به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دبیرخانه همایش، وی افزود: همچنین معرفی جایگزینهای طبیعی و تکنولوژی پیشرفته برای کاهش مصرف افزودنیها و مواد نگهدارنده، تشریح روشهای جدید آنالیز افزودنیهای صنایع غذایی، معرفی توانمندی شرکتهای ایرانی ارایه دهنده تجهیزات و خدمات در صنایع غذایی و بسترسازی در جهت ایجاد ظرفیتهای تولید فرآوردههای غذایی با ماندگاری بالا از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.
عزیزی با بیان اینکه ارائه گواهی ISC و چاپ مقالات در SID و مجلات انگلیسی زبان و برقراری کارگاهها در تاریخهای جدید، افزود: برگزاری کارگاه آینده پژوهی صنعت غذا با همکاری فدراسیون جهانی آینده پژوهی با محورهای علم و هنر آینده پژوهی صنعت غذا، سناریوهای مختلف آینده صنعت غذا در جهان و ایران تا سال 2050 و سناریونگاری برای آینده صنعت غذا به همراه ارائه گواهینامه بین المللی از جمله برنامههای پیش بینی شده در همایش است.
وی در خصوص کارگاه های روز دوم همایش نیز گفت: کارگاه های افزایش عمر ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی BOT، کرسی سیاستگذاری در حوزه غذا و تغذیه با همکاری انیستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و نشست هم اندیشی و خردورزی خبرگان علوم غذا و تغذیه با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه ها به همراه اعطای گواهینامه معتبر برگزار خواهد شد.
رییس همایش تکنوفود 2 تصریح کرد: درخواستهای زیادی از سوی اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مراکز علمی، واحدهای تولیدی و بازرگانی مبنی بر تغییر زمان برپایی همایش به دبیرخانه تکنوفود 2 ارسال شد که این موضوع در جلسه شورای سیاستگذاری همایش مطرح و نسبت به تمدید مهلت آن تصمیم گیری شده و آخرین زمان دریافت مقالات 15 بهمن ماه تعیین شد.
به گفته وی، این همایش اسفندماه با همکاری معاونت اجتماعی شهرداری تهران و با حضور جمعی از مسئولان و مقامات 30 سازمان و نهاد دولتی، مدیران و کارشناسان صنایع غذایی کشور در تهران برگزار میشود.