تاریخ انتشار: شنبه 1395/09/27 - 11:43
کد خبر: 219743

قیمت نفت به ۵۵ دلار رسید

قیمت هر بشکه نفت برنت در پایان معاملات دیروز با یک دلار و ۱۹ سنت، معادل ۲.۲ درصد افزایش به ۵۵ دلار و ۲۱ سنت رسید.

خبرنامه دانشجویان ایران: قیمت هر بشکه نفت برنت در پایان معاملات دیروز با یک دلار و ۱۹ سنت، معادل ۲.۲ درصد افزایش به ۵۵ دلار و ۲۱ سنت رسید.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از تسنیم، پس از آنکه موسسه گلدمن ساکس پیش بینی خود از قیمت نفت برای سال 2017 را افزایش داد و تولید کنندگان نشانه هایی از وفاداری به طرح کاهش تولید را از خود نشان دادند، قیمت نفت روز جمعه افزایش یافت.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت در پایان معاملات دیروز با یک دلار و 19 سنت، معادل 2.2 درصد افزایش به 55 دلار و 21 سنت رسید. قیمت نفت خام آمریکا نیز یک دلار معادل 2 درصد افزایش داشت و در پایان معاملات هفتگی به 51 دلار و 90 سنت رسید.

این افزایش قیمت ها موجب شد تا قیمت هر دو شاخص نفتی برای چهارمین هفته در طی 5 هفته اخیر افزایش یابد. قیمت نفت برنت در طول این مدت حدود 23 درصد و قیمت نفت خام آمریکا حدود 20 درصد افزایش یافته است.

تولید کنندگان نفت از جمله کویت، عربستان و ابوظبی که از اعضای اوپک محسوب می شوند، به مشتریان خود اعلام کرده اند که از ماه ژانویه در چهارچوب طرح کاهش تولید عرضه نفت خود را کاهش خواهند داد.

گلدمن ساکس در یادداشتی نوشت: «این کاهش تولیدهای بیشتر و پیش بینی ما از رشد قوی تقاضا موجب می شود که انتظار عادی شدن حجم ذخایر نفت را ... تا تابستان سال آینده داشته باشیم.»

بر اساس توافقی که بین اوپک و تولید کنندگان غیر عضو این سازمان به دست آمده، قرار است تولید نفت از ماه ژانویه حدود 1.8 میلیون بشکه در روز کاهش یابد.

گلدمن ساکس پیش بینی کرده که در نتیجه اجرای توافق کاهش تولید، قیمت نفت خام آمریکا  در سه ماهه دوم سال 2017 به 57.5 دلار برسد در حالی که پیش بینی قبلی این بانک آمریکایی 55 دلار بود.

گلدمت ساکس همچنین پیش بینی کرده قیمت نفت برنت پس از نیمه اول 2017 بین 55 تا 60 دلار باشد.
با این حال هنوز تردیدهایی در مورد تمایل دیگر تولید کنندگان عضو اوپک برای تبعیت از طرح کاهش تولید وجود دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شانس یک مدال طلا برای ایران/ ۳ فرنگی‌کار حذف شدند
دانش‌آموزان بازمانده مدرسه میناب بورسیه شدند
عارف: توسعه علم و فناوری، راهبرد اصلی دولت در دوران پساجنگ است
مسکو: ایران از توانمندی‌های لازم برای دفاع از خود برخوردار است
اسامی اپلیکیشن‌های دوراپزشکی غیرمجاز منتشر شد
بازداشت هسته‌های وابسته به اوکراین و عامل حمله به تأسیسات عراق
ضدانقلاب به قربانی جنایت زلنسکی «جاویدنام» نمی‌گوید؟
پهپادهای ما با موفقیت به اهداف خود در عربستان اصابت کردند
تغییر چراغ خاموش آمار تلفات نظامیان آمریکا در جنگ علیه ایران
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت
برخی متخصصان از بیان صریح «سرطان پستان» پرهیز می‌کنند
سواد سلامت و مراجعه به موقع موجب تشخیص و درمان سرطان پستان می شود
منتظر اعلام زمان صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان از سوی پلیس هستیم
آمارسازی نهاد تروریستی سنتکام علیه ایران
در حال مذاکره با ایران هستیم!
اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس
ضربه ۳.۸ هزار میلیارد تومانی مدیران دولتی به بازنشستگان
 از سرنوشت آمریکا عبرت بگیرید!
فیلم | خضریان: عمان به لحاظ حقوقی نمی‌تواند بدون هماهنگی با ایران تنگه هرمز را باز کند
حل مسائل کشور معیار اصلی ارتقای اعضای هیئت علمی می شود
سی‌ان‌ان: جنگ اوکراین به دریای خزر کشیده شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top