تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/09/07 - 15:21
کد خبر: 217560

همکاری بین دانشگاه های ایران و لبنان

معاون فرهنگی وزیر علوم از دانشگاه های کشور لبنان بازدید کرد و زمینه های تبادل استاد و دانشجو، انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، انتشار مجلات و مقالات علمی مشترک و سایر زمینه‌های علمی بررسی شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون فرهنگی وزیر علوم از دانشگاه های کشور لبنان بازدید کرد و زمینه های تبادل استاد و دانشجو، انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، انتشار مجلات و مقالات علمی مشترک و سایر زمینه‌های علمی بررسی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت علوم، سید ضیا هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان در طول سفر خود به لبنان از مهم‌ترین دانشگاه‌های این کشور بازدید و با رؤسا و مسئولان این دانشگاه‌ها دیدار و گفتگو کرد.

در این سفر معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم با دکتر فؤاد ایوب رئیس جدید دانشگاه ملی لبنان، دکتر دینا المولی رئیس دانشگاه اسلامی وابسته به مجلس اسلامی اعلای شیعیان، دکتر عبدالرحیم مراد، رئیس دانشگاه بین المللی لبنان، دکتر رونی ابی نخله رئیس دانشگاه کانادایی لبنانی، دکتر علی علاء الدین رئیس دانشگاه معارف وابسته به حزب الله، دکتر سلیم دکاش رئیس دانشگاه سن ژوزف، اعضای شورای جامعة المصطفی (ص) العالمیة در لبنان و شیخ عبدالله جبری جانشین رئیس دانشکده دعوت اسلامی جهانی در بیروت دیدار و گفتگو کرد.

براساس این گزارش در هریک از این دیدارها، زمینه‌های همکاری با دانشگاه‌های ایران در زمینه تبادل استاد و دانشجو، انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، راه اندازی رشته‌های خاص که لبنان به آنها نیاز دارد، مانند نفت و گاز و پتروشیمی، علوم آب و علوم و فنون دریایی، بعضی از تخصص‌های پزشکی و نیز رشته‌های علوم انسانی، انتشار مجلات و مقالات علمی مشترک و سایر زمینه‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
ثبت ۵۱ حمله هوایی و موشکی در ۲۴ ساعت گذشته
چند کشته و زخمی درحمله تروریستی به مینی بوس در سوریه
صدایی که باید دیده شود
فیلم «سرزمین فرشته‌ها» نماینده ایران در اسکار شد
بازگشت تیم‌ملی فوتبال ایران بدون پاسخگویی
واکنش بازیکنان روسیه به برد مقابل ایران/ فقط یک بازیکن را می‌شناختیم!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top