تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/12/02 - 19:14
کد خبر: 227573

نمایشگاه های بزرگ در شهر آفتاب برگزار شود

وی بیان کرد: باید در هر نمایشگاهی و هر صنعتی خودمان را با نمونه های دیگری که به موفقیت دست پیدا کرده اند، مقایسه کنیم. این سوال را از خودمان بپرسیم که چرا دنیا اینقدر جلو است و ما چرا به آن رتبه نرسیده ایم؟

خبرنامه دانشجویان ایران: نماینده مردم تهران در مجلس گفت: باید تمام نمایشگاه های سراسر تهران به شهر آفتاب منتقل شوند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، ابوالفضل سروش در حاشیه بازدید از نمایشگاه خودرو شهرآفتاب اظهار داشت: صد در صد موافق آوردن سایر نمایشگاه ها به شهر آفتاب هستم. شهر آفتاب پتانسیلی بزرگی برای پایتخت است و اصلا نمی پسندم بسیاری از نمایشگاه ها در مصلی برگزار شود در صورتی که انصافا جایش آن جا نیست. بهتر است تمام نمایشگاه ها به طور یکپارچه در این مکان برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه زیر ساخت های شهر آفتاب نسبت به این که در مدت محدودی ایجاد شده، گفت: زیر ساخت های این نمایشگاه بسیار خوب است. جای تقدیر دارد که این نمایشگاه در عرض چند ماه با این سطح از امکانات ایجاد شده و در این خصوص از شهرداری تهران تشکر می کنم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نمایشگاه خودرو بیش از انتظارش بوده است، گفت: انتظار جمعیت بسیار و استقبال از این نمایشگاه را نداشتیم . برای نمایندگان مردم این اتفاق جای خوشحالی بسیار دارد.

وی ادامه داد: نمایندگان مردم همیشه نا خوشی ها را می بینند اما در حال حاضر شاهد خوشحالی مردم هستیم؛ اینکه مردم علاقمندند و بحث خودرو برایشان جذابیت دارد؛ جای خوشحالی زیادی دارد.

سروش افزود: این نمایشگاه ها باید آخرین دستاوردها و تکنولوژی ها را به منصه ظهور بگذارند و از سویی انتقال تکنولوژی را به کشور میسر کنند. یعنی اگر صرف بازار خرید در این نمایشگاه ها مطرح باشد، سودی برای ما ندارد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: نمی توان انتظار داشت یکسری از افراد متمول تنها وارد کننده باشند. در نمایشگاه ها اولین چیزی که مهم است؛ انتقال تکنولوژی است.

وی بیان کرد: باید در هر نمایشگاهی و هر صنعتی خودمان را با نمونه های دیگری که به موفقیت دست پیدا کرده اند، مقایسه کنیم. این سوال را از خودمان بپرسیم که چرا دنیا اینقدر جلو است و ما چرا به آن رتبه نرسیده ایم؟

سروش در ادامه با اشاره به قدرت نمایشگاهی ایران گفت: قدرت نمایشگاهی ما بسیار خوب و قابل تقدیر است و از دست اندر کاران ، شرکت شهر آفتاب، شهرداری تهران و مدیریت شهر آفتاب تشکر می کنم که نظم خوبی در این مجموعه ایجاد کرده اند.

این نماینده مجلس خاطر نشان کرد:خوب است خودروهایی که در این مجموعه نمایش داده شود که عامه مردم از آن استفاده کنند. مثلا شرکت رنو، خودروهای اقتصادی دارد اما متاسفانه خودروهایی در این نمایشگاه آورده بود که تنها عده ای خاص از آن استفاده کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ابررایانه چینی از رقبای آمریکایی جلو زد
فعالیت ۱۰۰ هزار هیئت مذهبی در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب
سوگواری مجازی کاربران و چهره‌های مشهور در فضای مجازی به مناسبت روز عاشورا
عاشورا و پیوست فرهنگی ایران؛ از سوگ شیعی تا سرمایه انسجام ملی
کل خیر فی الحسین؛ بزرگترین خسارت جدایی از حسین (ع) است
برافراشته‌شدن پرچم خونخواهی رهبر شهید در «کشوردوست»
ایران ایستاده در میان فاجعه ۵ تیم آسیایی
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
اظهارات متناقض آمریکایی‌ها، تداوم بدگمانی ایرانیان را درپی دارد
هنوز از علت حادثه مدرسه میناب اطلاعی ندارم!
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top