تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/09/29 - 12:05
کد خبر: 219996

شاخص‌های رهپویان برای اعلام حمایت از کاندیدای 96

جلسه شورای مرکزی جمعیت رهپویان شب گذشته برگزار و مقرر شد گزینه نهایی رهپویان در جلسه بعدی مشخص می‌شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: جلسه شورای مرکزی جمعیت رهپویان شب گذشته برگزار و مقرر شد گزینه نهایی رهپویان در جلسه بعدی مشخص می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، جلسه شب گذشته شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با موضوع تطبیق نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری با معیارها و شاخص‌ها برگزار شد.

در ابتدای این جلسه گزارش کمیته سیاسی درباره معیارهای نامزد اصلح به عنوان پیشنهاد در سه بخش صلاحیتهای فردی، صلاحیتهای اجرایی ناظر به اداره کشور و مقبولیت سیاسی ـ اجتماعی و توان کسب رای به شورای مرکزی ارائه شد.

همچنین اسامی 16 نفر از کسانی که به انحای مختلف برای انتخابات ریاست جمهوری مطرح بودند ـ چه خود اعلام آمادگی کرده یا احزاب دیگر آنان را معرفی کرده یا اینکه برای بررسی مناسب تشخیص داده شده بودند و حتی برخی حضورشان را نفی کرده بودند، مطرح شد.

شورای مرکزی جمعیت رهپویان ضمن تقدیر از کمیته سیاسی این جمعیت تصمیم گرفت، رسیدن به گزینه نهایی را به جلسه آینده موکول کند تا در این فاصله شاخصهای پیشنهاد شده تکمیل، وزن دهی و اولویت بندی شوند اما در عین حال مقرر شد در گام اول فهرست اسامی نامزدها به صورت حذفی کاهش یابد.

در پایان این جلسه نیمی از نامزدها که نتوانستند بر اساس شاخصها حد نصاب دو سوم لازم برای بقا در فهرست نامزدها را کسب کنند، حذف شدند و 8 نفر برای بررسی بیشتر در جلسه آینده باقی ماندند.

جزئیات مربوط به سه شاخص و معیار اصلی انتخاب گزینه نهایی به این شرح است: در حوزه «صلاحیتهای فردی» مواردی چون سلامت اعتقادی و اخلاقی، عدالتخواهی و آرمانگرایی، ساده زیستی و مردم داری، شهرت به دینداری، تقوا، صداقت و پاک دستی، دارای روحیه انقلابی، سابقه ایثارگری، سعه صدر و نقد پذیری، سلامت اقتصادی اطرافیان و خانواده تعیین شد.

در حوزه «صلاحیتهای اجرایی ناظر به اداره کشور» مواردی چون ولایت پذیری، قانون گرایی، شجاعت و قاطعیت در تصمیم، واقع بینی، عقلانیت و تدبیر، اهتمام به علم و پیشرفت، نشاط جوانی و تحولگرایی، توان و عرضه اداره کشور، مبارزه با فساد اقتصادی، مبارزه با فتنه گران و منحرفین از اصول انقلاب، اعتقاد به خرد جمعی، اعتقاد به کار تشکیلاتی و استفاده از همه ظرفیتهای کشور، نفی استکبار و اتکا به توان داخلی، معتقد به گردش نخبگان، سابقه مدیریت کارآمد، برنامه محوری و کارشناسی در امور مشخص شد.

در حوزه «مقبولیت سیاسی ـ اجتماعی و توان کسب رای» مواردی چون سابقه فعالیت سیاسی جدی در سطح ملی، تسلط به اوضاع سیاسی داخلی و بین المللی، دارای قوه تحلیل حوادث و رویدادها، قوت کافی در فن بیان و قدرت اقناع افکار عمومی، شهرت به سلامت نفس در افکار عمومی، مقبولیت اجتماعی متناسب فعلی، قابلیت بالقوه اقبال در میان مردم مد نظر قرار گرفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دستور پزشکیان درباره طلب ۴ میلیارد یورویی تامین‌کنندگان کالاهای اساسی
رویترز: فوتبال ایران با قلعه نویی به جام ملت‌های آسیا می‌رود
نیکزاد: خونخواهی رهبر شهید انقلاب در دستورکار ماست
اژه‌ای: هیچ‌کس بخشیده نمی‌شود
شنیده شدن صدای انفجارهایی در حوالی بندرعباس و قشم
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام ملت‌ها
مراکز رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ اعلام شد
تجاوز به ایران، بزرگترین فاجعه‌ اقتصاد بین الملل از زمان جنگ جهانی دوم
تمهیدات ترافیکی مراسم گرامیداشت رهبر شهید ایران در مصلی
گفتگوها با عمان در سطوح فنی ادامه خواهد یافت
پزشک خانواده بدون مشارکت بخش خصوصی موفق نخواهد شد
بررسی تمدید رایگان بودن خدمات مترو و اتوبوس در جلسه فردای شورا
برگزاری آیین بزرگداشت هفته عفاف و حجاب در بنیاد شهید و امور ایثارگران
شهریاری: حوزه سلامت بزرگ‌ترین حامی خود را از دست داد
رقابت دانشجویان و دانش آموزان در ۲۱ لیگ رباتیک و هوش مصنوعی در فیراکاپ
حملات جدید رژیم صهیونیستی به لبنان
ظرفیت‌های عملی زیادی برای انتقام از عاملان شهادت رهبر شهید وجود دارد
قیمت نفت ۴ درصد افزایش یافت
بررسی احتمالات بقا و صعود والیبال ایران در هفته سرنوشت‌ساز
فرارهای بی‌صدا، گل‌های پرسروصدا
داور السالوادوری قاضی بازی اسپانیا و فرانسه شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
ضرورت کاهش ضوابط دست‌وپاگیر و تقویت آزادی عمل پژوهشگران
آغاز ثبت نام دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی
امتحانات دانشجویان طبق برنامه قبلی برگزار می‌شود؛ کنکور اواخر مرداد
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top