تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/08/16 - 11:05
کد خبر: 215313

درک غلط روحانی از مطبوعات!

آقای روحانی، خیرخواهانه انذارتان می‌دهم در ابراز نقطه نظرات تان پیرامون مطبوعات یا قبلا با یک مشاور زبده مطبوعاتی مشورت کنید یا اصولا از اظهار نظر در این حوزه بپرهیزید!

خبرنامه دانشجویان ایران: آقای روحانی، خیرخواهانه انذارتان می‌دهم در ابراز نقطه نظرات تان پیرامون مطبوعات یا قبلا با یک مشاور زبده مطبوعاتی مشورت کنید یا اصولا از اظهار نظر در این حوزه بپرهیزید! درک شما از کارکرد مطبوعات با اتکای بر سخنان‌تان در جشنواره مطبوعات موید کم عمقی و بلکه بی‌عمقی از ماهیت این حرفه و لوازم حاکم بر آن است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از نسیم، داریوش سجادی نوشت، حسن روحانی در سخنرانی افتتاحیه جشنواره مطبوعات خطاب به جامعه رسانه ای کشور اظهار داشته:

رانت اطلاعاتی را کنار بگذارید. رانت اطلاعاتی بلایی بزرگ برای کشور و جامعه است. باید شفافیت و صداقت را سرلوحه کار قرار داده و اطلاعات در اختیار همگان باشد. باعث تعجب است که یک رسانه از وضعیت یک پرونده زودتر از رییس یک قوه مطلع است.

آقای روحانی، خیرخواهانه انذارتان می دهم در ابراز نقطه نظرات تان پیرامون مطبوعات یا قبلا با یک مشاور زبده مطبوعاتی مشورت کنید یا اصولا از اظهار نظر در این حوزه بپرهیزید!
درک شما از کارکرد مطبوعات با اتکای بر سخنان تان در جشنواره مطبوعات موید کم عمقی و بلکه بی عمقی از ماهیت این حرفه و لوازم حاکم بر آن است.

یعنی که چی می فرمائید مطبوعات باید رانت اطلاعاتی را کنار بگذارند؟

اساسا یکی از وجوه و وظایف برسمیت شناخته شده و مرسوم در مطبوعات تلاش اصحاب رسانه بمنظور اتصال به منابع و رانت های خبری جهت کسب بهتر و بیشتر و بموقع اخبار است.

اگر روزنامه واشنگتن بعد از افشای ماجرای واترگیت به عنوان یک نشریه قابل وثوق در آمریکا برسمیت شناخته شده این وثاقت را مدیون رانت خبری اش با FBI است که بموقع واشنگتن پست را از ماجرای واترگیت مطلع کرد.

در همین ایران نیز خبرگزاری ایرنا اگر توانست نام خود را در جهان به عنوان نخستین خبرگزاری ثبت کند که خبر دستگیری صدام حسین را منتشر کرد چنین رکوردی را مدیون برخورداری از رانت خبری با جلال طالبانی رئیس جمهور وقت عراق بود که بموقع خبر مزبور را به ایرنا داد.

جناب روحانی کلام تان و کلامت تان در حوزه رسانه نه نافذ است نه سامع!

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top