تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/08/18 - 14:52
کد خبر: 215566

آیا هیات مدیره جدید بانک اقتصاد نوین خبر دارد؟

بلوکه شدن سرمایه‌گذاری چند ده میلیارد تومانی "اقتصاد نوین"

وزارت راه و شهرسازی توضیح داده که دلیل این توقف، ناشی از گود برداری۳۲ متری خیابان "شهید میرزاپور "(سهیل) و احداث مرکز تجاری- فرهنگی دراین منطقه بدون اخذ مجوز از همسایه‌ها و دخالت در محدوده بوده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: وزارت راه و شهرسازی هشدار داده که این پروژه در بافت پیرامونی خود مقیاس نامعقولی داشته که یکی از دلایل آن گود برداری صد درصدی و پیش بینی ۱۲۰ هزار متر فضای تجاری و فرهنگی برای آن بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»  به نقل از نسیم، با گذشت 50 روز از متوقف شدن عملیات ساخت وساز مجتمع تجاری و فرهنگی منطقه سهیل، یکی از مهمترین طرح های سرمایه گذاری بانک اقتصاد نوین در منطقه یک پایتخت، همچنان بلاتکلیف مانده است.

وزارت راه و شهرسازی  توضیح داده  که دلیل این توقف، ناشی از گود برداری۳۲ متری خیابان "شهید میرزاپور "(سهیل)  و احداث مرکز تجاری- فرهنگی دراین منطقه بدون اخذ مجوز از همسایه‌ها و دخالت در محدوده بوده  است.
گفته می شود،خرید زمین مورد نظرسال ها قبل،کلید خورده و شرکت "سرمایه گذاری اقتصاد نوین و شرکاء" در هیبت کارفرما، بر ساخت و ساز این مجتمع  تجاری نظارت داشته است.

برآوردها حاکیست:زمین مذکور از مساحتی بیش از 10 هزار مترمربع برخوردار بوده که طبق تابلوی راهنمای منصوب برسر در ورودی این زمین، زمان گود برداری آن مربوط به یکم مردادماه سال 92 بوده که یکم بهمن ماه سال  93  هم باید گود برداری  آن به پایان می رسید.

به نظر می رسد، بهای هر متر مربع زمین خام (کلنگی) در محدوده زمین مذکور، دستکم 20 میلیون تومان بوده که در صورت قرین به صحت بودن متراژ تقریبی آن که بیش از 10 هزار متر مربع برآورد شده، بهای این زمین در شرایط رکود کنونی، لااقل 200 میلیارد تومان خواهد بود.

وزارت راه و شهرسازی هشدار داده که این پروژه در بافت پیرامونی خود مقیاس نامعقولی داشته که یکی از دلایل آن گود برداری صد درصدی و پیش بینی ۱۲۰ هزار متر فضای تجاری و فرهنگی برای آن بوده است.

بانک اقتصاد نوین به تازگی ترکیب هیات مدیره خود را تغییر داده و بلوکه شدن بخشی از سرمایه این بانک در این طرح ساختمانی، می تواند به عنوان یک دست انداز بزرگ برای مدیر عامل تازه برکشیده آن محسوب شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top