تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/12/02 - 18:20
کد خبر: 227569

آیفون 8 به قابلیت اسکن چهره مجهز می‌شود

طبق تازه‌ترین ادعای آقای راد هال (Rod Hall) که یکی از تحلیلگران به‌نام سایت JPMorgan است، اپل قصد دارد تا آیفون 8 خود را به اسکنر لیزری و سه بعدی مجهز سازد که قابلیت اسکن چهره کاربران و عبور از لاک اسکرین دستگاه را فراهم می‌کند.

خبرنامه دانشجویان ایران: طبق تازه‌ترین ادعای آقای راد هال (Rod Hall) که یکی از تحلیلگران به‌نام سایت JPMorgan است، اپل قصد دارد تا آیفون 8 خود را به اسکنر لیزری و سه بعدی مجهز سازد که قابلیت اسکن چهره کاربران و عبور از لاک اسکرین دستگاه را فراهم می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آیفون‌های اپل محصولات فوق‌العاده باکیفیت و منحصر به فردی هستند. بسیاری از کاربرانی که آیفون‌های اپل را مورد استفاده قرار می‌دهند، مدعی هستند که اگر این محصولات را در دست گرفته و از آن‌ها استفاده کنید، دیگر رو به سمت گوشی‌های اندرویدی نخواهید رفت! اپل همواره خود را به عنوان یک شرکت نوآور، خلاق و موفق نشان داده است، اما طی چند سال اخیر آیفون‌هایش چندان نوآوری محسوسی را در بر نمی‌گرفتند. این موضوع سبب شد تا همه ما منتظر دهمین سالگرد معرفی سری محصولات آیفون اپل باشیم که مصادف با سال کنونی (2017 میلادی) می‌شود. پیش‌بینی می‌شود که آیفون‌های امسال اپل که در دهمین مراسم معرفی سری محصولات آیفون از آن‌ها پرده‌برداری می‌شود، محصولات کاملا متفاوت، جذاب و خلاقانه‌ای باشند!

تاکنون شایعات زیادی در مورد آیفون‌های جدید اپل که احتمالا آیفون 8 و آیفون 8 پلاس نام دارند، منتشر شده اما اپل به طور رسمی هیچ اطلاعاتی در مورد این آیفون‌های جدید ارائه نکرده است. چندی پیش شاهد انتشار خبری بودیم که از معرفی آیفون‌های سال 2017 اپل در سه نسخه مختلف خبر می‌داد. سپس شایعات در مورد تجهیز یکی از سه نسخه آیفون‌های جدید اپل به پنل پشتی شیشه‌ای و پشتیبانی از تکنولوژی شارژ بیسیم منتشر شد، اما همانطور که اشاره کردیم اپل در قبال این خبرها سکوت کامل اختیار کرده است.

حال شاهد ارائه یکی از جالب‌ترین خبرهای غیررسمی در مورد آیفون 8 هستیم! طبق تازه‌ترین ادعای آقای راد هال (Rod Hall) که یکی از تحلیلگران به‌نام سایت JPMorgan است، اپل قصد دارد تا آیفون 8 خود را به اسکنر لیزری و سه بعدی مجهز سازد که قابلیت اسکن چهره کاربران و عبور از لاک اسکرین دستگاه را فراهم می‌کند. بنابراین این احتمال وجود دارد که آیفون 8 به اسکنر چهره مجهز شود و کاربران این محصول تنها با نگاه کردن به صفحه نمایش دستگاه قادر به عبور از لاک اسکرین آن باشند.

آقای هال عقیده دارد که فناوری جدید اسکن چهره در آیفون 8 به طور کامل جایگزین سیستم تاچ آی‌دی (Touch ID) و اسکن اثر انگشت کاربر می‌شود. به این صورت اپل اقتدار خود را در زمینه خلاقیت و نوآوری آیفون‌هایش به تصویر می‌کشد و خود را یک سر و گردن از پرچمداران اندرویدی برتر می‌کند. آقای هال اشاره می‌کند که به این صورت اپل دکمه هوم (Home) آیفون 8 را برداشته و آن را به صفحه نمایشی بزرگ‌تر و شاید 5.8 اینچی مجهز خواهد کرد. در این میان با توجه به اینکه اپل به تازگی پتنت کارآمدی در رابطه با امکان ادغام تاچ‌ آی‌دی و صفحه نمایش ثبت کرده است، احتمال دارد که صفحه نمایش آیفون 8 هم برای بهتر شدن عملکرد مجموعه، قابلیت اسکن اثر انگشت کاربر را ارائه کند.

بنابراین طبق اظهارات آقای هال می‌توان نتیجه‌گیری کرد که دکمه هوم در آیفون 8 استفاده نمی‌شود و احتمالا صفحه نمایش بدون حاشیه آیفون 8 قابلیت اسکن اثر انگشت کاربر را دارد. علاوه بر این موضوع که پیش از این هم صحبت‌های زیادی در مورد آن شده بود، آقای هال عقیده دارد که اپل آیفون 8 خود را به سیستم منحصر به فرد شناسایی چهره هم مجهز می‌سازد.

منبع: دورج

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عاشورا و پیوست فرهنگی ایران؛ از سوگ شیعی تا سرمایه انسجام ملی
کل خیر فی الحسین؛ بزرگترین خسارت جدایی از حسین (ع) است
برافراشته‌شدن پرچم خونخواهی رهبر شهید در «کشوردوست»
ایران ایستاده در میان فاجعه ۵ تیم آسیایی
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
اظهارات متناقض آمریکایی‌ها، تداوم بدگمانی ایرانیان را درپی دارد
هنوز از علت حادثه مدرسه میناب اطلاعی ندارم!
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top