تاریخ انتشار: شنبه 1395/12/14 - 16:54
کد خبر: 228883

تصویب حقوق 24 میلیونی یعنی نفوذ اشرافی‌گری در مجلس

برخی رفتار‌های در این دولت، فاصله طبقاتی و ضریب جینی را افزایش و به نوعی فقرا را فقیر‌تر و اغنیا را غنی‌تر کرده است. مجلس باید از این رفتار‌ها برائت بجوید ولی می بینیم این مجلس از رفتار‌های قوه مجریه دفاع می‌کند.

خبرنامه دانشجویان ایران: یک کارشناس اقتصادی از نفوذ خوی اشرافی‌گری در مجلس سخن گفت و اعلام کرد: حقوق ۲۴ میلیونی، دفاع از قوه مجریه در دریافت حقوق‌های نجومی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، عبد المجید شیخی در واکنش به مصوبه حداکثر حقوق 24 میلیون تومانی مدیران از سوی مجلس اظهار داشت: متأسفانه خوی اشرافی گری نیز در مجلس نفوذ کرده و افرادی که به عدم استیضاح آقای آخوندی که نماد اشرافی گری است، رأی می دهند یعنی رأی به اشرافی‌گری داده‌اند.

وی با بیان اینکه نمایندگان با این کارها باید در محضر خدا پاسخگو باشند، گفت:‌ باید بدانند که " وَقِفُوهُمْ إِنَّهُم مَّسْئُولُونَ " بر اساس معنی این آیه، مورد سوأل و بازخواست قرار می‌گیرند اگر نسبت به حقوق بیت‌المال کوتاهی کنند.این کارها فاصله طبقاتی را افزایش می‌دهد، اگر می خواستیم این اتفاقات در این حکومت نیز رخ دهد، چرا انقلاب کردیم.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه این یک نوع تحجر است، خاطر نشان کرد: برخی رفتار‌های در این دولت، فاصله طبقاتی و ضریب جینی را افزایش و به نوعی فقرا را فقیر‌تر و اغنیا را غنی‌تر کرده است. مجلس باید از این رفتار‌ها برائت بجوید ولی می بینیم این مجلس از رفتار‌های قوه مجریه دفاع می‌کند.

شیخی با تأکید بر اینکه انگیزه رفتن به مجلس  از انگیزه‌ الهی برای پذیرفتن نمایندگی مردم به انگیزه ای مادی تبدیل شده، گفت: این یکی از ثمرات حقوق‌های بالا در مجلس است. بنابراین باید قوانینی را وضغ کند که در شأن افراد متوسط جامعه باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه های نجومی علوم پزشکی اهواز؛ سکوت مسئولین در پاسخگویی به دانشجویان
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
آیت‌الله عابدینی: روایت الهی از جنگ، روایت فتح است و در آن ناامیدی جایی ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top