تاریخ انتشار: شنبه 1395/10/04 - 22:55
کد خبر: 220620

چرا قلقلی ٣٠ سال سکوت کرد؟

شهرام لاسمی می‌گوید، یکی از دلایل انتخاب کاراکتر قلقلی و حرف نزدن او به این دلیل بود که بچه‌ها چیزهایی را که می‌بینند بهتر درک می‌کنند. او مایل بود تا فضای ذهنی بچه‌ها را نشکند. به همین خاطر حتی در کوچه و خیابان هم در مواجهه با بچه‌ها سعی می‌کرد حرف نزند.

خبرنامه دانشجویان ایران: شهرام لاسمی می‌گوید، یکی از دلایل انتخاب کاراکتر قلقلی و حرف نزدن او به این دلیل بود که بچه‌ها چیزهایی را که می‌بینند بهتر درک می‌کنند. او مایل بود تا فضای ذهنی بچه‌ها را نشکند. به همین خاطر حتی در کوچه و خیابان هم در مواجهه با بچه‌ها سعی می‌کرد حرف نزند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از ایسنا، آغاز هفته سوم برنامه با صبح با میزبانی از شهرام لاسمی همراه بود. لاسمی که قرار است پس از پنج سال دوری از تلویزیون با در برنامه‌ای با رادیو ایران همکاری کند، دیگر نمی‌تواند کاراکتر قبل را داشته باشد؛ چرا که لازمه حضور در رادیو حرف زدن است.

شکستن سکوت سی ساله

شهرام لاسمی یا همان قلقلی برنامه‌های کودک در ابتدای صحبت از چندین سال سکوت خود و زمان شکستن آن حرف زد و گفت: بعد از سکوتی نزدیک به سی سال بالاخره در ۹ فروردین سال ۹۴ آن را شکستم. این سکوت چندین ساله برای حفظ کاراکترم بود اما زمانی که دیدم در حال از دست دادن خیلی چیزها هستم به این سکوت پایان دادم. البته فراموش نکنیم که سکوت بالاترین ذکر است. همه حرف‌ها گفتنی نیستند. یکی از دلایل انتخاب کاراکتر قلقلی و حرف نزدن او به این دلیل بود که بچه‌ها چیزهایی را که می‌بینند، بهتر درک می‌کنند. مایل بودم تا فضای ذهنی بچه‌ها را نشکنم به همین خاطر حتی در کوچه و خیابان هم در مواجهه با بچه‌ها سعی می‌کردم حرف نزنم. من رسالت خود را به انجام رساندم. شاید علاقه زیادم به چارلی چاپلین یکی از علت‌های حفظ سکوت سی ساله‌ام بود.

سحرخیزی در ۴ صبح

لاسمی در جواب این سوال که آیا آدم سحرخیزی است یا نه بیان کرد: در روزهایی که کار خاصی داشته باشم صبح‌های زود هم از خواب بیدار می‌شوم. حتی پیش آمده روزهایی که ۴ صبح از خواب بیدار شده‌ام. معمولا شب‌ها ساعت یک یا دو می‌خوابم.

بسیاری فکر می‌کنند قدرت تکلم ندارم

این بازیگر در پاسخ به این که چرا کودکان آن زمان می فهمیدند چه می‌گوید، گفت: من و مجید قناد تمرین‌های زیادی می‌کردیم. سعی ما بر این بود تا حرکات واضح باشند به طوری که بچه‌ها متوجه تمام آن حرکات بشوند. حتی برخی مواقع مجری یعنی قناد با توضیحاتی که ارائه می‌داد به درک معانی حرکات کمک می‌کرد. صدای خنده بچه‌ها به من آرامش می‌داد. دوست داشتم همیشه بخندند.

شهرام لاسمی در پایان خاطرنشان کرد: دوست دارم همچنان به فعالیت خود ادامه بدهم. امیدوارم شرایط مثل ۵ سال گذشته نباشد. در این ۵ سال با شبکه دو قهر بودم. حتی یک بار خبر فوت من منتشر شد که در آن زمان فقط علی زارعان (مدیر گروه کودک) با من تماس گرفت. امیدوارم شرایط در آینده تغییر کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
زمان و میزبان دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
زاکانی: تاریخ اشتباهات آمریکا را پاک نمی‌کند
عید بیعت در میدان ولیعصر(عج) برگزار می‌شود
اردوغان: مذاکرات تنها راه برای حل اختلافات بین ایران و آمریکا است
قالیباف: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است
اعتراض کم‌سابقه ژاپن به آمریکا درباره دادگاه کیفری بین‌المللی
قالیباف: آمریکا عامل بروز ناامنی و اخلال در مسیر عادی تجارت است
سردار قاآنی: غاصبان فلسطین دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند
دلیل نارضایتی ترامپ از توافق‌ میان ایران و عمان فاش شد
تکرار موضع‌گیری ترامپ علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران
قالیباف با نخست وزیر عراق دیدار کرد
دارالذکر در آستانه چهلمین روز تدفین رهبر شهید +عکس
انتشار تصویری از حضور رهبر شهید در حرم حضرت معصومه(س)
تداوم سیاست‌های خصمانه انگلیس علیه تهران
اعرافی:خونخواهی رهبر شهید خواست ملت،محور مقاومت وهمه مستضعفان عالم است
تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان
تأکید استاندار تهران بر شتاب‌بخشی به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر
کشتی فرنگی جوانان نایب‌قهرمان جهان شد
پزشکیان: زنان با نوآوری و اراده، پیشگام ارتقای کیفیت زندگی جامعه باشند
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی
تارتار: پرسپولیس نشان داد این فصل می‌تواند کارهای بزرگی انجام دهد
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top