تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/08/04 - 10:54
کد خبر: 213941

معاون شورای فرهنگی و اجتماعی زنان در شورای عالی فرهنگی؛

عملکرد ضعیف رئیس جمهور در پیگیری حادثه منا

معاون شورای فرهنگی و اجتماعی زنان در شورای عالی فرهنگی با گلایه از عملکرد ضعیف رئیس جمهور در زمینه پیگیری و دلجویی از خانواده شهدای حادثه منا گفت: رئیس جمهور می‌توانست در جلسه نیویورک اقدامات عربستان را سرکوب کند.

خبرنامه دانشجویان ایران: فرشته روح‌افزا با اشاره به حادثه منا اظهار داشت: مقام معظم رهبری فرموده‌اند که این مسئله باید زنده بماند، به طوری که ایشان می‌فرمایند این موضوع اگر 10 سال طول بکشد دلایل آن باید مشخص شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از تسنیم، وی با اشاره به اینکه آثار غم و اندوه در چهره خانواده‌های شهدای منا همچنان دیده می‌شود و این موضوع در سکوت گذشته است، افزود: 478 نفر بدون مرتکب شدن به جرمی در حادثه منا شهید شدند؛ آیا حج رفتن و دور خانه خدا چرخیدن جرم است که عربستان سعودی چنین رفتاری را انجام داد.

معاون شورای فرهنگی و اجتماعی زنان در شورای عالی فرهنگی با بیان اینکه حادثه منا نشان از بی‌درایتی و بی‌کفایتی آل سعود است، عنوان کرد: اگر عمدی در کار بوده باید واقعیت‌ها نیز مشخص شود، در واقع جمعی از مسلمانان برای دیدار با خداوند به مکه رفته بودند، اما در فجیع‌ترین حالت به شهادت رسیدند.

وی به کارنامه مشخص آل‌سعود اشاره کرد و گفت: چند سالی است که از نام اسرائیل خبری نیست چون عربستان وظیفه ادامه جنایات اسرائیل را برعهده گرفته است.

روح‌افزا حمایت از داعش، حمایت از وهابیت در افغانستان و ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی در پاکستان را گوشه‌ای از جنایات آل سعود دانست و عنوان کرد: 7 هزار و 500 نفر در این حادثه به شهادت رسیدند، چرا سازمان حقوق بشر هیچ حرفی نزد و این جنایت سهمگین آل سعود را مورد انتقاد قرار نداد.

وی با بیان اینکه آل‌سعود بازوی اسرائیل در خاورمیانه است، بیان کرد: امام خامنه‌ای در همان اوایل حادثه، دستور تشکیل کمیته حقیقت‌یاب را دادند اما از سوی دولت تا‌کنون شاهد پیگیری این موضوع نبودیم.

معاون شورای فرهنگی و اجتماعی زنان در شورای عالی فرهنگی با اشاره به صحبت‌های رئیس جمهور مبنی بر اینکه در زمینه حادثه منا در حال پیگیری بودیم ولی حمله به سفارت خانه عربستان سبب شد اوضاع به درستی پیش نرود، بیان کرد: گویا جزو استراتژیک دولت نیست که وارد این موضوع شود و پیگیری کند اما بعثه مقام معظم رهبری زحمات فراوانی در زمینه پیگیری انجام دادند.

رئیس جمهور می‌توانست در جلسه نیویورک اقدامات عربستان را سرکوب کند

وی با بیان اینکه هیچ مذاکره مستقیمی با آل سعود انجام نشده است، گفت: وزارت امور خارجه از خانواده‌های شهدای حادثه منا وکالت‌نامه‎‌هایی برای پیگیری گرفتند اما تاکنون اقدامی انجام نداده است.

روح‌افزا به وجود تقریبا یک پرونده علیه عربستان سعودی باتوجه به حوادث سال 66 اشاره کرد و گفت: اگر حادثه منا یک برنامه از پیش تعیین شده نبود پس قبرهای آماده را از کجا آورده بودند و با نهایت سرعت از تمام شهدا و کشته شدگان تست DNA  گرفتند. چطور در  زمینه دفن شهدا و کشته شدگان خوب عمل کردند اما نتوانستند تهیه و در اختیار قرار دادن آب و همچنین رساندن مصدومان به بیمارستان را به خوبی مدیریت کنند.

وی ضمن گلایه از عملکرد ضعیف رئیس جمهور در زمینه پیگیری و دلجویی از خانواده شهدای حادثه منا گفت: در زمان حادثه ایشان نیویورک بودند و حرفی نزدند حتی پیام تسلیت هم به خانواده شهدا ندادند و همچنین در زمان سالگرد نیز ایشان به نیویورک سفر کردند اما در ارتباط با این حادثه هیچ حرفی نزدند در صورتی که می‌توانستند در آن جلسه اقدامات عربستان را سرکوب کند.

معاون شورای فرهنگی و اجتماعی زنان در شورای عالی فرهنگی افزود: از آنجا که ولایت‌مدار هستیم و باید با ولایت زندگی کنیم و نیز با توجه به فرمایشات حضرت آقا بنده تا آخرین لحظه زندگی‌ام پیگیر این موضوع هستم چرا که امام خامنه‌ای متذکر شده‌اند تا هر جا و به هر شیوه‌ای که شده باید این موضوع پیگیری شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمایت قاطع جمعی از نمایندگان مجلس از بیانیه ده‌ماده‌ای راهبردی جمعی از اعضای مجلس خبرگان رهبری
سفر لاکچری ۴۰ میلیاردی به کره جنوبی برای ثبت قلعه الموت
تهران؛ تکرار یک حماسه تاریخی / ایران در قاب میلیونی
تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
بازگشت دراماتیک بلژیک به جام/ جادوی شیاطین سرخ مقابل سنگال تکمیل شد
اطلاعیه آستان قدس رضوی ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
چین خواستار لغو هرچه زودتر تحریم‌ها علیه ایران شد
میزبانی دانشگاه خواجه نصیر از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید
رایزنی امیر قطر با ویتکاف و کوشنر درباره مذاکرات ایران و آمریکا
کادر فنی نباید روی ۳ امتیاز حساب می‌کرد/ بازیکنان با وجودشان جنگیدند
پایان همکاری پرسپولیس با اوسمار/ اسکوچیچ در یک قدمی نیمکت سرخپوشان
آماده‌باش دانشگاه فرهنگیان در مراسم تشییع رهبر شهید
آماده‌باش آتش‌نشانی تهران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
معاون ترامپ مدعی شد: مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود!
بازگشت تیم ملی فوتبال ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ +عکس
گفتگوی مقامات روسیه و ترکیه درباره مذاکرات میان ایران و آمریکا
انگلیس با طوفان کاپیتان به مرحله یک‌هشتم نهایی رسید
بازدید تاج از اردوی تیم فوتبال امید
چه کفش و کوله ای برای مراسم تشییع مناسب است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
جذب هئیت علمی دکتری در برخی رشته‌های خاص دانشگاه ملی مهارت کلید خورد
فرآیند جذب مدرسان معارف اسلامی در دانشگاه علمی کاربردی بازنگری می شود
پذیرش بدون کنکور مدال‌آوران طلای ۲ المپیاد جغرافیا و علوم زمین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top