تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/10/01 - 11:46
کد خبر: 220231

مرگ «پزشک» زن نمونه سال

خانم دکتر مریم ناصری متخصص جراحی عمومی و پزشک با وجدان و باسواد بیمارستان رودسر که سال قبل هم بعنوان پزشک نمونه انتخاب شده بودند، در حین کشیک در بیمارستان درگذشتند.

خبرنامه دانشجویان ایران: خانم دکتر مریم ناصری متخصص جراحی عمومی و پزشک با وجدان و باسواد بیمارستان رودسر که سال قبل هم بعنوان پزشک نمونه انتخاب شده بودند، در حین کشیک در بیمارستان درگذشتند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شاهدین صحنه  سکته قلبی را احتمال مرگ وی می دانند.

مریم ناصری از جمله پزشکان طرح سهمیه زنان بود که چند ماه پیش بخاطر  فوت پدر دچار فشار روحی بوده و از طرفی بدلیل تنهایی مادرش درخواست انتقالی به شهر خودش را داشته که معاونت درمان استان گیلان با انتقال وی به شهر خودش یعنی رشت مخالفت کردند.

بررسی آخرین  پیام های وی در تلگرام به دوستانش نشان می دهد وی در مورد تعهد سهمیه زنان که ابتدا چهار ساله بوده و سپس 12ساله شده است ناراحت بوده و اعلام کرده بوده که  به دلیل فشار روحی و شرایط سخت دوری از خانواده و عدم همکاری مسوولین، طرح سهمیه زنان را رها خواهد کرد و ادامه کار نمی دهد.

تحقیقات در مورد علت مرگ او که در زمان شیفت کاری او در پاویون پزشکان بیمارستان رودسر اتفاق افتاده ادامه دارد .

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
علي صميمي
1395/10/01 - 14:23

خانم دكتر ناصري فرشته اي بود كه در كالبد خاكي اسير شده بود و نه تنها پزشك مهربان و دوست داشتني و با مسووليتي بود بلكه انساني به تمام معنا وارسته و دريا دل بود
از آن دسته انسانها كه زمين زير پايشان به وجودشان افتخار ميكند.
پوریا کوچه باغی
1395/10/01 - 17:22

مرگ مشکوک پزشک زن حین کار در بیمارستان رودسر
آقای دکتر هاشمی وزیر محترم من این خانم دکتر را می شناسم... شما هم بروید ایشان را بشناسید و ببینید این طرح سهمیه زنان چه بر سر وی در آخرین ماه های زندگیش آورده بود... بعضی تصمیم های وزارت شاید فقط حقی را بستاند ولی بدانید که سماجت بر باقی ماندن تعهد ظالمانه سهمیه زنان بوی خون می دهد ...
آیا شما وقتی به تخصص فردی نیاز دارید اون فرد را زندانی می کنید تا به شما خدمت کند یا امکاناتی برای فرد مهیا می کنید تا با رضایت قلبی تخصص خود را در اختیار شما قرار دهد !!؟؟
سالهاست حکایت وزارت بهداشت و تعهد اجباری خانم دکترهای متخصص، حکایت اجبار و تو زندگیت را نابود کن چون به تو نیاز داریم شده است. ظلمی که روا شده و می شود ولی ابعاد ظلم علنی نمی شود تا نخبگان و رتبه های درجه یک این مملکت در زندان تعهد وزارت بهداشت بمانند و بسوزند... چون وزارت بهداشت توان فرستادن پزشک های رانت دار را به نواحی محروم ندارد تمام اجبارش را به خانم های نخبه اعمال کرده است. بدون توجه به اینکه آنها حق ازدواج دارند، حق مادر شدن... تیمار پدر و مادر های پیرشان... چرا داشتن کانون خانواده را برای آنها آرزو کرده اید!؟
جعفر صابری
1395/10/03 - 17:44

صحبت من با آقای دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت و درمان است. بنظر جنابعالی یک پزشک که بعلت مشکلات خانوادگی خود در شرایط روحی مناسبی نبوده است علیرغم انجام تعهد طرح خود سماجت آقای معاونت درمان استان گیلان با عدم موافقت با انتقال وی به شهرش (رشت) خدمت به مردم رودسر بوده است؟ اگر پاسخ به این سوال مثبت با شد مسئول مرگ پزشک جوان و متخصص مرحومه مریم ناصری که بارها با طرح مشکلاتش برای مسئولین اداره درمان استان گیلان و درخواست انتقال به رشت چه کسی می باشد؟ آیا با مرگ ایشان و از دست دادن یک متخصص و داغدار نمودن خانواده ای که جدیا بدلیل از دست دادن پدر آنمرحومه غم آنرا فراموش نکرده بودند،کمک پزشکی بمردم رودسر شد؟ آن معا ونت محترم و جنابعالی لحظه ای خودتان را جای خانواده داغدار این مرحومه بگذارید. حال چه احساسی دارید هنوز هم فکر می کنید تصمیم گیری درستی کرده اید؟
زن مظلوم
1395/10/05 - 12:34

روحش به آرامش رسید!
سهمیه زنان اگر درست بود چرا حذف شد؟ سهمیه ای که حذف شد طرحش هم باید حذف شود چون طرح جدا کردن بیمارستانها(طرح انطباق) عملی نشده است طرح این نخبه گان و خادمان مردم باید بکلی حذف شود چون محل خدمتی (همانا بیمارستان مطلقا زنانه) برایشان وجود ندارد و اصلا این سهمیه ربطی به مناطق محروم ندارد و آنهاکه با کمترین نمره از سهمیه مناطق محروم استفاده کرده اند الان در کلانشهرها جلوس نموده اند چطوره به محل خدمت اصلی شان بازگردند.. والسلام.
معرفی کسب و کارها
از نجف تا تهران؛ امت حسینی متحد شد / خونخواهی رهبر شهید، دیگر یک شعار نیست
شنیده شدن صدای انفجار در بندرعباس، قشم و سیریک
شنیده‌شدن صدای انفجارهای تایید نشده در برخی مناطق جنوب شرق کشور
شنیده‌شدن صدای انفجارهای تایید نشده در برخی مناطق جنوب شرق کشور
وقوع حادثه دریایی دیگر در نزدیکی عمان
صعود انگلیس به نیمه نهایی
سنتکام از موج جدید تجاوز آمریکا به ایران خبر داد
نساجی قهرمان لیگ یک شد
بازیکن ملی‌پوش به تراکتور پیوست
برگزاری مراسم یادبود رهبر شهید انقلاب فردا در همه یگان‌های ارتش
قدردانی مومنی از سرپرست وزارت کشور جمهوری عراق
معاون ترامپ به عمان سفر نخواهد کرد
کاپیتان از پرسپولیس جدا شد
پیام پرچم‌های سرخ خون‌خواهی واضح است
با هم به توافق رسیدیم
توافق ایران و عمان برای ادامه رایزنی فنی و سیاسی
آزمون‌های نهایی دانش آموزان از فردا آغاز می‌شود
شرایط خروج بانوان متأهل برای سفر به کربلا اعلام شد
کی تسلیم و تحمیل امکان دارد؟!
دیپلمات ارشد کشورمان در جریان اخبار روز قرار ندارد
خواسته بخش زیادی از مردم، انتقام خون رهبر شهید است
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
کسب مقام نخست تیم ملی المپیاد ریاضی ظرفیت بالای جامعه علمی ایران را به نمایش گذاشت
برنامه سرویس‌های دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی در ایام فرجه امتحانات
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل و توسعه آموزش‌های آزاد
یک استاد دانشگاه: خودباوری علمی شرط تبدیل دانشگاه به پیشران پیشرفت کشور است
دانشگاه شیکاگو علیه هوش مصنوعی
پارک‌های فناوری سنتی به پارک‌های سرمایه‌سازی تغییر ماموریت می‌دهند/ایجاد حساب سرمایه‌ساز
تفویض بخشی از خدمات صندوق نوآوری به پارک‌های علم و فناوری
شبکه‌سازی انجمن‌های علمی دانشجویی، کلید حل مسائل کشور است
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه امیرکبیر
تسهیل اسکان دانشجویان کارشناسی و تمدید مهلت ثبت‌نام خوابگاه تابستان
آغاز انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه پیام نور از ۲۲ تیر
شرایط پذیرش دانشجوی بین‌المللی غیربورسیه در دانشگاه علامه اعلام شد
پیام تبریک معاون علمی برای قهرمانی تیم ملی المپیاد ریاضی ایران در چین
آزمون ارتقاء دستیاران تخصصی دندانپزشکی ۱۹ شهریور برگزار می شود
دعوت‌شدگان مصاحبه دکتری استادمحور دانشگاه تربیت مدرس مشخص شدند
دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای زائرین رهبر شهید سنگ تمام گذاشتند / اسکان و اطعام بیش از هزار زائر از هفت استان کشور
برپایی موکب «فدا» توسط فعالان اقتصاد دیجیتال در تشییع رهبر شهید
تعیین زمان امتحانات نهایی و کنکور در اختیار مراجع اجرایی است
اتصال هدفمند نخبگان به نیازهای ملی و صنعتی؛ رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان
برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از ۲۰ تیر به‌صورت «حضوری»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top