تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/10/14 - 11:59
کد خبر: 221756

اسفند امسال؛

برگزاری کارگاه جهانی آینده پژوهی صنعت غذا

همزمان با دومین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی، کارگاه آینده پژوهی صنعت غذا با همکاری فدراسیون جهانی آینده پژوهی برگزار می‌شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: محمدحسین عزیزی، رئیس همایش روش‌های افزایش ماندگاری فرآورده‌های غذایی گفت: در این همایش ضمن ارائه 5 امتیاز بازآموزی برای شرکت‌کنندگان با هدف هدایت پتانسیل تحقیقاتی کشور به سمت حل مشکلات صنایع غذایی، بررسی روش های افزایش ماندگاری محصول در بخش‌‌های تهیه مواد اولیه و فرآوری و بسته‌بندی، بررسی تخصصی افزودنی‌های مورد استفاده در صنایع غذایی کشور، شناسایی نیازهای پژوهشی صنایع غذایی کشور و اشتراک دانش و تجارب متخصصان کارشناسان و مسئولان فنی صنایع غذایی نیز صورت خواهد گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دبیرخانه همایش، وی افزود: همچنین معرفی جایگزین‌های طبیعی و تکنولوژی پیشرفته برای کاهش مصرف افزودنی‌ها و مواد نگهدارنده، تشریح روش‌های جدید آنالیز افزودنی‌های صنایع غذایی، معرفی توانمندی شرکت‌های ایرانی ارایه دهنده تجهیزات و خدمات در صنایع غذایی و بسترسازی در جهت ایجاد ظرفیت‌های تولید فرآورده‌های غذایی با ماندگاری بالا از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.

عزیزی با بیان اینکه ارائه گواهی ISC و چاپ مقالات در SID و مجلات انگلیسی زبان و برقراری کارگاه‌ها در تاریخ‌های جدید، افزود: برگزاری کارگاه آینده پژوهی صنعت غذا با همکاری فدراسیون جهانی آینده پژوهی با محورهای علم و هنر آینده پژوهی صنعت غذا، سناریوهای مختلف آینده صنعت غذا در جهان و ایران تا سال 2050 و سناریونگاری برای آینده صنعت غذا به همراه ارائه گواهینامه بین المللی از جمله برنامه‌های پیش بینی شده در همایش است.

وی در خصوص کارگاه های روز دوم همایش نیز گفت: کارگاه های افزایش عمر ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی BOT، کرسی سیاست‌گذاری در حوزه غذا و تغذیه با همکاری انیستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و نشست هم اندیشی و خردورزی خبرگان علوم غذا و تغذیه با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه ها به همراه اعطای گواهینامه معتبر برگزار خواهد شد.

رییس همایش تکنوفود 2 تصریح کرد: درخواست‌های زیادی از سوی اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی، واحدهای تولیدی و بازرگانی مبنی بر تغییر زمان برپایی همایش به دبیرخانه تکنوفود 2 ارسال شد که این موضوع در جلسه شورای سیاست‌گذاری همایش مطرح و نسبت به تمدید مهلت آن تصمیم گیری شده و آخرین زمان دریافت مقالات 15 بهمن ماه تعیین شد.

به گفته وی، این همایش اسفندماه با همکاری معاونت اجتماعی شهرداری تهران و با حضور جمعی از مسئولان و مقامات 30 سازمان و نهاد دولتی، مدیران و کارشناسان صنایع غذایی کشور در تهران برگزار می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
معمار فلسطین نوین
حدیث چشمان یحیی
پروژه تاریخی ۷ اکتبر
اعلام رای انضباطی علیرضا بیرانوند در مورد پرسپولیس
نمایشنامه قهرمان آزادی فلسطین
امضای تفاهم‌نامه دانشگاه علامه‌ و انستیتو ریاست‌جمهوری در روسیه
قهرمانی تیم کاراته بانوان دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ کاتای ایران
مدافع پرسپولیس به کمیته اخلاق احضار شد
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت
"دانشجومعلمان ۹۱ و ۹۲" در انتظار کارت پایان خدمت
افتتاح مجتمع جدید دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) در قم
آیت‌الله جوادی آملی: صهیونیست با اصل اسلام مخالف است
پزشکیان سه‌شنبه راهی روسیه می‌شود
اسلامی شهادت یحیی السنوار را تسلیت گفت
تاکید اردوغان بر گسترش روابط با ایران
ظریف: نباید منتظر دستور از تهران باشیم ؛ دستور از مردم می‌رسد
پیراهن قرن؛ امضای مسی تاریخی شد
خبری که سنوار به مادرش داد
نخستین زن فرماندار در کردستان منصوب شد
جانور منقرض شده به طبیعت بازگشت!
تهران سرد می شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top