تاریخ انتشار: شنبه 1395/09/20 - 09:53
کد خبر: 218934

از گیشه فروش چه خبر؟

آمار فروش «سلام بمبئی»

مدیرفروش موسسه فیلمیران گفت: "سلام بمبئی" تا پنجشنبه ۱۸ آذر ماه به فروش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در تهران و ۲ میلیارد و ۱۰ میلیون تومان در شهرستان‌ها رسیده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: مدیرفروش موسسه فیلمیران گفت: "سلام بمبئی" تا پنجشنبه ۱۸ آذر ماه به فروش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در تهران و ۲ میلیارد و ۱۰ میلیون تومان در شهرستان‌ها رسیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از نسیم، روژین میرزایی، مدیر فروش موسسه فیلمیران درباره آمار فروش سلام بمبئی گفت: این فیلم تا پنجشنبه 18 آذر ماه به فروش یک میلیارد و 500 میلیون تومان در تهران و 2 میلیارد و 10 میلیون تومان در شهرستان ها رسیده است که در مجموع فروش 2 میلیارد و 510 میلیون تومانی را تجربه کرده است.

در «سلام بمبئی» محمد رضا گلزار، بنیامین بهادری، شایلی، بهروزچاهل به عنوان بازیگران ایرانی حضور دارند.

«سلام بمبئی» ملودرامی عاشقانه بوده و داستان آشنایی یک دختر هندی و یک پسر ایرانی را روایت میکند که هر دو دانشجوی پزشکی هستند و درگیر اتفاقات پیچیده ای می شوند.

وی ادامه داد: فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» هم به فروش یک میلیارد و 100 میلیون تومانی در تهران و 500 میلیون تومانی در شهرستان ها رسیده است که مجموع فروش آن یک میلیارد و 600 میلیون تومان بوده است.

حامد بهداد، رویا نونهالی، گوهر خیر اندیش، آتیلا پسیانی، ستاره اسکندی، رابعه اسکویی، سینا رازانی، کریم امینی ، فرناز زوفا، دینا آبرون، علی تاجیک، محمد فیروز بخت ،مهراب رضایی و شقایق فراهانی  در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.

«نیمه شب اتفاق افتاد» داستان عشق های نامتعارف از عروسی تا عزاست.

مدیر فروش موسسه فیلمیران درباره فروش فیلم «یتیم خانه ایران» اظهار داشت: این فیلم نیز در تهران به فروش550 میلیون تومان و در شهرستان ها به فروش 160 میلیون تومان رسیده و 710 میلیون تومان مجموع فروش آخرین ساخته ابوالقاسم طالبی به شمار می رود.

علیرام نورایی، فرخ نعمتی، انوشیروان ارجمند، بهار محمدپور، داریوش اسدزاده، علی شادمان، ایمان صفا، محسن حسینی، اکبر بهشتی، داوود مقدادی، مجید مافی، شهرام تیموریان، ملیکا شعبان، مهری آل آقا، برت‌جان‌کلن، برایان طرفه و برشن آنامند از جمله بازیگران این فیلم هستند.

داستان «یتیم خانه ایران» در سال 1295 تا 1300 می گذرد که احمدشاه قاجار مملکت را رها کرد و نیمی از مردم کشور بر اثر قحطی جان باختند.قحطی و خشکسالی عظیم ایران در سال‌های 1295 تا 1300 و در کوران جنگ اول جهانی و در زمان اشغال ایران به دست قوای بیگانه روس و انگلیس رخ داد. این قحطی که همراه با فقر و پیچارگی و در نهایت کاهش جمعیت در ایران همراه بود، در تعیین سرنوشت جامعه ایران به ویژه ظهور دیکتاتوری پهلوی نقش بسزایی دارد.

میرزایی خاطر نشان کرد: «متولد 65» نیز در تهران به فروش 770 میلیون تومان و در شهرستان ها به فروش 360 میلیو تومان رسیده است و مجموع فروش این فیلم نیز تا الان یک میلیارد و 130 میلیون تومان شده است.

هنگامه حمیدزاده، پدرام شریفی، مریم سعادت، احسان امانی، علیرضا استادی، کامران ملکی، مهتاب ثروتی، لادن نازی، مجید رضایی و با حضور افتخاری آنا نعمتی در «متولد 65» به ایفای نقش پرداخته اند.

این فیلم داستان دختر و پسر جوانی را روایت می‌کند که با رویای پولدار شدن، خود را در شخصیت‌های مختلف اجتماعی جا می‌زنند و از این طریق می‌خواهند به خواسته‌های خود برسند! آنها به‌ طور اتفاقی به عنوان خریدار به ساختمانی مراجعه می‌کنند، ولی در ادامه با حقایقی رو به رو می‌شوند...

فیاض هوشیار، مدیرپخش موسسه سیما مهر نیز درباره میزان فروش فیلم «سیانور» گفت: این فیلم تا پنجشنبه شب به فروش 2 میلیارد و 700 میلیون تومان رسیده و فروش آن در پنجشنبه 19 آذر ماه به 21 میلیون تومان در تهران و 14 میلیون تومان در شهرستان ها بود.

وی خاطر نشان کرد: این فیلم در حال حاضر در 7 سالن در تهران و 20 سالن در شهرستان ها اکران می شود.

مهدی هاشمی، بابک حمیدیان، هانیه توسلی، بهنوش طباطبایی،حامد کمیلی، پدرام شریفی، فرزین صابونی، با حضور آتیلا پسیانی و بهروز شعیبی در «سیانور» به عنوان بازیگران اصلی حضور دارند.

قصه «سیانور» در دهه 50 می گذرد و محور اصلی آن زندگی عاشقانه یک زوج است که در آن دوره زمانی به تصویر کشیده می شود.

فیلم «نفس» ساخته نرگس آبیار نیز تا الان به فروش 770 میلیون تومانی در کل کشور رسیده است.

مهران احمدی، پانته‌آ پناهی ها، گلاره عباسی، سیامک صفری، شبنم مقدمی، سیامک عبادی زاده، ساقی زینتی، محمدرضا شیرخانلو، سیده ساره نورموسوی، علی خانبابایی، جمشید هاشم پور از جمله بازیگران «نفس» به شمار می روند.

این فیلم قصه زندگی یک خانواده یزدی بین سال های 57 تا 62 است.روایتی از زندگی چهار کودک با نامهای بهار، نادر، کمال و مریم است که همراه پدرشان غفور (با بازی مهران احمدی) و مادربزرگ (با بازی پانته‌آ پناهی‌ها) در دهه50 خورشیدی نفس می‌کشند! دنیای این کودکان دنیایی است پر از رویاهای زیبای کودکانه که قرار است رنگ حقیقت به خود بگیرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top