تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/09/16 - 18:36
کد خبر: 218604

بدن؛ کانال جدید انتقال بی‌سیم

گروهی از محققان دانشگاه واشینگتن راهکاری ارائه کرده‌اند که می‌توان از آن در برخی کاربردها به عنوان روشی جایگزین در تبادلات بی‌سیم استفاده کرد. این روش در مواردی نظیر وارد کردن رمزهای عبور یا شماره‌های سریال، راهکاری امن برای ابزارهای همراه و پوشیدنی محسوب می‌شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: گروهی از محققان دانشگاه واشینگتن راهکاری ارائه کرده‌اند که می‌توان از آن در برخی کاربردها به عنوان روشی جایگزین در تبادلات بی‌سیم استفاده کرد. این روش در مواردی نظیر وارد کردن رمزهای عبور یا شماره‌های سریال، راهکاری امن برای ابزارهای همراه و پوشیدنی محسوب می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از شبکه؛ در این روش محققان پیشنهاد داده‌اند برای ارسال بی‌سیم داده‌ها، به جای استفاده از هوا به عنوان واسط انتقال، از بدن استفاده شود. آزمایش‌ها نشان داد با این روش امکان ارسال کلمات عبور از درون بدن با سرعت 50 بیت بر ثانیه امکان‌پذیر است و برای این کار می‌توان از محصولات موجود در بازار نظیر اسکنرهای اثر انگشت و حسگرهای اثر انگشت iPhone استفاده کرد. در مقام مقایسه باید یادآوری کرد سرعت دانلود یک بسته اینترنتی استاندارد در آمریکا 15 مگابیت بر ثانیه است. با این روش اگر گوشی تلفن همراه خود را در دست بگیرید و گیرنده‌ای هم به پای شما متصل باشد، سیگنال‌ها با کیفیت مطلوبی از تلفن به گیرنده فرستاده می‌شود.

در صورت موفقیت‌آمیز بودن آزمایش‌ها، این روش در آینده بیشتر در مواردی نظیر ابزارهای پوشیدنی، ایمپلنت‌های پزشکی و قفل‌های دیجیتال درها، به کار خواهد رفت؛ زیرا برای انتقال داده از بدن، کاربر باید هم‌زمان هر دو ابزار - فرستنده داده و گیرنده داده- را لمس کند. نرخ بسیار پایین تبادل داده نیز سبب می‌شود استفاده از آن به کاربردهایی محدود شود که رشته‌های کوتاهی از اعداد نظیر یک کد رمز ارسال می‌شوند. مثلاً، برای باز کردن یک قفل دیجیتال چهار رقمی به کمتر از 16 بیت نیاز است که ارسال آن از طریق بدن کمتر از یک ثانیه زمان می‌برد. برای انتقال یک شماره سریال 256 بیتی با این روش کمتر از 15 ثانیه زمان لازم است. با اینکه این گروه تحقیقاتی معتقد هستند روشی ایمن برای انتقال بی‌سیم پیشنهاد داده‌اند، برخی‌ها هنوز درباره امنیت این روش شک و تردید دارند. جفری والینگ، استادیار دانشگاه یوتا معتقد است حتی این روش ارسال رمز عبور از طریق بدن هم به طور کامل ضدهک نیست: «زمانی‌که سیگنالی ارسال می‌‌کنید، نمی‌توانید امنیت آن را کاملاً تأمین کنید.» این تحقیقات با نظارت مهرداد حصار و ویکرام آیِر و با راهنمایی Shyamnath Gollakota انجام شده است.

شرح عکس اصلی : ارسال رمز قفل دیجیتال در و ارسال کدامنیتی برای ابزار پوشیدنی از طریق بدن

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر (عج) در آستانه روز دختر +عکس
حکم کمیته انضباطی در خصوص افشین پیروانی اعلام شد
طرح «ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها» ‌می‌تواند موجب ثبات و برطرف کننده معضلات شود
اقدام متفاوت دانشجوی دانشگاه جورجیا +فیلم
خبر مهم سازمان امور مالیاتی برای اصناف
توضیح حامدی‌فر درباره دلایل درگیری‌اش با رضایی
اولین لژیونر تاریخ ایران در برزیل
سند توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی ایران و عراق امضا شد
اغفال متقاضیان مهاجرت به اروپا
واکنش آمریکا به سفر رییس اقلیم کردستان به ایران
هشدار گوترش درباره حمله به رفح
گزارشی از حادثه دریایی در آب‌های یمن
بارش‌های سامانه بارشی تا پنجشنبه ادامه دارد
نسخه جدید برای سرمربی سرخ‌ها
نخستین واکنش آمریکا به حمله اسرائیل به رفح
پایان سرقت های ماهرانه خواهران نامرئی
این تسبیح دست را ضدعفونی می‌کند
اینفوگرافیک/ کدام دانشگاه‌ها به جنبش حمایت از فلسطین پیوسته‌اند؟
ترور محمد بن سلمان ناکام ماند! +فیلم
رکورد استقلال دست نیافتنی تر شد
آخرین مهلت انتخاب خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top