تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/08/26 - 17:07
کد خبر: 216485

واکنش آیت‌الله مکارم شیرازی به حقوق های نجومی

آیت‌الله مکارم شیرازی اظهار داشت: راهپیمایی اربعین سرمایه‌ای بزرگ و خنجری در قلب وهابیت تکفیری است؛ با این حضور میلیونی آنها می‌فهمند القائات شان سودی ندارد و روز به روز بر عشق مردم به این مکتب و امام حسین(ع) اضافه می‌شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: آیت‌الله مکارم شیرازی اظهار داشت: راهپیمایی اربعین سرمایه‌ای بزرگ و خنجری در قلب وهابیت تکفیری است؛ با این حضور میلیونی آنها می‌فهمند القائات شان سودی ندارد و روز به روز بر عشق مردم به این مکتب و امام حسین(ع) اضافه می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از نسیم، آیت الله ناصر مکارم شیرازی امروز در جلسه درس خارج فقه خود که با حضور طلاب و روحانیان در مسجد اعظم قم برگزار شد، با استناد به روایاتی تصریح کرد: برخی بالاترین ارزش ها در زندگی را مال و ثروت می دانند و برای دستیابی به آن مرتکب هر کاری می شوند.

وی تصریح کرد: گاهی اوقات بین براداران برای تقسیم ارث و اموال پدر اختلافاتی ایجاد می شود؛ برخی حقوق نجومی می گیرند و آبروی خود، جامعه و حکومت را می برند؛ گاهی اوقات نیز دبیرکل سازمان ملل به دلیل پول های سعودی نام این رژیم را از لیست ناقضان حقوق کودکان حذف کردند و آبروی خود و سازمان ملل را می برد.

وی اضافه کرد: در آمریکا نیز وقتی عده ای از مردم این کشور خواستند از عربستان سعودی به دلیل نقش داشتن در حادثه انفجار برج های دوقلو شکایت کنند، عربستان تهدید کرد که پول های خود را از این کشور خارج می کند و آنها نیز این مساله را از دستور خارج کردند.

این مرجع تقلید گفت: انسان با شخصیت این کارها را نمی کند، مولا علی(ع) فرمود اگر تمام دنیا را به من بدهید تا پوست جویی را از دهان مورچه ای بگیرم این کار را نخواهم کرد.

آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: اگر ما پیرو مولا امیرمؤمنان(ع هستیم باید بدانیم این وضعی که درجامعه هست، وضع علوی نیست، البته بسیاری نیز مقیدند و ارزش ها را فدای مسائل دنیوی نمی کنند.

این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود با تسلیت ایام اربعین حسینی، گفت: بحمدلله امسال مراسم راهپیمایی اربعین باشکوه تر از هر سال برگزار می شود، شعاع اربعین تنها منحصر به شیعیان نیست، بلکه از اهل سنت و حتی غیر مسلمانان و مسیحیان نیز اربعین حسینی را در کربلای معلی هستند.

آیت الله مکارم شیرازی تصریح کرد: این سرمایه ای بزرگ و خنجری در قلب وهابیت تکفیری است؛ با این حضور میلیونی آنها می فهمند القائات شان سودی ندارد و روز به روز بر عشق مردم به این مکتب و امام حسین(ع) اضافه می شود.

این مرجع تقلید افزود: آنها حماقت می کنند و می پندارند با عملیات تروریستی و انتخاری مردم دست از امام حسین بر می دارند و می توانند عشق مردم را کمرنگ کنند.

وی با تاکید بر بهره برداری حداکثری از فرصت اربعین، بیان کرد: باید زیارت اربعین را به مکتب عالی تربیت تبدیل کنیم، تمام گناهان شان با آب توبه شست و شو داده شود، اخلاق رزیله را کنار بگذارند و تربیت شوند.

این مرجع تقلید افزود: تمام زیارت نامه های ما حاوی درس ها تربیتی است، در سجده آخر زیارت عاشورا نیز از خدا می خواهیم که ما را همراه با اصحاب امام حسین(ع) ثابت قدم بدارد تا در همان مسیر گام برداریم.

وی با اشاره به فراز معروف« کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» تصریح کرد: امروز هم می توانیم یار و یاور امام حسین(ع) باشیم؛ آن حضرت و یاران با وفای ایشان از همه چیز شان در راه دفاع از حق و عزت اسلامی گذاشتند، امروز نیز ما باید با وظیفه شناسی و انجام درست وظایف، راه سیدالشهدا و یاران با وفای ایشان را طی کنیم.

وی مکتب سیدالشهدا(ع) را حاوی درس های بسیار دانست و گفت: امیدواریم همه زوار اربعین با سلامتی عازم شوند و به سلامتی برگردند، نکته مهم این است که کار خلاف مقررات انجام نشود، همه باید خود را متعهد بدانند در چارچوب قوانین و مقررات نسبت به زیارت اقدام کنند.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: علی رغم این که تاکید کردیم که نباید بدون گذرنامه و ویزا برای رفتن سفر اقدام کنند، اما متاسفانه باز هم تعدادی بدون در اختیار داشتن گذرنامه و ویزا اقدام کردند که به هیچ وجه کار درستی نیست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top