرانسه از جنگ آمریکا علیه ایران
موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار نفر از محکومان قضایی
تغییرات بزرگ در مراسم آغاز بازی‌های جام جهانی با حضور تمام بازیکنان
دبیرکل اوپک: تقاضای نفت همچنان بالا خواهد بود
امت مبعوث غدیر در شب ۹۶ هم ایران را تنها نگذاشتند
شارژ کالابرگ سرپرستان خانوار آغاز شد
«سی.ان.ان.» از حجم تخریب ناو جرالد فورد در میانه جنگ ایران پرده برداشت
لاوروف: توافق احتمالی واشنگتن-تهران باید منافع ایران را در نظر بگیرد
سردار حسن زاده: آمریکایی‌ها از روز دهم جنگ رمضان شکست خوردند
مهمونی کیلومتری غدیر+ عکس
هر اقدامی که موجب سرخوردگی مردم شود، کمک به دشمن است
اقتصادهایی که کوچک می‌شود؛ از رژیم صهیونیستی تا اروپا
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top