تاریخ انتشار: پنجشنبه 1395/08/27 - 10:26
کد خبر: 216536

فانی: نظر رئیس‌جمهور این بود که دیگر در آموزش و پرورش نباشم!

وزیر سابق آموزش و پرورش با بیان اینکه خط قرمز ما در صندوق ذخیره فرهنگیان حفظ منافع معلمان کشور است، گفت: عملکردم در آموزش و پرورش را مثبت ارزیابی می‌کنم.

خبرنامه دانشجویان ایران: وزیر سابق آموزش و پرورش با بیان اینکه خط قرمز ما در صندوق ذخیره فرهنگیان حفظ منافع معلمان کشور است، گفت: عملکردم در آموزش و پرورش را مثبت ارزیابی می‌کنم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، علی‌اصغر فانی وزیر سابق آموزش و پرورش در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه گفته می‌شود آقای فریدون برای ترمیم کابینه فشار آوردند؟ اظهار داشت: بنده از تعابیری که شما استفاده می‌کنید، هیچ اطلاعی ندارم، اما بنده پیش از اینکه استعفا دهم داشتم خودم را برای حضور در جلسه استیضاح مجلس شورای اسلامی آماده می‌کردم تا از عملکرد وزارت آموزش و پرورش دفاع کنم.

وی افزود: به همین منظور نامه‌ای هم خدمت آقای رئیس‌جمهور نوشتم و اختیار را به او واگذار کردم اما نظر ایشان این بود که این اتفاق بیفتد و دیگر در وزارت آموزش و پرورش نباشم، به هر حال از اینکه 3 سال و 2 ماه این توفیق را داشتم که خدمت دانش‌آموزان عزیز کشور خوشحال هستم.

وزیر سابق آموزش و پرورش تصریح کرد: بنده عملکردم در وزارت آموزش و پرورش را با توجه به امکاناتی که در اختیار داشتم، مثبت ارزیابی می‌کنم و امیدوارم آقای دانش‌آشتیانی بتواند کار را ادامه دهند و نقایص ما را جبران کنند.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا بهتر نبود فرصت دفاع به شما داده می‌شد؟ توضیح داد: بنده در همان نامه چند سطری که به آقای رئیس‌جمهور نوشتم، اعلام کردم که آمادگی دارم از خودم دفاع کنم اما مصلحت نبود.

فانی همچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه  اگر در مجلس حاضر می‌شدید درباره ماجرای صندوق ذخیره فرهنگیان چه مطالبی را بیان می‌کردید؟ گفت: متأسفانه یک خلطی بین صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه در ذهن‌ها ایجاد شده است، البته شاید عده‌ای عمداً‌ این کار را انجام دادند؛ ما یک بانک سرمایه داریم که 45 درصد سهام آن متعلق به معلمان کشور است و 55 درصد سهامش نیز متعلق به افراد دیگری است.

وی با بیان اینکه تا قبل از سال 91 وام‌هایی را به حدود 5 نفر بدون دریافت وثیقه معتبر پرداخت کردند، تأکید کرد: در دوره مدیریت جدید صندوق ذخیره فرهنگیان که در زمان وزارت بنده در آموزش و پرورش بود، دوستان موفق شدند از طریق تهاتر با یکسری املاک، بخشی از این تسهیلات پرداخت‌شده را به بانک سرمایه بازگردانند اما بخشی را متأسفانه به بانک برنگرداندند که منجر به این شد نامه‌ای به قوه قضاییه نوشته شود تا قوه قضاییه کمک کند این تسهیلات به بانک سرمایه برگردد.

وی اضافه کرد: صندوق ذخیره فرهنگیان مؤسسه دیگری است که مشکل چندانی ندارد، از آنجایی که مدت 2 ساله مدیریتی مدیرعامل سابق صندوق ذخیره فرهنگیان منقضی شده بود، فلذا در اسفندماه سال 94 در هیأت امنای صندوق این بحث انجام شد و هیأت مدیره جدید انتخاب شد و هیأت مدیره جدید هم مدیرعامل جدید را پیشنهاد داد که با حکم رئیس هیأت امنا که بنده بودم، مدیرعامل جدید صندوق منصوب شد.

وزیر سابق آموزش و پرورش همچنین گفت: امیدواریم همان‌طور که هم مجلس شورای اسلامی در قالب تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان از بدو تأسیس یعنی از 20 سال پیش تا به امروز ورود پیدا کرده که ما هم استقبال می‌کنیم و هم قوه قضاییه به دلیل مکاتبه‌ای که ما انجام دادیم، پیگیر این موضوع است و نیز وزارت اطلاعات و ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی یعنی قوه مجریه به این مسئله ورود پیدا کرده است، واقعیت‌ها برای جامعه روشن شود.

وی تصریح کرد: قبلاً‌ در دوران وزارتم اعلام کرده بودم و الآن هم تأکید می‌کنم خط قرمز ما در رابطه با صندوق ذخیره فرهنگیان منافع فرهنگیان است، یعنی ما امیدواریم هم قوه قضاییه و هم سایر نهادهای مربوط بتوانند حق معلمان را استیفا کنند و حقی از همکاران عزیز فرهنگی کشور تضییع نشود.

فانی در پایان در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا شما مشکل پیش آمده در صندوق ذخیره فرهنگیان را فساد می‌دانید یا چه نامی روی آن می‌گذارید؟ گفت: 100 هزار میلیارد تومان در سیستم بانکی کشور بنا بر اطلاعاتی که ما از طریق رسانه‌ها دریافت کردیم، تسهیلات بلاوصول وجود دارد که یک بخشی از آن هم متعلق به بانک سرمایه است، البته همان‌طور که اشاره کردم قسمت اعظم این وام در سال‌های 90 و 91 یعنی قبل از سال 92 پرداخت شده است اما به هر حال امیدواریم قوه قضاییه خوب ورود پیدا کند و بتواند این وام‌های بلاوصول را به بانک برگرداند تا مشکل حل شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top