تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/11/05 - 16:28
کد خبر: 224284

ابطحی: اتهامات فریدون قابل چشم پوشی نیست

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه آقای نوبخت نگران زحمت نمایندگان درباره «حسین فریدون» نباشد گفت: اتهامات آقای فریدون قابل چشم‌پوشی نیست و باید پیگیری شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه آقای نوبخت نگران زحمت نمایندگان درباره «حسین فریدون» نباشد گفت: اتهامات آقای فریدون قابل چشم‌پوشی نیست و باید پیگیری شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، سیدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی‌شهر و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات اخیر سخنگوی دولت درباره نامه 46 تن از نمایندگان مجلس به رئیس‌جمهور درباره پیگیری پرونده تخلفات برادرش، گفت: آقای نوبخت باید بداند که طبق قانون اساسی نمایندگان مجلس در همه مسائل می‌توانند اظهارنظر کرده و پیگیری کنند.

وی با تأکید بر اینکه نمایندگان چشم بیدار مردم و دوستدار نظام هستند و مشکلات را پیگیری و آنها را به مسئولان منعکس می‌کنند، افزود: نظارت حقی است که قانون اساسی برای نمایندگان مجلس قائل شده است و برای مسئولان نیز جنبه امر به معروف و نهی از منکر دارد.

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس، اضافه کرد: اگر نمایندگان مجلس سؤال نکنند و روحیه مطالبه‌گری نداشته باشند و خواهان اجرای قوانین نباشند، پس چه کسانی باید این کار را انجام دهند؟

ابطحی با تأکید بر اینکه پرونده «فریدون» در مجلس بسته نشده است، تصریح کرد: از قوه‌قضائیه می‌خواهیم که به موضوع پرونده آقای حسین فریدون رسیدگی و نتایج آن را به مردم اعلام کند، اتهامات آقای فریدون قابل چشم‌پوشی نیست و باید پیگیری شود.

وی با اشاره به نامه 46 تن از نمایندگان مجلس به رئیس‌جمهور درباره حسین فریدون اشاره کرد و گفت: نامه نمایندگان در راستای وظایف نمایندگی بوده است، ما همان‌طور که از وزرا سؤال و یا آنها را استیضاح می‌کنیم، حق پیگیری تخلفات آقای فریدون از رئیس‌جمهور را نیز داریم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خطاب به آقای نوبخت که امروز در نشست خبری درباره نامه نمایندگان به رئیس‌جمهور درباره تخلفات حسین فریدون، گفته بود «نیازی به زحمت فرد یا نماینده‌ای نیست که نامه بنویسد و درخواست کند»، گفت: ما این زحمت را قبول می‌کنیم، آقای نوبخت نگران نباشند، ما از جایگاه خودمان پیگیری می‌کنیم که قوه‌قضائیه حتما به مسئله فریدون رسیدگی کند.

چندی پیش 46 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور، خواستار برخورد با برادرش و معرفی وی به قوه‌قضائیه جهت رسیدگی به اتهاماتش در زمینه مفاسد اقتصادی شدند.

محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت پیش از ظهر امروز(سه‌شنبه، 5 بهمن‌ماه) در نشست خبری در جمع خبرنگاران در واکنش به نامه 46 نماینده مجلس درباره تخلفات حسین فریدون گفته است«باید بگویم که قوه قضائیه قوه مستقلی است و انگیزه کافی برای برخورد با کسانی که جرم یا فساد کردند را دارد و نیازی به زحمت فرد یا نماینده‌ای نیست که نامه بنویسد و درخواست کند».

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top