تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/10/19 - 13:00
کد خبر: 222378

سیدامیر شایان حقیقی؛

چرایی بازداشت آرش صادقی

چرایی بازداشت آرش صادقی

سلبریتی هایی که با این تراژدی عاشقانه و بشر دوستانه با ژست روشنفکر‌ مآبانه به حمایت از آرش صادقی پرداختند؛ از مهناز افشار، حامد بهداد، باران کوثری و..... که به حمایت از آرش صادقی و همنوایی با این مظلوم نمایی ها پرداختند.

خبرنامه دانشجویان ایران: سیدامیر شایان حقیقی// احتمالا اکثر قریب به اتفاق شما در چند روز اخیر این نام را شنیده‌اید. شاید هم این داستان را در کنار داستان‌های لیلی و مجنون نظامی در مجالس و محافل اخیر شنیده باشید.

تراژدی اعتصاب غذای آرش در فراغ گلرخ؛ آزاد مردی که تنها خواسته اش رهایی همسری دلسوز و بی‌گناه است. مردی که فعال حقوق بشر میخوانندش، اشعار و یادداشت‌هایی در وصفش نوشته‌اندکه قلب هر ایرانی را از ظلم روا رفته به او به درد می‌آورد. هشتگ‌هایی که سر‌تا‌سر توییتر را درنوردید اما توسط توییتر هم جعلی شناخته شدند و تاییدی بر جو‌سازی رسانه‌ای فریب‌دهندگان ملت.

سلبریتی هایی که با این تراژدی عاشقانه و بشر دوستانه با ژست روشنفکر‌ مآبانه  به حمایت از آرش صادقی پرداختند؛ از مهناز افشار، حامد بهداد، باران کوثری و..... که به حمایت از آرش صادقی و همنوایی با این مظلوم نمایی ها پرداختند.

به راستی چرا آرش صادقی بازداشت شده‌است؟ و سوال مهم‌تر اینکه چرا تا این مقدار در کانون توجه قرار گرفته است؟

فعالیت هایی از حمایت فرقه های انحرافی وضاله گرفته تا ترتیب دادن مصاحبه برای رسانه های خارجی به منظور سوء استفاده و سیاهنمایی ز ارتباط با سرپل منافقین در داخل کشور (بهروز جاوید تهرانی) تا ارتباط سازمانی با گروه پژاک، از برنامه ریزی در اخلال نظم عمومی شهری تا ارسال گزارشات مکرر به شهیدی برای سیاه نمایی وتحریم های بیشتر علیه ملت ایران.

از آنهایی که خود را حامی حقوق مردم می دانند، آنهایی که با ژست روشنفکری به حمایت از آرش صادقی پرداختند. افراد مدعی وطن پرستی و افراد همراه با هشتگ #savearash و به ویژه بازیگران همنوا با این مظلوم نمایی ها  فقط سوالی دارم که ذهنمان را به عنوان یک دانشجو درگیر خود کرده! آیا از جرم صادقی اطلاع داشتید و ندای مظلومیت و حقوق بشر سر دادید یا تنها فریب هجمه رسانه ای و مظلوم نمایی های این تراژدی را خورده اید. اگر نمی دانستید پس چرا در حمایت از او برخواستید و با مظلوم نمایی ها علیه جمهوری اسلامی که حتی با اسرای جنگی خود اینچنین رفتاری را نداشته همراه شدید!!

و اگر می دانستید و با موج سواری بر روی عواطف مردم ندای حمایت از او سردادید؛ شما مدعیان وطن پرستی به من بگویید که چگونه و با چه رویی می توانید در چشمان دختری که پدرش را در پاسبانی از مرز وخاک این وطن در برابر هجوم پژاک از دست داده نگاه کنید و همچنان ندای حمایت از فعال سازمانی پژاک را سر دهید.

چگونه سر خود را در برابر مادر شهیدی بالا می گیرید که منافقین از بدن فرزند رشیدش تنها بدنی مثله و بی سر باقی گذاشته اند، چگونه در برابر 17 هزار مردم بیگناه به خاک و خون کشیده شده توسط منافقین می ایستید و همنوا با دشمنان از صادقی حمایت می کنید؟

آیا در کنار به بازی گرفتن عواطف مردم وتراژدی های غم انگیز گلرخ و آرش، حرفی از گزارش های مکرر آرش صادقی به احمد شهید زدید؟ گزارش هایی برای سیاه نمایی و تحریم بیشتر علیه ملت ایران را چگونه شرح می دهید؟ آیا همراهان توییتری که این تراژدی غمبار و مظلومانه را پذیرفته اند.

حق سایر مردم مظلوم که به خاطر این دست وطن فروشی ها و این تحریم ها از نان شب خود مطلع نیستند را ادا کرده اند. آرش صادقی را با وجود برنامه ریزی برای اخلال در نظم شهری و درخواست تحریم علیه مردم عزیز کشورم فعال کدام حقوق بشر می دانید؟

در ایسنا می خواندم به گفته موکل آرش صادقی او همسرش با تودیع وثیقه به مرخصی می روند.... شاید تمام این بازی های رسانه ای پس از ماجرای شکست خورده شبنم مددزاده تنها برای انحراف افکار عمومی از حقوق های نجومی، اشرافیت، بیخانمان ها، رکود و گورخوابی باشد.

کما اینکه همواره بهانه هایی همچون کنسرت و  لغو سخنرانی برای به حاشیه راندن مطالبات مردم در دستور کار بوده است.

البته از روشنفکران نوکیسه حامی حقوق سگها و گربه های شمال تهران و پیشنهاد دهندگان عقیم کردن انسانها چیزی جز این انتظار نمی رود.

فعالیت های زیر که در دادگاه و در حضور آرش صادقی به همراه وکیلش به او تفهمیم شدند، برای من بیشتر او را به مشابه جاسوس وطن فروشی نمایان می کند که با وقاحت تمام از احساسات و فداکاری های هموطنانم سوء استفاده می کند.

1. ارتباط با یکی از سرپل‌های اطلاعات سازمان منافقین در داخل کشور (بهروز جاوید تهرانی)

2. ارتباط سازمانی با گروهک تروریستی پژاک

3. اتهام واهی و جنجال‌سازی در مورد شکنجه‌ی سران فتنه!

4. حمایت از فرقه ضاله بهائیت

5. ترتیب دادن مصاحبه خانواده‌های مجرمان امنیتی با رسانه‌های خارجی و معاند

6. برنامه‌ریزی برای اخلال در نظم عمومی شهری

7. شرکت در جلسات سازمان یافته دراویش

8. ارسال اخبار غیرواقعی از زندان اوین برای رسانه‌های ضد انقلاب

9. ارسال گزارش مکرر به احمد شهید برای سیاه‌نمایی و تحریم های بیشتر علیه ایران

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تغییرات بزرگ در مراسم آغاز بازی‌های جام جهانی با حضور تمام بازیکنان
دبیرکل اوپک: تقاضای نفت همچنان بالا خواهد بود
امت مبعوث غدیر در شب ۹۶ هم ایران را تنها نگذاشتند
شارژ کالابرگ سرپرستان خانوار آغاز شد
«سی.ان.ان.» از حجم تخریب ناو جرالد فورد در میانه جنگ ایران پرده برداشت
لاوروف: توافق احتمالی واشنگتن-تهران باید منافع ایران را در نظر بگیرد
سردار حسن زاده: آمریکایی‌ها از روز دهم جنگ رمضان شکست خوردند
مهمونی کیلومتری غدیر+ عکس
هر اقدامی که موجب سرخوردگی مردم شود، کمک به دشمن است
اقتصادهایی که کوچک می‌شود؛ از رژیم صهیونیستی تا اروپا
مرغ و روغن،در صدر گرانی‌ها
آغاز آیین سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید
سخنگوی سپاه: خطای پاتریوت‌های آمریکا عامل تخریب ترمینال مسافربری فرودگاه کویت است
نیروی دریایی ارتش یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داد
توصیه گوترش به آمریکا و ایران به ادامه روند دیپلماسی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
امیر قطر و ترامپ تلفنی گفت‌وگو کردند
طارمی در گفت‌وگو با الجزیره: میزبان جام جهانی باید قوانین را رعایت کند
ادعای ترامپ: مذاکرات خیلی خوب پیش می‌رود!
تقابل تیم ملی با حریف ۱۰۰ هزار دلاری
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top