تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/09/29 - 12:05
کد خبر: 219996

شاخص‌های رهپویان برای اعلام حمایت از کاندیدای 96

جلسه شورای مرکزی جمعیت رهپویان شب گذشته برگزار و مقرر شد گزینه نهایی رهپویان در جلسه بعدی مشخص می‌شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: جلسه شورای مرکزی جمعیت رهپویان شب گذشته برگزار و مقرر شد گزینه نهایی رهپویان در جلسه بعدی مشخص می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، جلسه شب گذشته شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با موضوع تطبیق نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری با معیارها و شاخص‌ها برگزار شد.

در ابتدای این جلسه گزارش کمیته سیاسی درباره معیارهای نامزد اصلح به عنوان پیشنهاد در سه بخش صلاحیتهای فردی، صلاحیتهای اجرایی ناظر به اداره کشور و مقبولیت سیاسی ـ اجتماعی و توان کسب رای به شورای مرکزی ارائه شد.

همچنین اسامی 16 نفر از کسانی که به انحای مختلف برای انتخابات ریاست جمهوری مطرح بودند ـ چه خود اعلام آمادگی کرده یا احزاب دیگر آنان را معرفی کرده یا اینکه برای بررسی مناسب تشخیص داده شده بودند و حتی برخی حضورشان را نفی کرده بودند، مطرح شد.

شورای مرکزی جمعیت رهپویان ضمن تقدیر از کمیته سیاسی این جمعیت تصمیم گرفت، رسیدن به گزینه نهایی را به جلسه آینده موکول کند تا در این فاصله شاخصهای پیشنهاد شده تکمیل، وزن دهی و اولویت بندی شوند اما در عین حال مقرر شد در گام اول فهرست اسامی نامزدها به صورت حذفی کاهش یابد.

در پایان این جلسه نیمی از نامزدها که نتوانستند بر اساس شاخصها حد نصاب دو سوم لازم برای بقا در فهرست نامزدها را کسب کنند، حذف شدند و 8 نفر برای بررسی بیشتر در جلسه آینده باقی ماندند.

جزئیات مربوط به سه شاخص و معیار اصلی انتخاب گزینه نهایی به این شرح است: در حوزه «صلاحیتهای فردی» مواردی چون سلامت اعتقادی و اخلاقی، عدالتخواهی و آرمانگرایی، ساده زیستی و مردم داری، شهرت به دینداری، تقوا، صداقت و پاک دستی، دارای روحیه انقلابی، سابقه ایثارگری، سعه صدر و نقد پذیری، سلامت اقتصادی اطرافیان و خانواده تعیین شد.

در حوزه «صلاحیتهای اجرایی ناظر به اداره کشور» مواردی چون ولایت پذیری، قانون گرایی، شجاعت و قاطعیت در تصمیم، واقع بینی، عقلانیت و تدبیر، اهتمام به علم و پیشرفت، نشاط جوانی و تحولگرایی، توان و عرضه اداره کشور، مبارزه با فساد اقتصادی، مبارزه با فتنه گران و منحرفین از اصول انقلاب، اعتقاد به خرد جمعی، اعتقاد به کار تشکیلاتی و استفاده از همه ظرفیتهای کشور، نفی استکبار و اتکا به توان داخلی، معتقد به گردش نخبگان، سابقه مدیریت کارآمد، برنامه محوری و کارشناسی در امور مشخص شد.

در حوزه «مقبولیت سیاسی ـ اجتماعی و توان کسب رای» مواردی چون سابقه فعالیت سیاسی جدی در سطح ملی، تسلط به اوضاع سیاسی داخلی و بین المللی، دارای قوه تحلیل حوادث و رویدادها، قوت کافی در فن بیان و قدرت اقناع افکار عمومی، شهرت به سلامت نفس در افکار عمومی، مقبولیت اجتماعی متناسب فعلی، قابلیت بالقوه اقبال در میان مردم مد نظر قرار گرفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
گشایش‌های ارزی با سفر رئیس بانک مرکزی به عربستان در راه است؟
۲۶ کارگر نمونه توسط رئیس جمهور تقدیر می‌شوند
پذیرفته‌شدگان چندبرابر ظرفیت آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش برای تحویل مدارک چه کنند؟
آتش سوزی در یک ساختمان اقامتی در محدوده میدان ولی‌عصر
تلاش مافیای خودرو برای ممانعت از ورود خودروهای برقی به کشور
فرود هواپیمای اسرائیلی در عربستان
سرقت تلفن همراه پشت چراغ قرمز در کمتر از ۳۰ ثانیه +فیلم
کاریکاتور| کار گذاشتن ابزار جاسوسی در بدن داوطلبان کنکور توسط پزشک
افتتاحیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران +عکس
قبض این مشترکان برق ۲۴ برابر می‌شود
کاریکاتور| ساعت به وقت غزه
اعلام حمایت دانشجویان اردبیلی از جنبش ضدصهیونیستی
دستگیری بیش از ۶۰۰ نفر در جنبش دانشجویی ایالات متحده
کاریکاتور| پاسخ مسخره!
قدردانی زلفی‌گل از دست‌اندرکاران حفظ سلامت کنکور
ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
زلفی گل: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
نامه رئیس دانشگاه میبد به رئیس دانشگاه کلمبیا: به دانشجویان غیور خود فرصت اعتراض بدهید
دیپلمات ایرانی: جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ به حامیان نسل‌کشی در غزه است
جنبش دانشجویی در آمریکا بیداری وجدان ملت‌هاست
سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top