تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/10/12 - 14:06
کد خبر: 221529

حملات موشکی تکفیری‌ها به «ادلب»

گروه‌های تروریستی تکفیری، شهرک‌های شیعه‌نشین «کفریا و فوعه» در حومه ادلب سوریه را با بیش از ۳۰ موشک هدف قرار دادند.

خبرنامه دانشجویان ایران: گروه‌های تروریستی تکفیری، شهرک‌های شیعه‌نشین «کفریا و فوعه» در حومه ادلب سوریه را با بیش از ۳۰ موشک هدف قرار دادند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، گروه‌های تروریستی مستقر در شهرک«بنش» در حومه ادلب، بار دیگر شهرک‌های تحت محاصره «کفریا و فوعه» را موشک‌باران کردند.

گروه‌های تروریستی تکفیری بیش از 30 موشک و خمپاره به این شهرک‌ها شلیک کردند که به زخمی شدن شماری از غیرنظامیان بیگناه منجر شد و خسارت‌های زیادی هم به منازل مردم وارد کرد.

خاطرنشان می‌شود باند تروریستی تکفیری موسوم به جیش الفتح تحت فرماندهی جبهه النصره شاخه القاعده در سوریه تحت فرمان مستقیم رژیم سعودی و ترکیه و قطر از دوم آگوست 2015، شهرک‌های الفوعه و کفریا در حومه ادلب را در محاصره خود قرار داده‌اند و تقریباً هر روز مردم را با خمپاره و تک‌تیراندازهای خود هدف قرار می‌دهند.

در جنوب حلب هم تروریست‌های جیش‌الفتح و جبهه النصره،‌گردان دفاع هوایی ارتش سوریه را هدف حملات موشکی خود قرار دادند.

منابع میدانی از تجمع شمار زیادی از تروریست‌ها در «خان‌العسل و جمعیه الصحفیین» در غرب حلب همزمان با حملات آنها به محله «حلب الجدیده» خبر دادند.

به گفته خبرنگار تسنیم،  ارتش سوریه در پاسخ به این حملات تروریست‌ها، مواضع آنها در حومه جنوبی و غربی حلب را هدف قرار داد.

خبر دیگر اینکه‌ در حملات ارتش ترکیه به شهر الباب در حومه شمال شرقی حلب، 11 نفر کشته و 28 نفر زخمی شدند که بیشتر آنها زن و کودک بودند.

در دیرالزور هم، جنگنده‌های ارتش سوریه مواضع و تجمعات تروریست‌های داعشی را در البانوراما در جنوب شهر دیرالزور و کوه‌‌های ثرده و اطراف فرودگاه بمباران کردند که در نتیجه آن شماری از تروریست‌ها به هلاکت رسیدند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top