تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/11/05 - 16:28
کد خبر: 224284

ابطحی: اتهامات فریدون قابل چشم پوشی نیست

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه آقای نوبخت نگران زحمت نمایندگان درباره «حسین فریدون» نباشد گفت: اتهامات آقای فریدون قابل چشم‌پوشی نیست و باید پیگیری شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه آقای نوبخت نگران زحمت نمایندگان درباره «حسین فریدون» نباشد گفت: اتهامات آقای فریدون قابل چشم‌پوشی نیست و باید پیگیری شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، سیدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی‌شهر و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات اخیر سخنگوی دولت درباره نامه 46 تن از نمایندگان مجلس به رئیس‌جمهور درباره پیگیری پرونده تخلفات برادرش، گفت: آقای نوبخت باید بداند که طبق قانون اساسی نمایندگان مجلس در همه مسائل می‌توانند اظهارنظر کرده و پیگیری کنند.

وی با تأکید بر اینکه نمایندگان چشم بیدار مردم و دوستدار نظام هستند و مشکلات را پیگیری و آنها را به مسئولان منعکس می‌کنند، افزود: نظارت حقی است که قانون اساسی برای نمایندگان مجلس قائل شده است و برای مسئولان نیز جنبه امر به معروف و نهی از منکر دارد.

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس، اضافه کرد: اگر نمایندگان مجلس سؤال نکنند و روحیه مطالبه‌گری نداشته باشند و خواهان اجرای قوانین نباشند، پس چه کسانی باید این کار را انجام دهند؟

ابطحی با تأکید بر اینکه پرونده «فریدون» در مجلس بسته نشده است، تصریح کرد: از قوه‌قضائیه می‌خواهیم که به موضوع پرونده آقای حسین فریدون رسیدگی و نتایج آن را به مردم اعلام کند، اتهامات آقای فریدون قابل چشم‌پوشی نیست و باید پیگیری شود.

وی با اشاره به نامه 46 تن از نمایندگان مجلس به رئیس‌جمهور درباره حسین فریدون اشاره کرد و گفت: نامه نمایندگان در راستای وظایف نمایندگی بوده است، ما همان‌طور که از وزرا سؤال و یا آنها را استیضاح می‌کنیم، حق پیگیری تخلفات آقای فریدون از رئیس‌جمهور را نیز داریم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خطاب به آقای نوبخت که امروز در نشست خبری درباره نامه نمایندگان به رئیس‌جمهور درباره تخلفات حسین فریدون، گفته بود «نیازی به زحمت فرد یا نماینده‌ای نیست که نامه بنویسد و درخواست کند»، گفت: ما این زحمت را قبول می‌کنیم، آقای نوبخت نگران نباشند، ما از جایگاه خودمان پیگیری می‌کنیم که قوه‌قضائیه حتما به مسئله فریدون رسیدگی کند.

چندی پیش 46 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور، خواستار برخورد با برادرش و معرفی وی به قوه‌قضائیه جهت رسیدگی به اتهاماتش در زمینه مفاسد اقتصادی شدند.

محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت پیش از ظهر امروز(سه‌شنبه، 5 بهمن‌ماه) در نشست خبری در جمع خبرنگاران در واکنش به نامه 46 نماینده مجلس درباره تخلفات حسین فریدون گفته است«باید بگویم که قوه قضائیه قوه مستقلی است و انگیزه کافی برای برخورد با کسانی که جرم یا فساد کردند را دارد و نیازی به زحمت فرد یا نماینده‌ای نیست که نامه بنویسد و درخواست کند».

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشگاهیان آزاده جهان مقابل این جنایت‌ها سکوت نخواهند کرد
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top