تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/10/13 - 04:05
کد خبر: 221594

انتشار ۲۰۰۱ مقاله ایرانی در ابتدای سال ۲۰۱۷

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت‌ مدرس با بیان اینکه ۲۰۰۱ مقاله ایرانی در مجلات علمی و تحقیقاتی بین‌المللی طی ابتدای سال ۲۰۱۷ منتشر شده است، از تخصیص ۷۴ درصد بودجه پیش‌بینی شده پژوهش به دانشگاهها تا سه ماهه سوم امسال خبر داد.

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت‌ مدرس با بیان اینکه ۲۰۰۱ مقاله ایرانی در مجلات علمی و تحقیقاتی بین‌المللی طی ابتدای سال ۲۰۱۷ منتشر شده است، از تخصیص ۷۴ درصد بودجه پیش‌بینی شده پژوهش به دانشگاهها تا سه ماهه سوم امسال خبر داد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، یعقوب فتح‌الهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه طبق برنامه‌ریزی‌ها،‌ همه مقالات باید در سطح بین‌المللی و در نشریات معتبر منتشر شوند، اظهار کرد: کل مقالات  منتشر شده از ایران در مجلات علمی و تحقیقاتی بین‌المللی از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ به ترتیب ۴۰۸۷۹، ۴۳۴۴۲، ۴۲۱۵۱، ۴۶۷۶۱ و۲۰۰۱ عنوان تا تاریخ ۱۲ دی ماه سال جاری بوده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت‌ مدرس افزود: همچنین تعداد مقالات منتشر شده دانشگاه تربیت مدرس در مجلات بین‌المللی از سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ به ترتیب ۱۹۲۱،  ۲۰۹۰، ۱۹۹۰، ‌۲۱۴۴ و ۱۲۵ عنوان بوده است که هدف‌گذاری دانشگاه بر انتشار صد درصد مقالات علمی دانشگاه در مجلات علمی بین‌المللی با کیفیت و ضریب تاثیر بالاست.  

وی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد پژوهش و توسعه تابع اقتصاد کشور است،‌ گفت: دانشگاه‌ها مطابق با میزان بودجه‌ و اعتبارات پیش بینی شده برای پژوهش برنامه‌ریزی می‌کنند که نمی‌خواهم بگویم وضع مطلوب نیست، اما به نسبت توانایی و قابلیت کارکرد و ظرفیت دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی از نظر اعتبارات پژوهشی وضعیت مناسب و مطلوبی وجود ندارد.

فتح‌الهی افزود: به طور متوسط سالیانه ۱۰ الی ۱۲ میلیارد تومان قرارداد تحقیقاتی برای حل مشکلات کشور از طریق دستگاه های مختلف منعقد می‌کنیم که ۸۰ الی ۹۰ درصد این میزان وصولی قراردادهای دانشگاه است. این در حالی است که همکاری‌ها در این حوزه باید جدی‌تر، قوی‌تر و گسترده‌تر باشد.

 معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت‌ مدرس همچنین در خصوص بودجه پژوهش با بیان اینکه جدول ۱۴ هنوز محقق نشده است، اظهار کرد: بنا به اظهارات مراجع ذیربط حدود ۷۴ درصد اعتبارات پیش‌بینی شده در بودجه سالانه تا ۳ ماهه سوم سال تخصیص و به حساب دانشگاه‌ها واریز شده است.

وی در رابطه با فرصت مطالعاتی دانشگاه نیز گفت: دانشگاه تربیت مدرس حدود ۷۰۰ عضو هیات‌ علمی دارد که با توجه به هزینه‌های سرسام آور سالانه یک تا ۲ درصد اعضا در حدود ۸ تا ۱۵ نفر و حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ دانشجوی دکتری به فرصت مطالعاتی اعزام می شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
رسانه صهیونیستی: امارات مجبور است تنش‌ها با ایران را کاهش دهد
آمریکا و ناتو برای شکست ایران آمدند
ایران تحت فشار مهلت‌های زمانی، سیاست‌های خود را تنظیم نمی‌کند
طلا و خودرو فروختند، خانه نگرفتند
هشدار نسبت به وقوع جنگ هسته‌ای میان روسیه و اروپا
تحرکات فرستاده آمریکا علیه نیروهای مقاومت عراق
جسد یک صهیونیست پس از یک هفته در فنلاند پیدا شد
اوضاع نابسامان ناو لینکلن از زبان افسر سابق نیروی دریایی آمریکا
عطوان: تنگه هرمز گواه فروپاشی قریب‌الوقوع امپراتوری آمریکا است
آمریکایی‌ها ادعای ترامپ را باور نمی‌کنند؛ چرخش تبلیغاتی کاخ سفید
حمله پهپادی علیه دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق
ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
الریاض: گذرگاه های دریایی به راهبرد قدرت ملی کشورها تبدیل شده‌ است
نخست وزیر مالزی از مقاومت و پایداری ایران تمجید کرد
فیلم | آمریکا در ۶ ماه اخیر هیچ سرمایه‌گذاری روی مخازن نفت ونزوئلا نکرد و فقط سهم خودشان را برداشتند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top