تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/08/03 - 08:25
کد خبر: 213778

تجارت عالیجناب «ضراب» از داخل زندان!

رسانه‌های ترکیه از تداوم فعالیت اقتصادی و مدیریت شرکت‌های «رضا ضراب» تاجر ایرانی‌تبار شهروند ترکیه در طول مدت زندانی بودن او در امریکا خبر داده‌اند.

خبرنامه دانشجویان ایران: رسانه‌های ترکیه از تداوم فعالیت اقتصادی و مدیریت شرکت‌های «رضا ضراب» تاجر ایرانی‌تبار شهروند ترکیه در طول مدت زندانی بودن او در امریکا خبر داده‌اند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از فردا، ضراب در طول هفت ماه گذشته از داخل زندان به مدیریت شرکت‌های خود در استانبول ادامه داده است. این سایت می‌نویسد: «چیغدم توکر» روزنامه‌نگار روزنامه «جمهوریت» در گزارشی خبر داده که شرکت هلدینگ رویال که در متعلق ضراب است و هم‌چنین سایر شرکت‌های او که در حوزه موبایل و ارتباطات و هم‌چنین در بخش خدمات مبلمان وابسته به ضراب هستند از سوی او از درون زندان مدیریت می‌شوند.

او در بخشی از مقاله خود می‌نویسد: «رضا ضراب ایرانی‌تبار در امریکا در زندان به سر می‌برد. او متهم به نقض مقررات تحریمی امریکا علیه ایران و تجارت غیر قانونی طلا با آن کشور است‌. او همچنین به تقلب مالیاتی و پولشویی نیز متهم شده است. نام او در ۲۵ سپتامبر ۲۰۱۶ تیتر اخبار بود.

زمانی که پرزیدنت اردوغان با جو بایدن معاون رییس‌جمهوری امریکا درباره آن صحبت کرده بود و پرسیده بود که بازداشت ضراب طبق چه قانونی صورت گرفته است، او گفته بود که قانون اجازه و حق مبادله ارز و پول را می‌دهد چرا قانون باید کسی که این کار را انجام داده است تحت پیگرد قرار دهد. این دیدار در حاشیه نشست سازمان ملل متحد در نیویورک انجام شده بود.

همان‌گونه که آقای اردوغان می‌گوید ضراب اکنون نیز از حق فعالیت اقتصادی برخوردار است‌! او اکنون از داخل زندان در حال مدیریت شرکت خود در استانبول می‌باشد. این نشان می‌دهد که قوانین ما مانع از مدیریت شرکت یک فرد از درون زندان نیستند.

البته توجیه برای این موضوع این خواهد بود که هنوز اتهامات او ثابت نشده است؛ بلکه او در زندان به سر می‌برد و منتظر حکم نهایی دادگاه خواهد بود. اسنادی وجود دارند که نشان می‌دهند ضراب به واسطه وکلایش قراردادها را امضا کرده است و نام او پایین امضاها دیده می‌شود.

جمهوریت گزارش داده است که ارزش سهام شرکت‌های ضراب در طول ماه‌های گذشته به میزان ۴۰ میلیون لیر رسیده است. این روزنامه می‌نویسد: «دو شرکت وابسته به او در مرکز جدیدی در کاراکوی استانبول هستند و چهار شرکت ثبت‌شده دیگر نیز مشغول فعالیت می‌باشند.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شکل گیری سلامت معنوی کودک در سال‌های ابتدایی زندگی
آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی افراد دارای معلولیت بهزیستی
نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ فردا و نتایج نهایی ارشد اواخر مهر اعلام می‌شود
دختر بجنوردی رتبه اول کنکور ۱۴۰۵ در گروه علوم انسانی را کسب کرد
فراجا نماد پلیس مقتدر و متکی به پشتوانه مردمی است
واکنش سازمان غذا و دارو به کیفیت واکسن آنفلوانزا
دو یزدی در جمع رتبه‌های تک‌رقمی کنکور ۱۴۰۵
از وجود تبر تا حضور یک عمانی در پرواز اسرائیل
فضای مجازی چگونه پرخاشگری را عادی می‌کند؟
از سقوط سهام در اروپا تا رکود در اقتصاد آمریکا
طارمی و آزمون‌هایی که گل نمی‌زنند
جراحی زیبایی از منظر فقه و فرهنگ ایرانی
ثبت یک رکورد جدید در تعداد بازداشت‌ها
سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح اعدام شد
دو ورزشکار ایرانی با رأی دادگاه عالی کره از اتهامات وارده تبرئه شدند
مترو تهران در شرایط اضطراری قابلیت پناهگاهی دارد
قوانین فرزندآوری به درستی اجرا نمی‌شود
دختران ایران در ناگویا رکورد تاریخی زدند
زنان ایران توان ایستادن بر قله‌های جهان را دارند
چالش خنداندن همزمان کودک و بزرگسال
ایران در مسیر خودکفایی ۲ واکسن حیاتی با ارزبری ۲۰ میلیون دلاری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top