تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/08/16 - 00:30
کد خبر: 215266

اولین آزمون مجلس دهم!

سید علیرضا ساداتی مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل گفت: روز ۱۳ آبان که به فرموده حضرت امام انقلاب دوم نام گرفت، حامل این پیام بر جهانیان بود که می شود با ابرقدرتهای ظالم جنگید و آنها را شکست داد. بدون شک تسخیر لانه جاسوسی گامی بلند در تحکیم انقلاب اسلامی بوده است و این پیروزی باید ادامه پیدا کند و حفظ شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: سید علیرضا ساداتی مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل گفت: روز ۱۳ آبان که به فرموده حضرت امام انقلاب دوم نام گرفت، حامل این پیام بر جهانیان بود که می شود با ابرقدرتهای ظالم جنگید و آنها را شکست داد. بدون شک تسخیر لانه جاسوسی گامی بلند در تحکیم انقلاب اسلامی بوده است و این پیروزی باید ادامه پیدا کند و حفظ شود.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، سید علیرضا ساداتی مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل گفت: روز ۱۳ آبان که به فرموده حضرت امام انقلاب دوم نام گرفت، حامل این پیام بر جهانیان بود که می شود با ابرقدرتهای ظالم جنگید و آنها را شکست داد. بدون شک تسخیر لانه جاسوسی گامی بلند در تحکیم انقلاب اسلامی بوده است و این پیروزی باید ادامه پیدا کند و حفظ شود.

وی درباره انقلابی های دیروز و امروز اذعان کرد: عده ای در آن روزها انقلابی و پیرو خط امام بودند اما اکنون و پس از گذشت سالها شاید از افکار و اقدامات خود در آن روزها در دل خود ابراز ندامت کنند. کسانی که به وظیفه خود به درستی عمل نمی کنند و شاید پیرو خط امام بودن در آن روزها، برایشان نان و آب داشته است.

ساداتی درباره فتنه سال 88 گفت: مقام معظم رهبری بارها تاکید کردند که فتنه خط قرمز نظام است اما متاسفانه وزیرانی در مجلس شورای اسلامی رای آوردند که اعمالشان در ایام فتنه نشان می دهد که چنین اعتقادی ندارند. نمایندگانی به این وزرا رای اعتماد دادند که در شروع نطق خود در مجلس به شدت ارادت خود را به مقام معظم رهبری بیان میکنند. متاسفانه حرف و عملشان تناسبی با هم ندارد.
پس از گذشت ۳۷ سال و اندی از انقلاب اسلامی، همچنان شاهدیم کسانی وزیر می شوند که صحبت از مبارزات قبل از انقلابشان میشود. آیا در این ۳۷ سال گفتمان انقلاب اسلامی نتوانسته افرادی در حد وزارت کشور تربیت کند؟ آیا به کارگیری افراد بالای شصت سال در کابینه و عدم استفاده از افراد جوان، مؤمن و انقلابی باعث هدر رفت نیروهای انقلابی نمی شود؟

مهمترین عامل در مجلس قطعا مردم هستند. اگر مردم با شناخت کامل به پای صندوقهای رای بروند، طبیعتا مجلسی پویا و کامل تری خواهیم داشت و دیگر شاهد اینگونه استدلال ها و اتفاقات نخواهیم بود.

مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل گفت: فساد ۸۰۰۰ میلیاردی بزرگتر است یا فساد ۳۰۰۰ میلیاردی؟ آقای روحانی کدام را بزرگتر جلوه دادند؟ مگر فساد در دولت قبل چه فرقی با فساد در این دولت میکند که ایشان فساد قبلی را همچنان گوشزد میکنند اما معتقدند که فساد اخیر را نباید بزرگ کرد؟ این چه خزانه ای است که هنگام اختلاس یا به قول رییس جمهور وام به آن فرد پر است اما دم مذاکرات خالی می شود؟

وی در آخر تصریح کرد: انقلابی ها هم میفهمند و هم امیدوارند اما به دشمن خوشبین نیستند. بدبختانه برخی از مسئولین ما چشم و گوش و امیدشان بیشتر به خارج است تا به داخل.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتخابات آمریکا از زاویه دیگر
پیامی که به قدر کافی صریح و روشن است
توافق گازوئیلی پوتین-ترامپ منتفی شد
ذخایر گازوئیل آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۰۳ رسید
 آتش سوزی دو نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ دو پهپاد لوکاس به غنیمت گرفته شدند
تحریم «نمایش» برای تغییر واقعی
یحیی سریع: مرکز تجمع مزدوران در الجوف با ۶ موشک هدف قرار گرفت
ایستادگی ملت ایران بیش از گذشته الهام‌بخش ملت‌های آزاده است
یحیی سریع: پهپاد «وینگ لونگ ۲» ارتش سعودی سرنگون شد
صالحی امیری: میناب دروازه‌بان مقاومت ایران و نماد انسجام ملی است
۳ عملیات پهپادی و موشکی نیروهای مسلح یمن در عمق عربستان
ملی‌پوش جوان وزنه‌برداری ایران یازدهم شد
فرودگاه ملک خالد ریاض با موشک بالستیک هدف قرار گرفت
انهدام یک فروند پهپاد MQ-۱ آمریکایی در آسمان قشم و ناکامی اقدامات دشمن
وزیر علوم: آینده علمی ایران در گرو تقویت زیرساخت‌های دانشگاهی است
شهباز شریف: در نشست تهران، گفتگوهای بسیار مثبتی انجام شد
آیت‌الله لاریجانی: زنجیرهٔ شکست‌ آمریکا از میدان به صندوق رأی رسید
شکایت‌های اخلاقی و حقوقی باشگاه پرسپولیس از مدیرعامل استقلال
برلین: نتیجه انتخابات کنگره به موضع خصمانه آمریکا علیه ایران مربوط است
آغاز بارش‌های سنگین در اکثر نقاط کشور
سفر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به میناب +عکس
منابع وام‌های دانشجویی محدود است
ترفندهای استفاده از اسپاتیفای برای درس خواندن و تمرکز در مطالعه
سیلاب در پردیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان/ تمام فضای دانشگاه را آب گرفت! + فیلم
آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای صنفی دانشجویی دانشگاه تهران
به‌روزرسانی و تغییر ۵۰ تا ۷۰ درصدی رشته‌های کشاورزی
آغاز ثبت‌نام وام‌های تحصیلی و ودیعه مسکن متأهلی دانشجویان از امروز
شرایط و نحوه ثبت نام برای دریافت وام‌های دانشجویی اعلام شد
کارت آزمون وکالت کانون‌ وکلای دادگستری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
سری دوم اصلاحیه دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۶ منتشر شد
کارت چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران ۱۴۰۵ منتشر شد
مهلت ثبت‌نام در سامانه ادب تا ۱۱ آذر برای رفع مشکلات دانشجویان عراقی
از تماشای ماه تا کشف منظومه شمسی؛ آموزش نجوم چگونه کودکان را به دنیای علم علاقه‌مند می‌کند؟
چرا بعضی دانشجویان برای مقاله‌هایشان از متخصص کمک می‌گیرند؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top